دقیقا بگو گرافیکت چیه 128 چی؟نقل قول:
شما که گفتم این dont send اصولا مشکل بازی undercover هست سیوهاتو کلا پاک کن(یعنی جابجاش کن)ببین توی بازی میره یانه؟نقل قول:
Printable View
دقیقا بگو گرافیکت چیه 128 چی؟نقل قول:
شما که گفتم این dont send اصولا مشکل بازی undercover هست سیوهاتو کلا پاک کن(یعنی جابجاش کن)ببین توی بازی میره یانه؟نقل قول:
کسی نیست از مشکل من سر در بیاره؟
خواهشا یکی جواب بده.
مشکل از چیه؟:37:
این کارو هم کردم ولی بازم نشد.نقل قول:
یکی به دادم برسه.:19:
Radeon 9200 ATIنقل قول:
مگه فرقي هم داره؟
كسي نيستجواب مارو بده؟بازي رو عوض كردم حل نشد.نقل قول:
نقل قول:
شما کیفیت تصویر رو روی حداقل بگذار ببین درست میشه...
رو lowهست ديگه!سيستم من تا mediumرو مي كشه خودم گزاشتم رو low.:41:نقل قول:
من بازی left 4 dead رو دیروز ریختم و شروع کردم به بازی ، اما یه مشکل کوچیک داره. اونم اینه که بعضی اوقات یهو از بازی می پره بیرون. و چون سیو کردن هم تو کارش نیست خیلی اعصاب خورد کن می شه. متاسفانه این از دی وی دی های ایزی ستاپ بود و من هیچ نقشی تو ریختن بازی یا کرک کردنش نداشتم برای همین نمی دونم چه خبره.ولی کرکش یه جوریه. گویا بازی بیشتر حالت مولتی پلیر داره که برای من اونش کار نمی کنه . باید به یه شبکه ای وصل باشم که نیستم.
سیستمم کاملا با بازی هماهنگه و موقع های که نمی پره از بازی بیرون با بهترین کیفیت اجراش می کنمه و منم بازی می کنم و لذت می برم.
جالبیش هم اینه که هیچ اروری نمی ده. فقط از بازی میاد بیرون و انگار نه انگار که اصلا من این بازی رو اجرا کردم.
ممنون. . مشکل منم هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه بازی به اسم fall enlorda نصب کردم
حالا مه میخوام باری کنم پیغام زیر را میدهد
'کد:please insert the correct CD-Rom ,select ok and restart application
چه کنم
البته مشگل پسر خالمه شاید اسمه بازی یه ذره فرق کنه
آخه اون کوچولویه
این راه حل رو چک کن:نقل قول:
نقل قول:
در آپشن بازی ، در قسمت ویدئو و در زیر مجوعه Advanced گزینه Multicore Rendering رو غیر فعال کن .
احتمالا مشکل شما هم حل میشه .
احتمالا مشکل از کرکه یا کپی نکردی یا خرابه اگه خرابه از اینجا درخواست بده:نقل قول:
کد:forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
مرسی مشکلم حل شد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اخرین پچ بازی انلاین combat arms رو با حجم 20.9 MB نصب کردم اما بازی اجرا نمیشه
مشکل چی هست؟
سلام به همه ی دوستان
من دیروز فیفا09 رو واسه یکی نصب کردم اما موقع اجرای بازی ارور میداد. مینوشت there is not enough swap memory...(دقیق این نبود ولی توهمین مایه ها)
میخواستم ببینم دوستان کرکی ندارند که مشکل رو حل کنه؟
(اونی که نصب کردم 6تا سی دی بود.از اینا که نصب فارسی دارن)
با سلام به همه
اقا این بازی Mirror's Edge که2 dvd گرفتم وقتی که بازی رو نصب کردم و تموم شدش و خواستم برم تو بازی خطایی رو میده وقتی که حد بیشتر کیفیت تصویر رو زیاد میکنی در واقع کل مانیتورم سیاه میشه و یه زمان 12 ثانیه ای میاد
سیستمم هم اینه :
8600 gt
رم : 2 gig
cpu : 2 هسته ای
فکر کنم باید بازی رو باز کنه ولی چرا مشکل گرافیک میده نمیدونم ؟!!!
