از اون موقعی که اومده فکر کنم ۱۵-۱۶ تا برده باشه.نقل قول:
واقعاااا شاهکاره
از اون موقعی که اومده فکر کنم ۱۵-۱۶ تا برده باشه.نقل قول:
واقعاااا شاهکاره
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ این چه طرزشه؟ بهتر درست صحبت کنی!!!! :13:نقل قول:
برو بچ راست میگن خدایی نباید درمورد سلطان اینجور صحبت کرد.
نقل قول:خوب خداییش همینطور بود دیگه! توپ برنداشت 4نفر رو دریبل کنه بزنه تو گل! همشون افتاد جلو پاش، اونم نشون داد تموم کننده خوبیه! یعنی بی نظیر! که من هم همیشه گفتم رائول تو محوطه جریمه بسیار خونسرد هست و همتا نداره!نقل قول:
اما با هتریک فوق العادش هم میگم، مهاجمی نیست که توپ رو بتونه از پشت محوطه خودش بکشه داخل و گل کنه! چون دیگه اون سرعت و چابکی گذشته رو نداره...
اما مثل خودم ( نیسروی ) تو محوطه جریمه اگه توپ بهش برسه، رحم نمیکنه:31:
سلام بچها
تبریک تبریک
عجب بازی بودش
عجب رائولی بودش
عجب فوتبالی بودش
کم مونده بود سکته بزنم
رئال نشون داد که با هیج تیمی قابل قیاس نیست.
رئال در حالی که خیلی از بازیکنهای اصلیش رو نداشت نشون داد که فوتبال یعنی چی.
امیدوارم که بازی بعدی
یعنی ال کلاسیکو نیز بچها مثل تمام بازیهای گذشته حقانیت خودشونو ثابت کنند و انشا الله که جام رو بالای سر میبرند.
به امید قهرمانی رئال عزیز
الهی امین
بچه ها خبر داشتین که ما 6 سال و یک روز بود که نتونسته بودیم تو زمین سویا پیروز بشیم؟: دی
پاس گل اول از متزلدر بود عجیبه مدافع پاس گل میده خیلی من کم دیدمنقل قول:
پ.ن5: پاس گل سوم رو کی به کاپیتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد؟
پاس گل دوم و که ندیدمک
پاس گل سوم هم باز هم یه مدافع میگل تورس
گل چهارم هم یه مدافع مارسلو
عجب مدافعهایی داریم بعضی به تیم حریف گل میزنن یکی هم به خودمون (هاینزه)
آرین روبن هافبک هلندی رئال از این که منتقدان او را یک بازیکن تک رو می دانند خسته شده و اعلام کرد به همین شیوه خود در بازی های آینده ادامه خواهد داد.
روبن در گفتگو با رسانه های هلندی می گوید :"من در رئال پیشرفت کرده ام.منتقدان می گویند من تک روی می کنم اما این شیوه بازی من است و هر کسی تعبیری از آن می کند.در زمین بازی تصمیم گیری با سرعت بالایی صورت می گیرد و من همیشه منافع تیم را به منافع شخصی خود ترجیح داده ام.اما باز هم انتقادها ادامه دارد.من از انتقادها خسته شده ام."
روبن در این فصل 20 بازی برای کهکشانی ها انجام داده و 7 بار هم موفق به گلزنی شده است.
ماموریت انجام شد. شاگردان خوان ده راموس، با درخشش تماشایی رائول گونسالس که منجر به هت تریک شد و به لطف لغزش شنبه شب کاتالونیایی ها ( در پی کسب تساوی مقابل والنسیا)، موفق شدند تا فاصله شان با صدر جدول لالیگا را به 4 امتیاز برسانند.
