من الان با ایرانسل وصل شدم دوستان از ساعت 4 عصر تا الان سرویسم قطع شده و وقتی میخوام کانکت کنم ارور 651 یا 678 میده مال شما هم همینطوره؟
Printable View
من الان با ایرانسل وصل شدم دوستان از ساعت 4 عصر تا الان سرویسم قطع شده و وقتی میخوام کانکت کنم ارور 651 یا 678 میده مال شما هم همینطوره؟
وقتی ADSL سرعت نداشته باشه! خب مجبوریم دوباره با dial up کانکت شیم! :41:
اندیشه، کلا اینجوریه تو رشتتون؟ یا نه این چند روزه مشکل داره؟
سرعت دانلود زیر 10
البته یه وقتایی صفر!
نقل قول:
من دیروز با اقای ماهانیان در مورد سرعت افتضاح این مدت صحبت کردم ایشون تو یه جمله حرفی زدند که مشخص شد همه چیز به من گفتند جناب الان ماه بهمن هست و این طبیعی هست که بهم ریختن سرویس ها دست ما نیست بعد از این مدت تحمل کنید من بهتون قول میدم از اسفند همه چیز مثل قبل شه و کاهش سرعت و قطعی نداشته باشید خوب مشخص شد که از کجا این مشکلات به وجود اومده
بعد 3ساعتو نیم قطعی الان کانکت شد واسه من
سلام دوست عزیز ، میشه بگی مودمت چیه؟؟نقل قول:
موقع تست هیچ گوشی به این خط وصل نباشه ها
دو شاخه ای که استفاده می کنی عوض کردی؟؟
سیم تلفنو چطور؟
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
غیر اندیشه شرکتهای دیگه هم قطعی داشتن امروز؟؟
منم گفتم که از اسفند حله البته باید دید تا آخر بهمن چیزی پیش نیاد.نقل قول:
نقل قول:
دقیقا!
منم توی صفحه پیش همین رو نوشتم ولی کسی جواب نداد!
شک کردم!
نقل قول:
من که به شخصه امیدوارم پیش بیاد...
یه چیزی تو مایه های مصر و تونس!:8:
از دوستان کسی وی= پی =ان رایگان داره که هی قطع نشه؟
از نظر سرعت و ... هم ازش راضی باشین!
اگه ممکنه لینک بدین یا پیغام خصوصی!:46:
ممنون
از دوستان کسی وی= پی =ان رایگان داره که هی قطع نشه؟
از نظر سرعت و ... هم ازش راضی باشین!
اگه ممکنه لینک بدین یا پیغام خصوصی!:46:
ممنون
دوست عزيز اشتباه به عرض شما رسوندننقل قول:
منم الان دارم با شاتل كار مي كنم پينگم رفته بالا ولي سرعتم مثل سابقه و مشكلي ندارم
فكر كنم دارن سرتون رو گول مي مالن
نقل قول:
دوست زیز به کیفیت سرعتت نناز هروقت شاتل به تعداد اندیشه سبز یوزر داشت اون موقع راضی بودی بعد بیا این حرفو بزن
خیلی قاطعانه میکم از کارمندای امور مشترکین اندیشه تمامشون دروغگو و خالی بندند اما این جناب ماهانیان و اقای قاسمی که تو پشتیبانی هست از ادمای راستگو هستند و اهل دروغ نیستند و صادقانه و کامل پاسخ یوزراشونو میدند
نقل قول:
والا الان با شارج 2 تومنی هم میشه گرفت! که با مجانی فرقی نداره.
سرعتشم خوبه.
خدار و شکر دوباره از دشب سرعتم به 2 مگه همیشگی رسید... :46:
اما 5 شنبه و جمعه خیلی نا جور بود اوضاع! :13: تو طول این 2 روز چندین بار قطعی داشتم.
امیدوارم دیگه 22 بهمن نیاد :31:
شاتل خط 5. سرویس 2 مگ.
وضعیت خراب.
اصلا نمیشه دانلود یا صفحه باز کرد.
انشالله تا بعد از 25 بهمن مشکلات حل بشه.
این ماه تمدید نمیکردم بهتر بود.
سرعت دانلود زیر 5 .
با تشکر.
هادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه دوست من فرق اون دوتا كه گفتي با بقيشون اينه كه بهتر دروغ ميگن:13:
اين قطعي هام به اين چيزا كه ميگن ربط نداره خودشون گند زدن واگر نه چرا همه ي شهرا اصفهانو تهرانو و........ قطع نشده بعد اومدن رشتو قطع كردن بعدشام ميخواستن قطع كنن دروستو حسابي قطع ميكردن نه اينطوري بنظر من كه ديگه انديشه بدرد نمي خوره روز به روز بدتر ميشه:5: شاتل شرف داره كاربراش زياد ميشه پهناي باندشم زياد ميكنه حداقل
الان حدود 3 ساعت واسه من قطع بود زنگ زدن گفتم گفت سيم خونتون اتصالي داره بهش گفتم واقعن براتون متاسفم بعد قطع كردم ديگه از اينا چه انتظاري ميشه داشت:18:
اين ديگهههه چيههههه؟؟؟؟:18: مگه ميشه اخهههههههه؟ لحظه اي اينجوري ميشه ديگه نه؟ کلا که نميشه اينجوري باشه!!! اينجوري باشه که دايالاپ سرعتش بيشتره !!!!!!!نقل قول:
نیم ساعت تا 45 دفیقه این شکلی میشه.نقل قول:
با تشکر.
هادی
حداقل اسم فایلو بلور میکردی نفهمیم قهوه تلخ کپی شده مصرف می کنی :)
سزعت اندیشه خوبه فقط روزا از ساعت 3 تا 7 کلا قطع میشه..............
من فكر مي كنم ، نه مطمئن هستم كه شاتل خيلي بيشتر از انديشه كاربر داره ، ببين اين شركتها ستاره اي عمل مي كنن يعني اينكه از يكجا تغذيه مي شن و اونطور نيست كه تو هر شهري مستقل كار كنن ، مثلا همين انديشه تو شهراي ديگه گيلان كه داره كار مي كنه از رشت همه رو كنترل مي كنه ، مي گي نه زنگ بزن سوال كن ،نقل قول:
فكر كنم شاتل خيييييييييييلي خييييييييييلي بيشتر از انديشه كاربر داره ولي يه چيز رو خوب متوجه شدم ، اين شركت نظام كاري منظم و مستندي داره اينو تو تماسها و صحبتهاشون متوجه شدم
جالبه اونی که سرعتش کمتره بیشتر راضی بودن ! :Dنقل قول:
نقل قول:
حالا اندیشه بیشتر کاربر داره یا شاتل یاهر شرکت دیگه، چه سودی به حال ما داره؟؟؟؟
ما فقط امکانات خوب میخوایم.
حالا هر شرکتی باشه.
اين و زياد جدي نگير :31:نقل قول:
شاتل، سرویسدهنده برتر اینترنتی در آذرماه
جدول ISPهای برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور، در آذرماه امسال با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان میدهد که برخلاف ماه گذشته، سرویسدهندگان اینترنتی در سه بازه 8 ساعته شبانهروز سرویسهایی متفاوت به مشترکان خود ارائه نداده و رفتاری یکسان داشتهاند.
بازه زمانی 0 بامداد تا 8 صبح
سرویسدهندگان برتر در بازه زمانی ساعت 0 تا 8
سرویسدهنده
متوسط سرعت دریافت (Kbps)
متوسط کیفیت دریافت (%)
متوسط سرعت ارسال (Kbps)
متوسط کیفیت ارسال (%)
تعداد تستها
شاتل
900.39
81.80
442.99
29.81
113
پارسآنلاین
809.78
58.00
230.00
26.50
32
نداگستر صبا
750.52
50.52
415.10
39.84
31
ارتباطات فنآوا
195.88
31.82
302.94
0.00
33
نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از Mbps 2 است.
بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعدازظهر
سرویسدهندگان برتر در بازه زمانی ساعت 8 تا 16
سرویسدهنده
متوسط سرعت دریافت
(Kbps)
متوسط کیفیت دریافت (%)
متوسط سرعت ارسال
(Kbps)
متوسط کیفیت ارسال (%)
تعداد تستها
شاتل
997.24
85.48
396.64
16.73
168
پارسآنلاین
947.57
58.83
217.11
32.67
46
نداگستر صبا
789.72
56.86
319.56
53.74
43
افرانت
630.76
52.76
1306.53
7.18
17
ارتباطات فنآوا
329.64
55.21
175.86
9.21
14
نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از Mbps 2 است
بازه زمانی 4 بعدازظهر تا نیمه شب
سرویسدهندگان برتر در بازه زمانی ساعت 16 تا 24 ( 4 بعدازظهر تا نیمهشب)
سرویسدهنده
متوسط سرعت دریافت (Kbps)
متوسط کیفیت دریافت (%)
متوسط سرعت ارسال (Kbps)
متوسط کیفیت ارسال (%)
تعداد تستها
شاتل
1019.15
86.76
282.17
11.32
66
پارسآنلاین
914.41
59.34
205.72
32.17
29
نداگستر صبا
704.48
56.61
307.32
53.32
31
افرانت
642.60
50.47
1410.67
0.00
15
نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از Mbps2 است.
