نقل قول:
ببخشید دارن سرت گول میمالند. این حرفا پشم. باید از همه سایتهای 16 بگیره. کم فروشی دارند میکنند. سایت ی که معرفی میکنند روی سرورهای خودشون برای همین سرعت بالاست
من مخابرات 16 مگ دارم چه داخلی چه خارجی و هر سایتی 16 مگ دانلود دارم.
Printable View
نقل قول:
ببخشید دارن سرت گول میمالند. این حرفا پشم. باید از همه سایتهای 16 بگیره. کم فروشی دارند میکنند. سایت ی که معرفی میکنند روی سرورهای خودشون برای همین سرعت بالاست
من مخابرات 16 مگ دارم چه داخلی چه خارجی و هر سایتی 16 مگ دانلود دارم.
میدونم داداش، من خودم تا پنج روز پیش مخابرات داشتم، سرور خارجی و داخلی کلا با اسپید تست 13.6 مگ بودنقل قول:
جاابه اسپید تست هم قبول ندارند
نهایتش میرم 195 شکایت هر چند فک نکنم فایده ای داشته باشه...
101/500 برا 1 ماه 16 مگ!!!
ادم زورش میاد
دوست عزیز حتما شکایت ثبت کن به 195نقل قول:
کلا هر سرویسی که داشته باشید از هر شرکتی، شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه. من الان 4 تا خیابون با مرکز مخابراتیمون فاصله دارم! اگر سرویسم وصل بشه و سرعت دانلود خوبی بهم نده پس مشکل از ایناست ولی اگه بده، مشکل از مرکز مخابراتی و شهر شما و سایر دوستانه. صبور باشید وقتی وصل شد بهتون میگم اما شکایت به 195 رو ثبت کنید ( به نظرم مرکز مخابراتیتون داره کم کاری میکنه )
عزیز شما دیروز ثبت نام کردین؟ یوزر پسورد رو دادند بهتون؟ منم دیروز ثبت نام کردم هنوز خطم رانژه نشده. خطم هم خالی بود قبلش هیچ سرویس نداشتم روش. به من یوزر پسورد ندادند. زنگ بزنم بگیرم؟ (تبریز - سرویس 8 مگابیت)نقل قول:
آره من دیروز ثبت نام زدم ولی زنگ نزدن من خودم زنگ زدم و گفتم کارم با اینترنته لطفا زودتر ردیفش کنید که یوزر و پسوورد رو بهم داد. شما خودت زنگ بزننقل قول:
والا منم 500 متر فاصلم با مرکز مخابراتیمونه، از لحاظ نویز و این موارد هیچ مشکلی ندارم....نقل قول:
195 هم شکایت میکنم
من هم نظرم رو بگم...
من الان 4 سالی میشه فن آوا دارم.
و حدود 5 روز پیش به سرویس نامحدود 4 مگ تغییر سرویس دادم و فیکس سرعتم همون یک هشتم 500 است.
شبانه هم تست کردم همین مقدار سرعت رو داد و توی اون بازه زمانی تا صبح حدود 9 گیگ میتونم بگیرم.
مشهد هستم و صحبت با پشتیبانی کردم گفتند ما مشکل پهنای باند نداریم.
البته مشهد حالا سایر دوستان کجا هستند نمیدونم. خط من کلا تا 8 مگ جواب میداد ولی خب من 4 مگ گرفتم برحسب نیازم.