این دیدار در حالی بود که در دقیقه 17 رناتو، اولین گل تیم میزبان را وارد دروازه کهکشانی ها کرد ولی کاپیتان جنگنده تیم مادریدی در دقایق 45،63 و 66 سه گل ارزشمند را وارد دروازه سویا کرد تا روحیه را به اردوی مادریدی عا بازگرداند.14
دقیقه بعد کاپل یکی دیگر از سه گل خورده را جبران کرد و در دقیقه 92 بود که مارسلو با به ثمر رساندن چهارمین گل تیم مادریدی، کهکشانی ها را به کاتالونیایی ها در صدر جدول نزدیک تر کند. در این دیدار لاس دیارا و متسلدر نمایشی خیره کننده را به اجرا گذاشتند. ستاره فرانسوی رئال بسیار درخشنده ظاهر شد و این در حالی بود که بازیکن آلمانی بسیار جنگنده و پرتلاش بازی می کرد. با 4 امتیاز تفاوت میان تیمهای اول و دوم جدول لالیگا، شنبه شب شاهد یکی از حساس ترین ال کلاسیکوهای تاریخ خواهیم بود.
چرا که دیدار مستقیم می تواند تکلیف تیم قهرمان را تا حدودی مشخص کند و سه امتیاز دیدار شنبه شب به مراتب حساس تر از سایر سه امتیازهای دیگر خواهد بود و در این میان سویا نیز می بایست در دیدار بعدی خود مقابل ویارئال قرار بگیرد. رئال مادرید اکنون و درپایان هفته سی و سوم رقابتهای لالیگا با 78 امتیاز در تعقیب بارسلوناست.
خیلی باحال گفتی:31: البته خدا رو شکر راموس فهمید اون هاینزه خیلی گاو هست، انداختش بیرون!نقل قول:
راستی بچه ها، این ساویولا هنوز زنده هست؟: دی
فکر میکنم هنوز زنده هستش کیا رو برای بازی بعدی داریم یعنی کیا زنده هستن و زنده میشن
منم این برد شیرین را به همه تبریک میگم :11:
ولی عجب بازی نفس گیری بود :5:سویا گل دوم رو که زد حالم کلا گرفته بود راموس رو اونقدر الکی فرستادن پیش روانشناس داره روانی میشه :dجلوی هردو گل سویا رو میتونست راحت بگیره :41:
رائول دیروز روی اوج بود مهاجم باید این طوری باشه تو محوطه باید هرچی اومد بزنه :8:
به امید پیروزی ال کلاسیکو اگه رئال جدی بازی کنه بارسا رو با اون دفاع متزلزل و والدس خوشحال قاطعانه میبره :10:
سلام بچها چطورین خوبین؟
من یه چیزی رو موندم این متذلدر به این خوبی چرا بازیش نمیدن خیلی بهتر از اون په په کچله.
کسرا جان ممنون اذت که خبرها رو میذاری داداش
تا الان ممد خیلی خوب این وظیفه رو به عهده گرفته بودش حال که ممد مدتی رخت بر بسته در درجه اول چون کسرا جان شروع کرده اگه میتونه و میخواد ادامه بده و گرنه که یکی رو انتخاب کنیم و این وظیفه رو به عهدش بذاریم.
ممد به یادت هستیم
به گزارش RmadridFC: کاپیتان رئال با هت تریک در بازی حساس مقابل سویا نقش پر رنگی در برد تیمش داشت و اظهار داشت که هم تیمی هایش نیز کمتر از او برای این برد زحمت نکشیده اند.
رئال مادرید در حالی که مقابل سویا با نتیجه ی 1-0 عقب بود با هت تریک کاپیتان خود توانست اختلاف امتیاز خود را با تیم کاتالانی به 4 امتیاز کاهش دهد.
رائول در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت:"سویا خیلی زود به گل رسید ولی ما با گلی که در دقایق پایانی نیمه ی اول به ثمر رساندیم, روحیه ای مضاعفی به دست آوردیم و با این روحیه پا به نیمه ی دوم گذاشتیم و با رسیدن به 3 گل متوالی به آرامش رسیدیم .