با سلام خدمت زحمت کشان این تاپیک.
من far cry 2 رو رو سیستمم(داخل امضا) نصب کردم. به مشکل برخوردم!؟
همه تنظیمات رو روی حداکثر گذاشتم بازی با fps بالا اجرا میشه ولی گرافیک درخت ها و کوه ها و طبیعت در حد بازی های 10 سال پیش هست و مثلا یه در خت از یه مستطیل قهوهای + 20 تا مربع سبز کوچیک و بزرگ درست شده و برعکس آدم ها و انفجار ها فوق العاده هستن و گرافیک بالایی دارن مشکل از کجاست؟
به به . بازم یه بازی دیگه هم نتونستم نصب کنم!!؟
بازی gears of war رو نصب کردم و بعد از کپی کردن کرک این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دارم هیشــــــــــکی نتونسته حل کنه!×!
بگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول از همه phsyx بازی رو غیر فعال کن وبعد حتما گرافیکت رو از اینجا آپدیت کن:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html
والا من تا حالا نشنیدم کسی اینجور مشکلی رو توی این بازی داشته باشه ولی اگه گرافیکت رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن...نقل قول:
تنها راه حلهایی که برای این مشکل ارائه شده(ولی قطعی نیست):نقل قول:
اول از همه تاریخ سیستمت رو به 2008 تغییر بده ببین بازی رو از مسیر زیر برو :
GEARSOFWAR\binaries\startup
اگه آورد که هیچ وگرنه کلا پاکش کن و توی درایو ویندوز نصب کن ایندفعه دوباره از مسیر بالا برو ان شاءالله که میاره وگرنه...
مشکلی که GEARS OF WAR داره در مورد این ارور کاملا در مورد تاریخه و کاملا قطعی هست روی چندین سیستم همین ارور رو داد تا
تاریخ رو عوض کردم درست شد دقیقا همین امروز روی 2 تا سیستم نصب کردم همین ارور رو داد
یه کرک دیگه گرفتم درست شد فقط حالا وسط بازی میپره بیرون. از لحاظ سخت افزاری به سیستمم مطمئنم.نقل قول:
والا من تا حالا نشنیدم کسی اینجور مشکلی رو توی این بازی داشته باشه ولی اگه گرافیکت رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن...
درست شد . مشکل عجیبیه واقعا!!نقل قول:
تنها راه حلهایی که برای این مشکل ارائه شده(ولی قطعی نیست):
اول از همه تاریخ سیستمت رو به 2008 تغییر بده ببین بازی رو از مسیر زیر برو :
GEARSOFWAR\binaries\startup
اگه آورد که هیچ وگرنه کلا پاکش کن و توی درایو ویندوز نصب کن ایندفعه دوباره از مسیر بالا برو ان شاءالله که میاره وگرنه...
تو بازی Tom clancy's H.A.W.X هم به مشکل عجیب برخوردم !؟
تو قسمت مربوط به تنظیمات گرافیکی قسمت مربوط به dx10 آزاد نمیشه!؟ دلیلش چیه؟
من از ویستا استفاده می کنم و سخت افزارمم که dx10 رو ساپورت می کنه.
فقط یه نکته بگم: من کرایسیس وارهد رو می تونم رو آخرین حد تنظیمات گرافیکی با سیستمم بازی کنم.
نقل قول:
تشکر مشکل من حل شد
کرکو کپی نکرده بود:20:
کسی نیست به داد ما برسه سیوام هم برداشتم ولی بازم کار نکرد.کد:سلام من کرک اندر کاور گرفتم .
و تو محل نصب کپی کردم ولی وقتی میرم تو بازی ارور دونت سند میده.
راستی اینم بگم که بازی رو برای بار اول که اجرا میکنم بدون مشکل اجرا میشه ولی روزه بعدش......
