نقل قول:
یکی جواب مارو نداد.
الان تو شهر ما ایران رهجو مدل vgn-fw45gj رو اورده با قیمت 1و370 که همه مشخصاتش همون vgn-fw46gj هست فقط کش 3 مگابایت داره.فول اچ دی هم هست.البته نمیدونم بلوری داره یا نه؟
اختلافشون همون کش هست این دو مدل؟؟؟؟
نقل قول:
یکی جواب مارو نداد.
الان تو شهر ما ایران رهجو مدل vgn-fw45gj رو اورده با قیمت 1و370 که همه مشخصاتش همون vgn-fw46gj هست فقط کش 3 مگابایت داره.فول اچ دی هم هست.البته نمیدونم بلوری داره یا نه؟
اختلافشون همون کش هست این دو مدل؟؟؟؟
cpuهم فرق دارهنقل قول:
2.5 در مقابل 2.8
برای کسانی که تهران هستن از نزدیک اونجایی که محل سوکنتت هست شروع کن به دور!هی زنگ بزن!:31:نقل قول:
اون عكسي كه شما ميگي داخلش سياه هست مربوط به سري AW هست نه FWنقل قول:
برای اینکه منظورمو بهتر متوجه بشین این دو نوع کیبورد رو نمیگم
FW ها همگي قاب و بدنه داخلشون نقره اي هست ( مگر اينكه مدل سفارشي ساخته شده باشه ) و قاب و كاور بيروني متنوع هست
اوني هم كه من گفتم دوست عزيز مثال بود ! اگر درست و منطقي از دستگاه كار بكشيد حالا حالا نياز به تعمير پيدا نخواهد كردنقل قول:
یعنی بعد از دو سال کلا دستگاه رو باید انداخت تو سطل زباله یا قطعات خراب می شه وقتی آدم دستگاه با ان قیمت می خره غیرمنطقی که بخواد فقط یه ساعت بره اینترنت
ببخشید موقع خرید چطور میشه فن های لپتاپ رو چک کرد؟ چون بعضی دوستان گفتند که لپتاپهای سونی فن فقط در موقع لزوم روشن میشه درسته؟
لپتاپهایی که از نمایندگی ایران رهجو خریداری میشه هم موقع تست باید تاریخ و یوزر و پسوورد بپرسه به عبارتی نباید قبلا روشن شده باشه ؟
ممنون
برای کار با نرم افزارهای مهندسی مخصوصا شبیه سازی (Simulation) دوستانی که اطلاع دارند چه نوع کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدن؟
بین Nvidia Quadro 160M و ATI 4670 کدوم در این مورد قویتر هستند؟
گرافیک FW45 فقط 512 مگابایت Dedicated داره ولی FW46 1GIGنقل قول:
مسلما هرچي قويتر و سرعت GPU بالاتر و رابط پردازش بالاتري داشته باشه بهتر عمل ميكنهنقل قول:
بين اين دو شك نكنيد ATI 4670 كارت Quadro NVS 160 رو سوت ميكنه !
زماني كه حرارت دستگاه از حد نرمال و استاندارد و مجار تعيين شده عبور كنه فن براي خنك سازي روشن ميشهنقل قول:
در مورد چك كردن يعني سالم بودنش رو چك كني ؟؟
در مورد آكبند بودن قاعدتا بايد دست نخورده باشه
بازم سلام
من کارم آرشیو کردن فیلم هست و ای دی اس ال نامحدود دارم وباید همیشه به نت وصل باشم ودر حال دانلود
من یه پیسی داشتم که 7 ماه مداوم کار کرد ویک لحظه هم خاموش نشد
می خواستم بدونم الان که می خوام لبتاب بگیرم می تونم 24 ساعت لبتابمو روشن بزارم ؟؟؟؟؟
یا باید بعد از چند ساعت کار بهش استراحت بدم ؟ که خدایه نکرده چیزیش بسوزه
بله یعنی ببینیم که فن سالمه و کار میکنه.