ما می دانستیم که بازی با سویا یک بازی سخت و حساس خواهد بود ولی این را هم می دانستیم که بازی 90 دقیقه است و به یک برد شیرین و ارزشمند دست یافتیم"
با وجود اینکه اختلاف رئال با صدر به 4 امتیاز کاهش یافته ولی کاپیتان از این موضوع راضی نیست و اعتقاد دارد که کنترل لیگ هنوز هم در دست یاران کاتالان است.
"در جدول رده بندی اختلاف را بسیار کاهش دادیم ولی هنوز به صدر نرسیده ایم.ما و بارسا بازی های بسیار سختی در پیش داریم که یکی از این بازی ها در مقابل بارسا در همین هفته ی پیش رو است و تنها کاری که از دست ما بر می آید بردن بازی های باقی مانده است"
رائول در ادامه افزود:"بازی سختی در مقابل بارسا داریم ولی این بازی در سانتیاگو برنابئو است و ما با استفاده از جو ورزشگاه می توانیم از این بازی با 3 امتیاز خارج شویم.من با تمام هم تیمی هایم و کادر فنی احساس غرور می کنم و از به تن کردن پیراهن رئال مادرید احساس غرور می کنم"
رائول در ادامه از هت تریک خود گفت:"من از این هت تریک بسیار خوشحالم ولی این هت تریک ارزشمند را مدیون هم تیمی ها و بازی گروهی تیم هستم"
به گزارش RmadridFC: رئال مادرید با هت تریک کاپیتان خود توانست سویا را از پیش رو بردارد و فاصله خد را با صدر جدول به 4 امتیاز کاهش دهد
کاسیاس:7
سرجیو راموس:5.5
متذلدر:8
کاناوارو:7
میگل تورس:6
گاگو:6
لاس:5
هیگوایین:7.5
گوتی:6.5
مارسلو:7
رائول:9
بازیکنان تعویضی:
هونته لار:5
خاوی گارسیا:6
فان در فارت:5
ایــــــــــــول رئال ایـــــــــــــول رائــــــول افسانه ای
واقعا عجب کارایی میکنه این رائول
چه گلایی زد خدایی
کفم برید
واقعا قشنگ بازی کرد
دمش گرم
دمش جیز
جیگرشو بخورم
عاشقشم
من تا فردا بنویسم می خوای بخونی ؟!؟ :دي
تبریک میگم بچه ها خیلی حال کردم خیلی زیاد
این سویا هم اولش شاخ شده بودا ! ولی دم راموس گرم خوب تیمو جمع کرد
البته بازم بر می گرده به رائولی که جیگرشو بخورم ! :دي که آخر نیمه اول گل زد و این خیلی کمک کرد
دیگه قهرمانیم !
بارسا رو میترکونیم.
زنده از برنابئو بیرون نمیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واكنش كاپيتان به جوسازي روزنامهها
رائول:
تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نميخورم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد پس از هت تريك در بازي برابر سويا گفت: درخشش من در رئال مادريد الزاما در تيم ملي تكرار نميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: روزنامه ها هميشه در انتظار گلزني من هستند تا از دعوت نشدنم بنويسند اما اين درست نيست. مردم مرا مي شناسند و مي دانند كه در اين مدت هرگز عليه مربيان تيم ملي يا فدراسيون فوتبال حرفي نزده ام.
رائول خطاب به روزنامه ها گفت: تمامش كنيد؛ من به درد تيم ملي نمي خورم.
رائول در بازي برابر سويا هت تريك كرد. رئال در اين بازي با نتيجه 4 بر 2 پيروز شد.
پس از پيروزي در خانه سويا
گوتي:
براي شكست دادن بارسا لحظه شماري ميكنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان دوم تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بدون ترديد قهرمان لاليگا ميشويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس تصريح كرد: براي شكست دادن بارسا لحظه شماري مي كنم و اطمينان دارم كه اين تيم در سانتياگو برنابئو از ما شكست مي خورد.
وي افزود: بايد مراقب گل خوردن باشيم. بارسلونا زهردار است و براي پيروزي به برنابئو مي آيد. اگر در دقايق ابتدايي آنها را كنترل كنيم ديگر مشكلي نخواهيم داشت.