اين آخرين نتيجه ي رسمي اعلام شده از مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشوره
البته انديشه چون فقط ماله استان گيلانه تو اين جدول نيست شايد بهتر از اينا باشه:31:
سایت قیل ترکیده ؟!
بعداز 11 روز سرعت من به حالت مطلوب برگشته خدا کنه دوباره دچار مشکل نشه
باز خوبه توی همین استانه ولی از شاتل بهتره که تو رشت شما مشکل داشته باشین سرورش تو تهرانه مثل پارس وی بعدشم تو رشت مطمئن باشین اندیشه خیلی بیشتره.یه مثال واضحشم همین سایت خودمون.نقل قول:
تو رشت شما مشکل داشته باشين سرورش تو تهرانه يعني چي؟؟؟ چه مشکلي داشته باشيم؟ من که کلا از وقتي دارم از سرويسش استفاده ميکنم اصلا هيچ مشکلي تا حالا نداشتم به جز روز قبل از 22 بهمن که همم ميدونن اون روز جريان چي بود!! کيفيته سرويسمم زماني که تو انديشه بودم حتي قابل مقايسه هم با الان نيست که بخوام مقايسه ي بيشتري انجام بدم! در باره ي تعداد کاربر فقط توي رشت بايد بگم معلومه که ماله شاتل کمتره!! فکر نميکنم شاتل 4 ماهم باشه که امده باشه رشت!! اما در باره ي تعداد کاربراش در ايران بايد بگم که فقط تعداد کار براي شاتل تو مشهد 2 برابر تعداد کل کاربراي انديشه تو کل استان گيلانه! يه نيگا به سايت ها و وبلاگ ها بندازيد اين آمار هارو خواهيد ديد. پس کلا اين جور مقايسه ها کمي خنده دار و بي معنيه! بهترين راه مقايسه کيفيت سرويس و نوع برخورد دو شرکت با مشترياشونه که اونم با گذشت زمان به خوبي خودش رو نشون خواهد داد.نقل قول:
حتما اینطوریه.من جواب اون دوستمونو دادم که گفت کاربراش تو رشت هم از اندیشه بیشترن.البته برای گلسار بهترین همین اندیشه هست.من با سرویس 128 سرعت دانلود 130-140 دارم.شما هیچ وقت میتونین با شاتل این سرعت رو بگیرین؟خیر.نقل قول:
توي گلسار بله. من مرکز 5 هستم و اخرين باري که از انديشه همچين سرعتي ديدم به 2 سال قبل بر ميگرده!!! در ضمن سرعت سرويس هاي مختلف انديشه بسيار به هم نزديکه و تفاوت چنداني با هم نداره و اين خيلي بده! براي داشتن سرويس 512 نا محدود از انديشه چيزي حدود 190 هزار تومان بايد بپردازيم که اين مبلغ بيشتر از دو برابر قيمت اين سرويس در شاتله. درسته 128 تو شاتل شبانه روز بين 60 تا 70 است . اما سرعت هاي بالا در شاتل بر خلاف انديشه قابل دسترسه!!!! با اين سرويسي که دارم کف سرعت شبانم 120 تا 130 است! روزانه بالاي 300. بعيد ميدونم با مبلغ 20 هزار تومن در ماه همچين سرويسيو بشه تو انديشه تجربه کرد . منظورم از اينکه سرويس الآنم با سرويس گذشتم اصلا قابل مقايسه نيست اين بود.نقل قول:
شما میتونی با 22000 تومن از اندیشه سرویس 256 با حجم 5 گیگ بگیری که سرعت شبش حدود 120 تا 130 هست سرعت روز هم تا وقتی که شما محدودیت حجمی داری هیچ فایده ای نداره اصلاً شاتل بیاد سرویسی بده که روزانه 800 کیلوبایت در ثانیه سرعت داشته باشه وقتی 2 روزه تموم بشه چه فایده ای دارهنقل قول:
اولا اينکه اين سرويسي که مگيد و قبلا تجربه کردم و تو بهترين شرايت شبا به 90 ميرسه و تعداد شبهايي که به 130 140 ميرسه خيلي خيلي کمه! که به گفته ي دوستام الان 2 ماه که اصلا به اين سرعت نميرسه شبا. دوما اينکه سرعت بالا فقط براي دانلود حجم هاي زياد در روز نيست که محدوديت مشکلي ايجاد کنه و وب گردي بسيار لذت بخش تر از سرويس هاي ديگست همين طور استفاده از youtube.نقل قول:
سوما اين سرويس کف سرعت شبانش 120 نه اينکه سرعتش 120 باشه. بعد از 3 به غير از 5 شنبه دوباره به سرعت300 مثل روز ميرسه. به نظر من اصلا مقايسه سرويس 2 مگ با 256 واقعا کم لطفيه!