پس حتما شکایت کن و پیگیر باش.نقل قول:
همون جریان این که مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق داره، صدق میکنه. من این چند وقت تو تمام تاپیک ها سر زدم، هر کسی یه جوری میناله و برعکسشم تعریف میکنن. مشکل اصلی، مراکز مخابراتیه متاسفانه مخصوصا اگر از خود مخابرات سرویس نگیری، مثل بچه ها لج میکنن
تو این 4 سال، افتی سرعت و قطعی زیاد بوده یا کم؟نقل قول:
قطعی تا یک 6 ماه پیش خیلی خیلی کم و فقط مگر مرکز محابراتی مشکل داشته که اطلاع میدادندنقل قول:
به جز اون اخیرا یکم زیاد شده ولی نه در حد خیلی زیاد
گاهی روزهایی بوده که قطعی زیاد بوده مثلا در حد 4-10 دقیقه ولی تعدادش زیاد نبوده
در کل من راضی بودم واقعا :)
تا قبل اینکه سرویس نامحدود هم بگیرم سرعتم واقعا خوب بود :)
در کل من از فن آوا راضی ام
7 سال مشتری صبانت بودم تا اینکه دزدی کردند دیگه ازشون کشیدم بیرون ولی فن آوا توی این 4 سال واقعا خوب بوده و الان هم 4 مگ گرفتم همون سرعت 500 رو داره بهم میده چی شبانه چی روزانه
دوستان سوال من هم هستنقل قول:
اگر اطلاع دارید لطفا بفرمایید
مرسی از جوابتون. اطلاع دارید که چقدر با مرکز مخابراتیتون فاصله هست؟ سیم کشی خونتون قدیمیه یا جدید؟ یا اینکه خودتون کابل مخصوص کشیدین یا خیر؟نقل قول:
خیلی عجیبه که مشکل ما برطرف شده !!! ( اقلا فعلا برطرف شده )
مشخصات خط من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرویس 16 مگ 1 ترابایت ( بین الملل )
اول تست بتا اسپید تست کلا کمتر نشون میده ؟
تهران
سرور فرانکفورت آلمان
سرور دنور-آمریکا
اصفهان
پینگ 4.2.2.4
پینگ 8.8.8.8
تست سرعت ( 16 کانکشن )
با سایت testmy.net هم هر کار کردم نتونستم تست بگیرم، ( تو صفحه ی دانلود فایل )
مرکز مخابراتی پیاده در حدود 15 دقیقه.... سیم کشی قدیمی است یعنی خونه بالای 15 سال راحت استنقل قول:
تو تنظیمات مودم هم روی 12 مگابیت بستن یا 16؟نقل قول:
چرا سرعتتون کمتر از 16 مگابیته؟خط کشش نداشته یا خودشون کمتر دادن؟
حیف فناوا مال منو روی 4 مگ بست ولی پوله 16 رو گرفت!!!!
کیفیتش خیلی عالیه ولی یه بدی داره که خیلی از وی پی ان ها روش کار نمی کنن باید مودم رو بزاری رو بریج!!!!!!!!
الان پیشگامان دارم هنوز وصل نشده خط آماده ست ولی یوزر و پس میزنم کانکت نمیشه و میگن مشکل داره!!!!!!!!
روی 16 هست، توی عکس مشخصه..نقل قول:
نه تنها مشکل سرعتتون برطرف شده بلکه پینگتونم عالی شده. کاشکی واسه منم همینجوری باشه چون مشخصات خطم خوبه و با مرکز مخابراتیمونم 4 تا خیابون فاصله داریم. این آسیاتک دزد، زودتر تخلیه کنه راحت شم
ببخشید من متوجه نشدم.یعنی الان به نظر شما که سرویس 16 مگابیت گرفتید این سرعتتون درسته؟نقل قول:
13.6 بهم میده...نقل قول:
یه سوال سیم کشی تون قدیمی یا جدید
منم امروز ثبت نام کردم ولی باید فردا برم قطع کنه از مخابرات
چیز جالب اینه که برای با اول همین که زنگ زدم برداشتن و با یه تلفن کاملا ثبت نامم کردن همون موقع یوزر نیم پسوردم بهم دادن
هنوز پولو براشون نریختم البته گفت اول قطع کن بعد بریز پولو
تهران هستم
مخابرات شهید درزی اگر دوستان کسی هست بگه چون اکثر خونه ها بالا 13ساله اینجا کشش میخوام ببینم چجوریه
یه سوال دیگه دوستانی که مشتری جدید هستن بعد جند روز براشون وصل شد
من و شما کارمون همزمان داره انجام میشه. منم منتظر تخلیه هستم. شکایتم ثبت کردم که زودتر انجام بدن. در مورد کشش خط، فاصلتون تا مرکز مخابراتی خیلی مهمه. در گوگل آدرس مرکز مخابراتی درزی رو در بیارید و ببینید چقدر باهاش فاصله دارید.نقل قول:
