فکر کنم با این مبلغ بشه حرفه ای خرید.نقل قول:
اندازه زیاد مهم نیست مهم برای من کیفیت عکس و فیلم می باشد و همچنین دوربین بروز بشه و امکانات بروزی داشته باشه
فکر کنم با این مبلغ بشه حرفه ای خرید.نقل قول:
اندازه زیاد مهم نیست مهم برای من کیفیت عکس و فیلم می باشد و همچنین دوربین بروز بشه و امکانات بروزی داشته باشه
"masoud glx" عزیز و بقیه دوستانی که جواب من رو دادند, تشکر از راهنماییتون.
ولی منظور من بیشتر مناسب بودن واسه شروع کار عکاسی بود.با توجه به اینکه من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم و قبلا عکاسی نکردم این دوربین "Nikon D3100" واسه شروع کار مناسبه یا برم سراغ یه نیمه حرفه ای؟
من یه دوربین عکاسی میخوام برای کارهای غیر حرفه ای (کاربر خونگی) تا 150-170 میتونم هزینه کنم راهنمایی میخوام اگه لطف کنید
نظرتون درباره دوربین های فوجی چیه تو این رنج قیمت ؟
مدل jx280 fuji چه طوره؟
بله میشهنقل قول:
D3100 نیکون یا 550D کنن
البته برای نگه داری و ارتقاء هزینه ها بالا میره
بله مناسبه اما اگر شما علاقه کافی (زیاد :31:) ندارید بهتره برید یه نیمه حرفه ای بخریدنقل قول:
اگر بتونید بودجه رو تا 210 بالاببرید و SX130 کنن بخرید خیلی خوبه ، فقط دو تا قلمی میخورهنقل قول:
اگر تا حالا هیچ هم عکاسی نکرده باشی ولی قصد و هدفت یادگیری و پیشرفت توی این زمینه باشه من پیشنهاد میدم همین DSLR رو خریداری کنی بجای سوپرزوم ها . جالبه ... چند روز پیش به پسرعموی 13 ساله ام که تا حالا هیچی هم عکاسی نکرده بود طی حدود 15 دقیقه نکته های فنی و اولیه عکاسی رو یاد دادم مثل کادربندی صحیح ، نحوه مشخص کردن نقطه مناسب فوکوس با توجه به سوژه و کاربرد و کادر ، فوکال لنت و عمق میدان ، ایزو ، سرعت های مناسب و . . . اونهم با دوربین من که فقط روی M عکاسی می کنم معمولا و تمام تنظیمات دستی هستش + رینگ زوم که دستیه . نتیجه جالب بود ... چند تا عکسی که بعد از چند شات تمرینی گرفت که نشان از علاقه و استعدادش داره : ( به بوکه ها ، نقاط فوکوس و کادرها توجه کنید البته کمی ادیت هم شده )نقل قول:
ولی منظور من بیشتر مناسب بودن واسه شروع کار عکاسی بود.با توجه به اینکه من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم و قبلا عکاسی نکردم این دوربین "Nikon D3100" واسه شروع کار مناسبه یا برم سراغ یه نیمه حرفه ای؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورم از این نوشته ها اینه که میزان هزینه ای که شما میخوای انجام بدی کاملا بسته به علاقه ای داره که پشت هدفت هستش . بسیار افرادی رو می شناسم که برای تفریح و یا شاید اتفاقی برای اولین بار دوربینی رو تهیه کردن و شروع به عکاسی کردند و حالا برای خودشون آتلیه های عکاسی بسیار مجهز و عالی دارن . برعکس این موضوع هم صادق هستش البته ... بعضی دوستان هزینه زیادی میکنن مثلا میرن و برای اولین دوربین فول فریم یا ... میخرن و بعد هم میبینن اصلا علاقه ای نداشتن به اون صورت و هیچ میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
بنظر من اگر کانن A3100 بگیری فکر کنم بهتر از اون مدل فوجی باشهنقل قول:
گرچه مشخصات اون مدل فوجی هم بد نیست ولی در کل فکر کنم کانن بهتر باشه :5:
من به عکاسی خیلی علاقه دارم,همیشه تا یه عکسی رو میدیدم که زیبا و حرفه ای گرفته شده حسرت میخوردم,چون امکان خریدش واسم نبود:41:
ولی الان میخوام جبران کنم:31:
ممنون از راهنمایی دوستان.:11:
پس منم میرم واسه خرید همون D3100.