ديدار رئال و بارسا هفته آينده برگزار مي شود
در حمله مردم آندولوس به اتوبوس رئال مادريد
هواداران سويا باعث جريمه تيمشان شدند
خبرگزاري فارس: پس از شكست خانگي سويا برابر رئال مادريد هواداران تيم ميزبان به اتوبوس رئال مادريد حمله و خساراتي به آن وارد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، هواداران خشمگين سويا در حالي كه عليه مربي سابق تيم خود، خوانده راموس شعار مي دادند شيشه هاي اتوبوس رئال مادريد را شكستند. به همين دليل بازيكنان مجبور شدند براي رسيدن به فرودگاه از هواداران فاصله گرفته و تحت تدابير امنيتي به مقصد برسند.
باشگاه سويا به خاطر حركات توهين آميز هواداران خوود در محوطه ورزشگاه پيسخوان و خسارت وارد شده به تيم ميهمان از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا مبلغ 5 هزار يورو جريمه نقدي شد.
سويا ديشب در خانه خود با نتيجه 4 بر 2 مغلوب رئال مادريد شد.
توهين هوادران سويا به سرمربي رئال مادريد
چهره راموس در دلارهاي آندولوسي
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال سويا با در دست داشتن دلارهاي منقش به چهره خوانده راموس وي را پول پرست و خيانتكار خواندند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رئال مادريد، هواداران سويا در جريان بازي تيمشان برابر رئال مادريد مدام خوانده راموس سرمربي سابق تيمشان را هو مي كردند و عليه او شعار مي دادند.
مديريت باشگاه سويا به همين دليل از همتاي مادريدي خود عذرخواهي كرد اما اين مسئله باعث نشد فدراسيون فوتبال اسپانيا جدا از جريمه حاصل از تخريب اتوبوس رئال مادريد محروميت دو بازي بدون تماشاگر را لحاظ نكند.
پس از پيروزي برابر سويا
راموس:
از شكست تيم سابقم خوشحال نشدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال ماديد در كنفرانس خبري بعد از بازي با سويا ابراز تاسف كرد و گفت: هرگز به خاطر پول از سويا نرفتم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوانده راموس تصريح كرد: هواداران سويا در مورد من بي انصافي مي كنند. اين را قبول ندارم كه به خاطر پول از سويا رفته باشم. من به دنبال دنياي وسيع تري بودم و مي خواستم مربيگري را در انگليس تجربه كنم؛ حتي اگر نيمي از پول گرفته شده را هم دريافت نمي كردم.
وي افزود: از شكست تيم سابق خود خوشحال نشدم ولي به خاطر پيروزي رئال مادريد بسيار خوشحالم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 4 بر 2 برابر سويا به پيروزي رسيد.
سویا و بارسلونایی ها جفتشون کاتالانی هستن؟
چقدر این سویایی ها بد بخت و و خشونت طلبن که اینطور رفتار میکنن
لطفا تشریف ببرید تاپیک خودتون...
چند بار باید به شماها گفت تو تاپیک تیم رقیب کل کل نکنین؟؟؟
میدونم برای هواداران بارسا خیلی سخته 12 امتیاز رسیده به 4 امتیاز !!!
دوستای منم دیگه صداشون در نمیاد !!!
قبلا میگفتن 12 تا اختلاف امکان نداره زیر 10 تا بیاد !!!
در ضمن شما اول به فکر بازیه امشبتون باشید ...
لطفا دیگم تو این تاپیک نیایید ... : دی
بارسايي ها تونل افتخار رو فراموش نكنيد
الان طرفداران بارسا خیلی ترسیدن نمی دونن چیکار کنن !