کسی نیست جواب منو بده.
راستی باید اینو هم اضافه کنم که تو ویندوز ویستا هم همین طور بود.
یکی به دادم برسه.
شرمنده دوستان من ویندوز رو دوباره نصب کردم و بعد از نصب نرم افزارها اندر کاور رو مجدد نصب کردم ولی این بار یک ارور جدید داد اینم عکسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدش هم آدرس یک لینک داده بود اینم لینکش.
حالا کسی میدونه معنی اینا چی هست.کد:http://oca.microsoft.com/en/dcp20.asp
یکی به دادم برسه.
شاید کرکی که دانلود کردی سازگاری کامل با بازی نداره...نقل قول:
نکته:در هنگام درخواست کرک و سیو بازیها ورژن بازی رو هم مد نظر داشته باشید...
مال خود من هم ب اینکه 3870 دارم خاموشه!نقل قول:
من یکی که زیاد بهش گیر ندام...البته جایی هم راه حلی براش پیدا نکردم!!
راستی شما که توی تاپیک عکس العمل دیگران در مورد بازی کردن شما چیست؟ گفته بودی که من زیاد بازی نمی کنم ماشاالله هر چی بازیه که توی این دو روزه قبضه کردی:31:(شوخی کردم یه وقت به دل نگیری)
شما گرافیکت رو که آپدیت کردی؟اگه نکردی اونم آپدیت کن اگه آورد که هیچ وگرنه احتمالا بازیت خرابه...این خرابی هم ممکنه به علت بعضی دستکاریهایی باشه که ایرانی ها تو فیلمهای بازی کردند اگه میخوای خیالت راحت بشه بگرد ببین نسخه بدون سانسورش گیرت میاد.نقل قول:
اینم بگم که این بازی همچین تحفه ای نیست که اینقدر میخوای اجراش کنی اگه bonout paradis یا grid رو هنوز نگرفتی بری سراغ اونها خیلی بیشتر بهت حال میده در ضمن fuel هم که کم کم داره میاد:46:
میشه یکی لطف کنه اموزش قدم به قدم نصب بازی command and conquer 3 kane wrath رو به من یاد بده ممنون میشم
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من بازی رو نصب کردم
وارد بازی میشه دمو ها رو نشون میده و تا میخواد بازی لود بشه dont send میاد!
چه کار باید بکنم؟
ویندوزم سرویس پک 3 هست
ram 2 gig
cpu e 7300
vga 512 8600
x_ men ro migam
سلام من سريال نامبر بازي زوما رو مي خوام ، كرك رو گرفتم و فايل rar هست اما باز نمي شه و نمي دونم بايد باهاش جي كار كنم اگه بهم توضيح بدين يا سريال نامبر رو برام بزاريد لطف زيادي كرديد
آره چه قبضه کردنی!!؟ سرمون یذره خلوت شد رفتم 5 تا بازی Demigod - farcry2 - Tom clancy's H.A.W.X - dawn of war - gears of war رو گرفتم. در حال حاضر فقط demigod بدونه مشکل بالا میاد ولی متاسفانه بازی به این مزخرفی و بی محتوایی تا حالا ندیده بودم.نقل قول:
راستی شما که توی تاپیک عکس العمل دیگران در مورد بازی کردن شما چیست؟ گفته بودی که من زیاد بازی نمی کنم ماشاالله هر چی بازیه که توی این دو روزه قبضه کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی کردم یه وقت به دل نگیری)
Tom clancy's H.A.W.X رو هم که مشکلش رو گفتم و ظاهرا به این راحتی ها رفع نمیشه.
farcry 2 , GOW هم که وسط بازی تصویر فریز میشه و میپره بیرون !؟؟
dawn of war-warhammer40000 هم که از اساس dvd اون سوخته بود!!