2 کیلو متر زده
دقیقانقل قول:
خیییلی از وی پی ان ها کار نمی کنن
راه حلی پیدا نکردید برای این ؟
رفتم تو اکانتم نوشته تاریخ شروع سرویس
96/10/11
به نظر شما من فردا از مخابرات قطع کنم اگر قطع کنم یعنی تا 7روز دیگه نت ندارم
و یه سوال دیگه با این وضعیت اول بزارم قطع بشه کامل بعد پرداخت کنم یا فرقی نمیکنه
پس چرا سرعت دانلودت با idm 1.7 هست که میشه 14.2 مگنقل قول:
نقل قول:رفتم تو اکانتم نوشته تاریخ شروع سرویس
96/10/11
به نظر شما من فردا از مخابرات قطع کنم اگر قطع کنم یعنی تا 7روز دیگه نت ندارم
و یه سوال دیگه با این وضعیت اول بزارم قطع بشه کامل بعد پرداخت کنم یا فرقی نمیکنه
باز خوبه. واسه ما 4 تا خیابون پایینتره که به متر نمیدونم دقیقا چقدر میشه :n02:نقل قول:
طبق گفته فن آوا اگر الانم پرداخت کنیم، باز میره مخابرات برگشت میخوره. خودشون گفتن صبر کنید شرکت قبلیتون کامل که تخلیه کرد، بعد پرداخت کنید. برای منم 7 روز بعد زده ولی اونا تخلیه کنن زنگ میزنم میگم بهشون. با این روندی که آسیاتک دزد پیش گرفته، فکر کنم خیلی اذیتم کنه چون حسابی حالشونو گرفتم :n10:نقل قول:
سلامنقل قول:
اون شروع سرویس الکی هست
اگه مخابرات شما سریع باشه و ۱ روزه تخلیه کنه و ۱ روزه رانژره کنه خوبه
ممکنه هم بخوان ۱ هفته کشش بدن
شما درخواست تخلیه رو بده
بعد پول واریز کن تا فن آوا درخواست رانژره خط رو بده مخابرات
همین الان یعنی ساعت 11:20 ظهر روز 5 دی، از آسیاتک زنگ زدن که خطتون تخلیه شده ( شکایت از 195 عالی جواب داد ) :n10: و درجا رفتم تو پنل فن آوا و پرداخت رو انجام دادم و امیدوارم اینا سریع رانژه کنن
نه راهی نداره مگر اینکه مودم رو بزاری رو بریج!!!نقل قول:
من اومدم پیشگامان این مشکلات رو ندارم دیگه!!!!!!!!
راستی چقدر حال میده رئال مادرید رفته فناوا سرعتش رو بزارن رو 4 مگ :-))))))
تو پیشگامانم که محدودت کردن :n10: اگر بذارن تخلیه میزنم میرم یه جای دیگه اصلا مهم نیست. قبلا سخت میگرفتم ولی تمام این مشکلات رو پیشبینی کردم و مودم TD-LTE ایرانسل دارم و 3 ماهه 10 گیگ شارژش کردم که بدون نت نمونم و این روزا هم با همون انلاینم :n10:نقل قول:
در کل سرعتم تا 1.4 مگابایت هم باشه راضیم چون یه عمره با نت آشغال نامحدود آسیاتک با سرعت وحشتناک 60 کیلوبایت سر کردم ولی این مشکل چیزشکن برام اهمیت داره، اگه کار نکنه، بعد از 1 ماه، تخلیه میزنم
یه چند روزی بود که عملا دیگه سرعت 3 مگابیت داشتم :n09:
خلاصه بعد از تماس و پیگیری ، امروز زنگ زدن گفتن تو منطقه شما نمی تونیم 16 مگ بدیم یا سرویستون و عوض کنید یا منتظر باشید درست بشه :n02:
من پیش بینی ترتر افتادن فن آوا رو کرده بودم بخاطر همین روی اون یکی خطم از پارس انلاین درخاست سرویس کردم ، متاسفانه اینا هم چند روز یبار زنگ میزنن میگن مدارک از مخابرات برگشت خورده میگم چرا ؟ میگن مخابراته دیگه ما حالا دوباره میفرستیم!!
نمیدونم چرا نباید یه روز این مشکل اینترنت کامل حل بشه جزو دغده های مردم نباشه . از زمان کارت اینترنت خریدن همیشه داستان داشتیم ...
فناوا خیلی جاها نمی تونه 16 مگ بده!!!!نقل قول:
سر منم هیمن بلارو آوردن!!!!
شرکت جالبی نیست!!!!
پول کامل ازت میگیرن بعد واست داستان درست می کنن!!!!
منم تا فهمیدم اینجوریه سریع تخلیه کردم اومدم پیشگامان که خیلی عالیه کیفیتش انصافا!!!
بدجور راضیم!!!!
کسایی که از فن آوا یا هر شرکتی که میگیرن، اگر ناراضی بودن، بعد از اتمام سرویس حتما تخلیه کنن و برن یه شرکت دیگه. مال بابامون نیستن که. منم فن آوا وصل کنه راضی نباشم، بعد از اتمام سرویسم میرم یه جا دیگه، اصلا برام مهم نیست که سابقه و اسم شرکت چی باشه، فقط و فقط کیفیت و مشتری مداری مهمه. توصیه من اینه که تو این وضعیت بی ثبات، به هیچ عنوان بیشتر از 1 ماهه نگیرید فعلا
یکی از دلایل اصلی که از بین فن اوا و پیشگامان، فن آوا رو انتخاب کردم، این بود:
که خیلی برام مهمه چون حتی شاید در ماه با دانلودهام، 1 ترابایت رو هم رد کنم و نمیخوام حجم اضافه بخرم و با کاهش سرعتم به 3 مگابیت، راضیم. فعلا تنها شرکتی که این مدلی کرده، فن آواست. من سرعت دانلودم در کل تو فن آوا به 1.3 مگابایت هم برسه راضیم
دوستان رفتم مخابرات قطع کنم گفتن میخوای چیکار گفتم میخوام قطع کنم گفت نگه میداریم برات گفتم کلا قطع کن گفتم میخوام از جای دیگه بگیرم گفت فیبر نوری هست ساپورت میکنه شرکتش یانهنقل قول:
گفت حالا یه ماه اینو بگیر اگر نیاز تو برطرف نکرد عوض کن گفتم چطور اون موقع میشه گفت میشه یه کارایی کرد
فعلا 16 یه ماه گرفتم تا ببینم چه جوریه
یعنی هیچ شرکتی نیست که بتونه روی فیبر بده؟
دوست عزیز این بازی جدید مخابراته نباید ازشون میگرفتی. غلط کردن اینجوری گفتن. شما به 195 شکایت کن. وای به حال روزی که فن آوا زنگ بزنه بگه مخابرات گفته خطتون شده فیبر و باید از خودمون بگیری! میرم مرکز مخابراتی خون به پا میکنم :n34:امیدوارم این اتفاق برای من نیفته چون پام به مخابرات باز شه، اونجا رو رو سرشون خراب میکنمنقل قول:
نقل قول:
خب فن آوا بهم گفت اگر فیبر باشه نمیتونیم بهت بدیم
چطور ممکنه تا دیروز روی مسی بهتون نت میدادن، الان یهو شده باشه فیبر؟ مقصر فن آوا نیست، مقصر بازی جدید مخابراته که به دروغ میگه فیبر شده و باید از خودمون بگیرید!نقل قول:
اول از فن آوا بهتون زنگ زدن گفتن فیبر شده؟ یا شما مستقیم برای تخلیه یا رانژه سریعتر رفتی مخابرات؟ چون من قبل از تخلیه با فن آوا صحبت کردم که خطم رو چک کنن و اگر پورت خالی ندارن و مشکلی وجود داره، من تخلیه رو نزنم و یه فکر دیگه ای بکنم ولی 2 دیقه پشت خط موندمو گفت چک کردم مشکلی نیست و بعد یوزر و پسوورد داد
تونستن که میتونه بده ، مشکل من با شما یه مقدار فرق داره ...نقل قول:
من قبل این داستانها سرویس 16 مگ داشتم ازشون ، حتی یه مدت تایم پیک ترافیک زیاد شده بود شکایت کردم و گفتن تا یکی دو ماه دیگه درست میشه . منم قراردادم جشنواره ای مدت دار بود ، درست هم شد اتفاقا .
منتها با این سرویس های جدیدی که راه افتاد دوباره پهنای باند کم آورده ، من همین الان بین 10 تا 14 مگ دارم دانلود میکنم ولی از دو ساعت دیگه تا اخر شب دیگه افت خیلی شدید میکنه ...
حالا پارس اگه سرویس بده بهمون و خوب باشه ، بعدش دیگه یا این خط فن آوا رو تخلیه میکنم یا حداقل سرویسشو میگیرم که وصل باشه فعلا تا ببینیم در آینده چی میشه .
ولی شما هم سراغ چه isp ذاقارتی رفتی !!
البته منطقه به منطقه فرق میکنه اوضاع ولی حداقل تو منطقه ما که همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود .
امیدوارم کیفیتش خوب بمونه برات ...
نگران نباشید به زودی تمام مناطق دچار مشکل میشن، بیایید دست در دست هم به شاتل برویم