مارسلو و روبن مسئول مهار مسی
خوان ده راموس برنامه های خاصی را برای مهار مسی در نظر دارند ، چرا که می داند تیمش در دیدار ال کلاسیکو با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
سایت گل:درصورتی که آرین روبن به موقع از بند مصدومیت رها شده و به دیدار ال کلاسیکو برسد، یکی از مهره های مهار لیونل مسی خواهد بود.او تنها چند دقیقه پس از ورود به زمین مسابقه در جریان دیدار ختافه، دچار مصدومیت شد و به نظر می رسید که تا میانه های ماه می، از میادین ورزشی دور باشد ولی انتظار می رود که زودتر از موعد مقرر به روزهای آرمانی اش بازگردد. در نهایت پنجشنبه یا جمعه مشخص می شود که روبن به این دیدار خواهد رسید ولی در هر صورت مارسلو در این دیدار به کار گرفته خواهدشد.
هر دوی این بازیکنان می بایست در زمانی که بارسا پا به توپ شده و در حال حمله است، درپست تدافعی بازی کنند و مسئول مهار مسی هستند. گابریل هاینتزه و سرخیو راموس،هر دو در جناح چپ به کار گرفته می شوند ولی راموس درنظر دارد تا از سرعت مارسلو برای مهار مسی بهره گیرد. مربی مادریدی امیدوار است تا بتواندمیانه میدانش را به گوتی بسپارد و از او در کنار گاگو یا لاسانو دیارا استفاده کند.
دقیقا همینطوره علی جاننقل قول:
غرور بیش از حد موجب شکسته!نقل قول:
روبن و مارسلو که هیچی کل رئال+میاتوویچ+دی استفانو + خوانده راموس و بلودا هم بیان به گرد مسی هم نمیرسن
اتوئو و آنرری رو فراموش نکنید
بیخودی هم شلوغش نکن.
فقط واسه این آقا دکمه اعتراض بزنین! خود به خود بن میشه:27:نقل قول:
بردن بارسا کاری نداره، نیازی هم نیست مسی رو بگیریم!
باید نزاریم توپ به مسی برسه اصلا!
اونم با مهار ژاوی و اینیستا!!!
طرفدارای بارسا با این کارا میخواهن نشون بده شعور استفاده از این جور تاپیک ها رو ندارن :41:البته خوب نتایج اخیر بازسا هم رو این موضوع تاثیر گذاره :5:
فقط لاس برای نابود کردن بازی سازی بارسا کافی :21:
اینو خوب اومدی !!! واقعا لاس دیارا فوق العادس ...نقل قول:
نظرتون راجب به مساوی بارسا چیه؟
من هم ناراحت شدم، هم خوشحال!
خوشحالی که مشخص هست چرا
اما ناراحت چون که دوست دارم یه تیم از لالیگا هم تو فینال باشه، تا سطح لیگمون بالاتر بره...
هیدینگ خوب تیمو بسته بود جونه بارسلونا رو گرفت ما هم باید همین کارو کنیم فکر نکنم جونی برای بازی با ما داشته باشن
سه ویا از کاتالان نیست!نقل قول:
سه وبا از والنسیاست. :10:
البته به نظر من باید از همون اول حمله کنیم !!!نقل قول:
حیف که په په نیستش !!!
ولی ما بازیه رفت هم خیلی خوب بازی کردیم ولی بد شانسی آوردیم ...
به نظر من شانس بارسا هنوزم خوبه...تو بازی بعدی 1 گل بزنه...(که با توجه به بازتر بازی کردن چلسی نسبت به امشب امکانش کم نیست) چلسی کارش خیلی سخت می شه.
امیدورام راموس از هیدینک درس بگیره...واقعا مربی بزرگیه این هیدینک...ال کلاسیکو چندمه به تاریخ ما؟و ساعت؟
شنبه ساعت 10:30 فکر کنم !!! الان این جاودانی گفت ...نقل قول:
من نیمه دوم همش داشتم دنبال مسی میگشتم!
تعویض شد؟!!!
دیدین نیمه اول اینیستا 50 تا پاس داده بود؟ حالا اگه این بازیکن رو مارک کنیم، دیگه قلب بارسا رو زدیم!!!