اگه بتونی 550D کنن بخری بهتره :46:نقل قول:
سلام
دوستان تا 200 تومن چه مدلی رو پیشنهاد می کنن ؟
کاربری هم خونگی هستش
ممنون
دوستان من را هم راهنمایی کنید بهترین مدل با این مبلغ چیه؟
فقط عمری باشه و با قابلیت های بروز و کاربری فوق العاده بالا
سلام
من یه دوربین میخوام که کار کردن باهاش خیلی سخت نباشه به لرزش دست هم حساس نباشه تو نور کم هم عکسهای خوبی بگیره تا مرز 550 تومن هم میتونم هزینه کنم
دوستم یه G9 داشت خوشم اومد نمیدونم الان مدلهای بهتری هست تو بازار ؟ و اینکه من سردرگم شدم که یه نیمه حرفه ای بگیرم یا یه دوربین باریک؟ من واقعا کیفیت عکس واسم مهمه و بیشتر عکسام از چهره و حیووناست و به همین دلیل می خوام دوربینی که میگیرم به حرکت سوژهام حساس نباشه
بیشتر هم از مدلهای کنون خوشم میاد
از دوستانی که تخصص و تجربه دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن و چند مدل خوب پیشنهاد بدن
SX130 با حدود 210 تومننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
D3100 نیکون یا 550D کنن
البته برای نگه داری و ارتقاء هزینه ها بالا میره
بله G12 که بهترین رده خودشهنقل قول:
زوم هم برای شما مهمه ؟؟؟
زوم خیلی برام مهم نیست ولی یه مدل دیگه هم دیدم Canon PowerShot SX30 ISنقل قول:
که تقریبا هم قیمته و 14 مگاپیکسلم هست البته وزنشم بالاتره، نمی دونم این 14 مگاپیکسله یعنی کیفیت عکساش از اون که 10 مگاپیکسله بیشتره؟ در ضمن اینکه وقتی می خوام عکس بگیرم سوژه حرکت میکنه و باعث میشه عکسم تار بشه واقعا اعصابمو خرد میکنه نمیدونم بستگی به سرعت عکسبرداری داره یا یه همچین چیزایی!!!! خلاصه این برام خیلی مهمه. حالا واقعا کدومو بگیرم بهتره؟؟؟؟!!!!
اگه زوم مهم نیست پس چرا SX30 با 35x زوم
شما بهتره G12 بخرید
البته اون مشکل که گفتید مال همه دوربین ها هست حتی اون 9 ملیونیه
مسلما G12 بهتره :)نقل قول:
سنسور G12 خیلی بزرگ تره و برای همین می تونید با سرعت بالا تری عکس بگیرید تا تصویر تار نشه :)
مرسی فکر کنم واقعا دوربین خوبی باشه، از کجا می تونم با قیمت و خدمات مناسبی تهیه کنمش؟تو سایتها قیمتشو حدود 590 تومن زده
اگر تهرانید خیابان جمهوری
مرسی دستتون درد نکنه
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال جدید و نوروز باستانی
میخوام واسه دوربین پاناسونیک fz100 رم 8 گیگ بخرم . دوستان چه برندی رو پیشنهاد میدن؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاگزارم
پیروز و پاینده باشید
مموری اس دی پاناسونیک از کلاس 4 به بالا حتماً از نمایندگی یا جای معتبر بگیرین چون بازار پر از مموری تقلبی هست.نقل قول:
دوستان لطفا یه نفر تفاوت بین 500D و D3100 رو توضیح بده ؟ اگه قیمت هر کدوم رو هم بگید ممنون میشم :11:
سلام
لطفا چند تا دوربین خوب تا رنج قیمت 300 برام معرفی کنید
اگه توضیح مختصری به زبان آماتوری در مورد نقطه ضعف و قدرتشون بگین ممنون میشم
Canon IXUS 300 :نقل قول:
با سنسور CMOS و فیلمبرداری 240 فریم بر ثانیه با رزولوشن کم و 24 فریم 720p
نویز نسبتا کم تر در ISO های بالا. دیافراگم این دوربین از دوربین های مشابه بیشتر باز میشه (F - 2.0)
رومش نسبتا کمه (4X) ولی در عوض خیلی باریکه !
تنظیم دستی هم نداره !