من مثل اینکه طلسم شدم و نفرین خانواده ما رو گرفته !!؟ با تمام شناختی که نسبت به سخت افزار دارم و نرم افزار دارم یه بازی رو جدیدا نمی تونم بالا بیارم!!؟
دوست من در این مورد به تاپیک خود بازی مراجعه کنی بهتره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159360
این مشکل اگه از خود بازی یا کرکش نباشه در اکثر مواقع مربوط به آپگرید گرافیکه از اینجا آپدیت کن ببین حل میشه:نقل قول:
اگه عمل نکرد کرکت رو عوض کن ببین چی میشه..از اینجا درخواست بدهکد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
شما برای باز کردن فایلهای rar احتیاج به برنامهwinrar داری از اینجا دانلود کن:نقل قول:
در ضمن محل درخواست سریال بازیها:کد:http://www.rarlab.com/download.htm
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
نگو که دلم برات کباب شد:13:نقل قول:
پیش یه رمال چیزی بری ضرر نداره...(ببین مامانت طلسمی چیزی نذاشته توی کیس کامپیوترت:31:)
سلام دوستان
برنامه ای هست که بشه فهمید یه بازی با چه تعداد فریمی داره اجرا میشه؟
از همینایی که سایت ها استفاده میکنن برای مقایسه کارت های گرافیک....
ممنون.
بله معتبرترین وبهترینشون riva tuner هست که میتونید از اینجا دانلود کند:نقل قول:
کد:http://download.softpedia.com/dl/21d00b9df6abd7281e56a740a418ed1e/4a29524a/100006867/software/tweak/RivaTuner.zip
سلام .نقل قول:
farcry 2 , GOW هم که وسط بازی تصویر فریز میشه و میپره بیرون !؟؟
Farcry رو نمی دونم ولی برای GOW اگه کارت گرافیکت ati باشه درایوری که تو این آدرس قرار داره رو نصب کن .
Program Files\Microsoft Games\Gears of war\Binaries
اگهNvidia هست و ویندوزت xp 32 bit باشه باید این رو دانلود و نصب کنی :
NVIDIA 32bit ForceWare 163.44 Driver for Windows XP Free Download - Softpedia
اگه 64 bit بود یه خورده بگر پیدا می شه در کل باید این درایور رو داشته باشی :
NVIDIA ForceWare 163.44
خدانگهدار
من نمیدونم الان مشکلت سرویس پک 3 هست یا نه ولی من که خیری ازش ندیدم. با بعضی برنامه ها و بازی ها مشکل داره. نصب نکنید مگر برای بازیی لازم باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نظری نداره؟!نقل قول:
با سلام به همه
اقا کسی میدونه نرم افزار phsyx رو برای یه بازی میشه غیر فعالش کرد ؟!!!
================================================== ===نقل قول:
اقا دستت درد نکنه ولی عزیز چجوری غیر فعالش کنم ؟!
خوب تا اونجا که من می دونم یه جایی توی option هست...نقل قول:
دوستان من یه مشکلی که دارم وقتی از تراینر تو pes 2009 استفاده میکنم از بازی میپره بیرون چیکار کنم؟
سلام کسیgta 6 بازی کرده میشه تو بازی چراغ راهنمای ماشین و روشن کرد؟؟؟
عذر میخوامنقل قول:
بله معتبرترین وبهترینشون riva tuner هست که میتونید از اینجا دانلود کند:
خیلی ور رفتم نتونستم بفهمم از کجا میشه فهمید یه بازی با چند فریم در ثانیه داره اجرا میشه!
gta6 که احتمالا یکی دو سال بعد از نسخه ای که امسال( اونم شاید عرضه بشه) میاد که من دقیق نمی دونم قراره چجوری باشه اگه شما فهمیدی بقیه رو هم بی نصیب نذار:31:نقل قول:
ولی اگه منظورت نسخه چهارم این بازیه باید توی تاپیک خود بازی بپرسی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46263
بفرما دوست من این سایت راهنمای قدم به قدم اینکار رو همراه با تصویر به صورت کامل ارائه کرده:نقل قول:
کد:http://www.pcbuyersguide.co.za/showthread.php?t=8869