خب من این سرویس 2 مگ رو نداشتم که بتونم مقایسه کنم بر اساس چیزایی که گفتین من مقایسه کردم واسه همین زیاد حرفی واسه گفتن ندارم بعد اینکه کف سرعت چه معنایی داره شما بگو میانگین سرعت شبانت چنده یکی از دلایلی که من از شاتل برگشتم اندیشه همین نوسان بالای سرعتش تو شب بود سرعت روزم ثابت 68 بود بعد از 1 از 15-20 تا 60 نوسان میکرد تنها مزیتی که سرعت بالا تو روز داره همین کلیپ دیدن تو youtube هست که اونم به دلیل محدودیت حجمی نمیتونین زیاد ازش استفاده کنیننقل قول:
سرعت وب گردي هم بسيار بيشتره . اين نوسانيم که ميگيد تو همون اوايل کارشون بود فقط که منم از اين مشکل رنج ميبردم. که بعد از مدتي سرويساش به اين حالت در امد .نقل قول:
سرعت ميانگين قبل از ساعت 3 شب 125 هستش و بعد از 3 ميانگين260 حدودا( البته به جز 5 شنبه ها که کلا تا صبح همون 120 اينتورا باقي ميمونه و بيشتر نميشه. گاهي کمتر هم ميشه )
من که الان از اندیشه راضیم یه هفته ای مشکل داشت اما از وقتی اعلام کردم ثابت و بدون نوسان عالیه
سرعت اندیشه یکی دو شبه خوب شده و با دانلود مستقیم با IDM شبها از ساعت 1 سرعت محدود نمیشه و برای من بین 100 تا 130 کیلوبایت نوسان میکنه . ( 128 حجمی مرکز 3 ) . البته قبلش وضعیت به شدت افتضاح بود ... سایتها هم یکی در میان باز میشن . در ضمن آدرس فوروم forum.p30world.com به سلامتی فیل تر شده و فقط با دامنه ir یا net باز میشه !
اما مشکلی که هست چیز پی ان چند روزه با وجود لاگین شدن هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه.
دوستان دیگه که از اندیشه یا شرکتهای دیگه اشتراک دارند مشکل مشابه دارند یا نه ؟ بیشتر از 10 تا آی پی رو تست کردم و حتی کارت دابل آپ اندیشه هم همین مشکل رو داره ... مشکل از اندیشست یا شرکتهای دیگه هم الان این مشکل رو با چیز پی ان دارن ؟ در ضمن سایت gmail هم باز نمیشه و فقط با برنامه outlook میشه ایمیل چک کرد که به نظر میرسه طبق معمول پورتهای ssl بسته شدن.
کلاً چیز پی ان کشور رو محدود کرده بودن وصل میشد ولی سرعتش در حد 2 کیلوبایت بود بخاطر حوادث اخیر ولی الان تست کردم مشکل برطرف شدهنقل قول:
بچه ها من برای دوستم رفتم ثبت نام کردم اندیشه خطش 552 هست گفتن 3 هفته طول میکشه.بچه ها تو 552 سرعت دانلود سرویس 128 چنده؟
بله دوست عزیز منم تست کردم وی پی ان به حالت اول برگشته و اکی هستنقل قول:
دوستان کدوم شرکت تو رشت بهترین سرعت آپلود رو ارائه میدن. من دانلود برام مهم نیست چون بیشتر سر و کارم با آپلوده. الان از اندیشه سبز خزر سرویس 512 کیلوبایت رو گرفتم که نهایتا در بهترین ساعات ( که این بهترین ساعات خیلی هم کم پیش میان) میرسه به 42 کیلوبایت
در اکثر موارد بین 20 تا 30 هست. به نظرتون میشه از اندیشه مثلا دانلود 256 گرفت ولی آپلود 1024؟ قبول می کنند؟
شرکت دیگه ای می شناسید که سرعت آپلود بالا بدن؟
ممنون از همشهریان عزیز