ریویوو :
Canon SX130 :کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2010/06/07/Canon-IXUS-300-HS/p1
تنظیم دستی کامل ...کیفیت عکس و فیلم خوب . بزرگ تر هست ولی زوم 12X داره
فیلم برداری 720P داره
ریویوو :
هر دو فیمتشون جدود 250 هزار تومان هست که با کارت جافظه میشه 300 و هر دو دوربین های خوبی هستند :10:کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2011/02/07/Canon-PowerShot-SX130-IS/p1
موفق باشید
با عرض سلامنقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم . ایا با مدل پاناسونیک fz45 یا fz100 میشه با مد hd به صورت ممتد فیلم برداری کرد؟ همچنین بین دو مدل فوق کدوم رو پیشنهاد میدید. حقیقتش مشخصاتشون رو که مقایسه کردم علت اختلاف قیمتشون رو متوجه نشدم .
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
سلام نظر شما راجع به دوربين سوني w 370 چي هست كيفيت فيلم و عكسش خوب هست ساخت كدام كشور هست مدل تقلبي دارد ممنون
سلام دوستان .
بهترین دوربین تا ۲۵۰ تومن، همین SX130 رو پیشنهاد میکنید دیگه ؟ یا گزینه ی بهتری هم هست ؟
ممنون :11:
سلامنقل قول:
اولا FZ100 فیلمبرداری Full HD داره و FZ45 نداره
این نمونه عکس ها رو هم ببین اختلاف رو متوجه می شی :
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ40_FZ45/high_ISO_noise.shtml
ظاهرا نویز FZ100 بیشتره :)کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ40_FZ45/outdoor_resolution.shtml
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
IXUS 300 رو هم که بالای صفحه معرفی کردم چیز خیلی خوبیهنقل قول:
احتمالا کیفیت عکس هاش بهتره .کوچکتر هم هست. ولی زوم کم تر داره و تنظیم دستی هم نداره
اندازه کوچیک هم خودش نعمتیه :) بستگی داره دوربین رو برای چه کاری بخوای :11:
مجدداً سلام:دی
دوستان نظری نداشتن؟
ممنون:20:
سلام دوستان:20:
نظرتون درباره ی Panasonic Lumix DMC-ZS8 چیه؟
کیفیت عکسش چطوره؟
در مقایسه با ZS7 کدوم کیفیت عکس بهتری دارن؟
همرده ی ZS8 از برند Canon چه مدلیه؟
پیشاپیش ممنون:11:
سلام من میخام یک دوربین عکاسی حوالی 500 تومن بگیرم. چی پیشنهاد میکنید که هم کیفیت عکسهاش خوب باشه و هم تو فیلمبرداری hd زیاد کم نیاره. البته میدونم دوربینهای عکاسی زیاد تو فیلمبرداری قوی نیستن.
پاناسونیک lx5 یا fz100 یا fz40?!!!!
دوستان مي خواستم قبل عيد با مشورتي كه با شما كردم sx130 بگيرم ولي وقت نشد .
حالا بودجمو با كليه ي لوازم جانبي تا ماكزيمم 350 گذاشتم تنها چيزي كه از دوربين مي خوام كفيت بالا تو عكس پورتره و عكس از اشخاص (outdoor)
هستش .
با اين اوضاع چي بخرم ؟
دوستان کسی میدونه تفات d550 با kiss x4 چیه؟
اختلاف قیمتشون تقریبا 100 تومنه ولی مشخصاتشون یکیه.
با سلام
اول اينكه تاقيمت حداكثررر 250- 270 تومن چه دوربيني پيشنهاد ميشه؟ ايكسوز 300؟؟؟
كانن يا نيكون دوسدارم البته تو اين رنج قيمت فك كنم نيكون منطقي نباشه
دوم اينكه: قضيه ژاپني بودن يا نبودن دوربين كه حدود 50تومن شنيدم براي قيمت توفيق داره چيه؟
گارانتي اصلي كانن پارس الرمسه؟
سلامنقل قول:
ایکسوس 300 دوربین خوبی در این رنج قیمت ولی اگر اندازه بزگتر و باطری قلمی
براتون مشکل ساز نیست SX130 هم با قابلیتهای دستی بیشتر گزینه خوبیه
دوم : خودتون رو زیاد درگیر گارانتی و ژاپنی بودن دوربین نکنید
هر گارانتی ارزونتر بود اونو بگیرید چون کانن تو ایران نماینده رسمی نداره :8:
اخه ايكسوز 210 هم تو همين رنج قيمته ولي حسگرش سي سي ديه و 14 مگاپيكسلنقل قول:
بين اينا موندم
ممنون ميشم همه كمك كنننننن
نمیدونم اینجا چرا کسی جواب نمیده! من تا 600 تومن یک دوربین میخام بخرم رو چند تا مدل موندم لطفا راهنمایی کنید.
lx5
fz100
hs10
g12
A230
یا اگه چیزه دیگری هست که نمیدونم!