چقدر بودجه داري ؟؟ اگه ميخواي 24 واقعا مدام روشن باشه و كار كنه گزينه هاي خيلي خوبي هست ولي قيمتش كمي زياد هستنقل قول:
لپ تاپ Work Station داريم كه دائما هميشه روشن باشه و آخ نگه حتي زير فشار پردازش
بهترين راه اينه كه زماني كه از دستگاه داريد كار ميكشيد ببينيد جريان هوا برقرار هست يا نهنقل قول:
بله یعنی ببینیم که فن سالمه و کار میکنه
بعضي لپ تاپ ها هم همون اول روشن كردن چندين دور فن رو چك ميكنن ميتونيد دقت كنيد ببينيد
فن لپ تاپ ها با دقت بالايي ساخته ميشن تا حداقل يكي دو سال نياز به تعويض نباشه و مشكلي پيش نياد
من لبتاب که می خوام بخرم مدلش اینا هستنقل قول:
Price: 465,000TAcer Extensa 4230
Price: 435,000TAcer Emachines E525
Price: 465,000TAcer Extensa 5230E
به ! من چه مدلي ميخواستم بهت پيشنهاد بدم ! Dell Precision M6400 با قيمت 4 ميليون !نقل قول:
با اين سري لپ تاپ هاي ارزون قيمت انتظار نداشته باش 24 ساعت برات روشن باشه
حداقل سري Aspire ايسر رو بگير بهتر از Extensa عمل ميكنه
مدلهايي مثل Aspire 5738 و يا دل Inspiron 1545
يا با اين هزينه دسكتاپ بگير بهتر از لپ تاپ جواه ميده براي كاربرد شما
دوستان کسی نميدونه چطوری ميتونم سرعت بوتwindows رو بالا ببرم؟
run>msconfig>startupرفتم ، برنامه هايی که مهم نبود رو برداشتم از ليست ، اما بازمwindows دير بالا مياد.تقريباً 2 دقيقه طول ميکشه ، به نظرتون نرماله؟
بروبچ من خریدم لپ تاپم رو همون sony fw46gj رو همون 1500 با کیف طرف گفت بهم زنگ زدی برات نگه داشته بودم اخه پارتی بازی بود:31:
هه!
همین یدونه رو هم موجود داشتن فعلا که عالی بوده
موقع ریکاوری گرفتن ازش دو مدل داشت یه مدل 2 dvd بود یه مدل 4 dvd بود به گفته pami_wega عزیز 2 تا رو انتخاب کردم 2 تا dvd 9 رو برای رایت گذاشتم:20:
مبارکه . ایشالا فنش برات بچرخه :20: آقا یه لطفی کن از cpu این لپتاپ یه تست بگیر با این نرم افزار . لینکشو گذاشتم . حجمش 450 کیلو هست . ممنون میشم . موقع تست هیچ برنامه ای اجرا نباشه و حتی موس هم تکون نده . تست کمتر از یه دقیقه طول میکشه .نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/262448429/Fritz_Chess_Benchmark.exe
مبارکهههههههههههههههههههه ههه:8::10:نقل قول:
می خوام یه حال اساسی به تاپیک بازی بدیا
ممنونم:10:نقل قول:
روی امار که قوی ترین cpu و داره:20:
ok برنامه ای رو از کنار ساعت دست نزنم بزارم حالت معمولی باشه؟
ممنون چشم حتما:46:نقل قول:
اقای mehrshad taheri
تست بازی Gta فراموش نشه.
راستی ببین حافظه اصلی کارت گرافیک 1gb هست؟
حتما!نقل قول:
شما به من بگو مهرشاد!:20:
بله 1 گیگ رم خودشه حدود 1700 هم از شر میگیره میشه 2700:46:
به به تبرییییییییییک میگم . ایشالا یه حال اساسی باهاش بکنی
در مورد موجودی این هفته گیر میاد منم بخرم ؟؟؟؟؟
ممنون رفیق گلم:10:نقل قول:
اینجایی که من رفته بودم این اخریش بود اونم پارتی بازی برای من نگه داشته بود تموم کرد جاهای دیگه رو خبر ندارم:20:
در حال حاضر که دارم ریکاوری میکنم درایو بلوریی که داره واقعا صداش کمه که عالیه همچینین دمای دستگاه خیلی خوبه میشه گفت فقط قسمت تاچش یخورده ولرم شده
تاچ خیلی خوش دستی داره چون بزرگه و همچنین کیبوردشم خوبه
آره تمومه فعلا . :31:نقل قول:
ولی اشکال نداره گفتش 1 هفته تا 10 روز دیگه میاریم دوباره . منم هر روز زنگ میزنم .
تو این مدت از کاراییش واسه ما تعریف کن .
میشه محتویات جعبه رو بنویسیدنقل قول:
و همینطور اینکه موقعی که دستگاه رو اولین بار روشن کردید از شما تاریخ و یوزر و پسوورد خواست یا نه ؟
پوستشون رو بکن:31:نقل قول:
حتما برم خونه چند تا بازی نصب میکنم مثل gta4 و فارکرای 2 همچنین کرایسیس ورژن جدیدیش و....:5:
چند مدل کابل برق داره چند عدد هم کاتالوگ با این دستگاه یه کیف ارجینال سونی هم بهم دادن که کیف خوبیهنقل قول:
بله حدود نیم ساعتی داشت ویندوز میومد بالا:20:
[quote=mehrshad taheri;4036106]بروبچ من خریدم لپ تاپم رو همون sony fw46gj رو همون 1500 با کیف طرف گفت بهم زنگ زدی برات نگه داشته بودم اخه پارتی بازی بود:31:
هه!
همین یدونه رو هم موجود داشتن فعلا که عالی بوده
خیلی مبارکه!!!:46:
درسته که تو جعبش CD ویندوز نداره ( یا کلا هیچ CD نداره؟ )
راستی همراهش موس سونی هم میدن؟ ( چیکار کنیم دیگه رومون خیلی زیاد شده!!:31:)
آقا مبارکه.
مهرشادwindows يکم دير بلا نمياد؟
واسه من 2 مين طول ميکشه تقريباً.
[quote=Mah-Shar;4036432]نقل قول:تو جعبه اين مدلsony هيچ cd يا dvd نيست.
به من که موس دادن، به مهرشاد نميدونم.
ممنونمنقل قول:
هیچ نوع سی دی داخلش نیست
3 تا کابل برق داره 1 کاتالوگ باز شده یه کاتالوگ پلمپ داره یه اداپتور همین
به من که ندادن میگفت موسهای سونی گرونه!:27:یه کیف خوب دادن
یدونه از dvd های 9 گیگ رو رایت کرد تا اخرش یدونه دیگه مونده اون 4 تا dvd رو هم درست دوستمون اشاره کرده بود برای dvd 4.7 هست
من میخوام لب تاب HP _ HDX9390 بخرم . امکاناتش چیه ؟ مشکلاتش چیه ؟
مبارک باشه
پس بالاخره دونفر فداکاری کردن رفتن خریدن
یکی این ریکاوری رو توضیح بده
سریال ویندوز اصل داشت یا نه؟
مهرشاد جان اون تست cpu رو که گفتم انجام بدی ممنون میشم . :11:
مگه نباید رو لپتاپ سی دی درایور باشه؟
کیفیت مانیتور چطوره؟
نقل قول:
مهرشاد قضیه ddr3 کردن رم ها مالید ؟؟ :13::13:
پرس و جو نکردی ؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------------
بچه ها من نیاز فوری به لپ تاپ دارم. در حال حاضرم بودجه م به خرید لپ تاپ کانفیگ خفن نمیرسه :41:
ببینم اگه من acer 4736z بگیرم . با توجه به Intel 4500MHD بودن گرافیکش. برای کار کردن تو autocad دو بعدی و فوتوشاپ و 3d max به مشکل میخورم ؟؟؟
فقط کار کردن تو محیطش؛ رندر هامو تو pc م میگیرم