هیج تفاوتی ندارند . 550 دی در خارج از ژاپن و برای بازار خاورمیانه و اروپا ارائه میشه و x4 برای بازار ژاپن و در همون ژاپن تولید میشه . بی هیچ شکی از نظر کیفیت ساخت هیچ فرقی با هم ندارند . البته در ایران اسم 550 دی بهتر خرید و فروش می شود .نقل قول:
دوستان کسی میدونه تفات d550 با kiss x4 چیه؟
اختلاف قیمتشون تقریبا 100 تومنه ولی مشخصاتشون یکیه.
اما نهایتا هر دو یکی هستند که با نام های مختلف عرض می شوند .
اگر صبر کنید تا SX220 بیاد خوبه البته اولش قیمتش کمی بالاست شاید 450نقل قول:
SX210 هم هست که جواب پس داده و عالیه و به پول شما میخوره
هیچی :31:نقل قول:
d550 مال اروپا و اسیاست ، kissx4 برای ژاپنه، Rebel T2i هم برای امریکا
بهتره همون d550 رو بخرید ، دوستان گفتند توی kissx4 ها مدل رفرش هست :13:
خیلی انتخاب هاتون فرق دارهنقل قول:
شما از دوربین چی انتظار دارید ؟؟؟؟
Panasonic LUMIX DMC-FX180 (USA DMC-FX150 PACKAGING) BLACK 14.7MP Digital Camera 14.7MP, 3.6X ZOOM, 28mm Wide Lens DMC FX150, DMC-FX180, DMC FX180 ولی قیمتش رو نمیدونم... ببخشید...نقل قول:
مشخصات كليدوربيننام دوربينPanasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
دوربين ديجيتال پاناسونيك لوميكس اف ايكس 500نوع دوربينفشرده و كوچك (Compact)ساختژاپندقت حسگر- 10.7 مگاپيكسل
- 10.1 مگاپيكسل موثراندازه تصوير3264*2448 و 2560*1920 و 2048*1536 و 1600*1200 و 640*480نسبت ابعاد تصوير4:3, 3:2, 16:9لنز25 - 125 میلیمترلرزشگير تصويرداردزوم اپتيكال5 برابرزوم ديجيتال4 برابرمحدوده ديافراگمF2.8 تا F5.9فوكوس50 سانتيمترفوكوس اتوماتيكداردحالت ماكروداردفوكوس در حالت ماكرو5 سانتيمترفاصله يابيچند ناحيه اي هوشمندومرکزی و بخشی و متمرکزسرعت شاتر2000/1 تا 60 ثانیهزمانسنج خودكار
(SelfTimer)2 یا 10حساسيت
(ISO)اتوماتيك و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 6400 در حالت ايزو بالاتنظيم سفيدي
(White Balance)اتوماتیک 5 ناحيه اي ودستیعكسبرداري پي در پيبا سرعت 2.5 فريم برثانيه و حداكثر 5 عكسفلاشفلاش داخلي با برد 6 مترصفحه نمايش (LCD)PureColor LCD IIسايزصفحه نمايش (LCD)3 اينچچشميLCD screenنوع كارت حافظهSD/SDHC/MMCكارت حافظه همراه دوربينندارد - 50 مگابايت حافظهداخلي مگابايتاتصال به كامپيوترUSB و خروجي AV و PAL/NTSC connectorباترييون ليتيوم شارژيشارژر باتريداردقیمت این یکی رو هم نمیدونم... بازم ببخشید... ولی به نظر من canon خیلی دوربین عالیه و من canonرو از همه ی اینا بهتر میدونم ... البته این نظر شخصیمه:20:... من خودم canon power shot s5 is دارم که خیلی راضی هستم.... ولی هر جور که صلاح میدونین:20:... :46: