یعنی بسته شبانه نامحدود همراه اول داشته باشیم ولی روزانه نداشته باشیم 4جی نمیده؟نقل قول:
آخه همراه اول اصلا تو توضیحات ننوشته اینو . حتی نوشته نامحدود 4جی ( نوترینو)
Printable View
یعنی بسته شبانه نامحدود همراه اول داشته باشیم ولی روزانه نداشته باشیم 4جی نمیده؟نقل قول:
آخه همراه اول اصلا تو توضیحات ننوشته اینو . حتی نوشته نامحدود 4جی ( نوترینو)
معمولا ارهنقل قول:
بصورت تجربي
جايي ذكر نشده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تهران محدوده میدان خراسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:
مودم مشکلی نداره. این مشکلی هست که منم داشتم و جالبه بعد از کلی تماس با 9990 هیچ کدوم از اپراتورهاشون هم نمی دونستند مشکل چیه تا اینکه خودم مشکل را حل کردم. بسته های آلفا+ شبانه همراه اول بدون فعال بودن آلفا+ روزانه فورجی نمیشه. یعنی شما که بسته شبانه خریدی حتماً باید یه بسته حداقل 100 مگابایتی روزانه هم بخری تا فورجی فعال بشه و گرنه فورجی نمیشه. بسته یه هفته ای شبانه آلفا+ داری باید یه بسته یه هفته ای حداقل 100 مگابایتی روزانه هم بخری تا اون شبانه فورجی بشه. جالبه نه!!؟؟ شبانه بدون داشتن بسته روزانه فورجی نمیشه
من یک مودم فورجی dwr-932 دارم .متاسفانه امروز یکی از شاخک های جایگاه سیم کارتش شکست و الان پیام insert sim card میده و سیم کارت رو نمی خونه .بنظرتون چیکارش کنم؟ ارزش درست کردن داره یعنی قیمت درست کردن مناسب هست ؟
سلام یه جایی خوندم که برای مودم Huawei E8372 کاستوم فریمور ارائه شده که امکان ussd رو هم میده از کجا میتونم این کاستوم رو دانلود کنم ؟؟
مودم 3372 رو آپدیت کردم . تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که پیدا کرده در حالت 3G ایرانسل دائم بین UMTS و DC-HSPA+ سوئیچ میشه :n28:
عملا تو مغازه که 4G ندارم غیرقابل استفاده هست به خاطر تاخیری که این کار داره
اینو چطور یه جا ثابت کنم ؟
ظاهرا وقتی بیکاره رو UMTS هست
مشکل در گوشی هم هست که با WCDMA only حل میشه .
روی گوشی یا باید این گزینه فعال باشه یا حتما همیشه ارسال و دریافت داشته باشم
یعنی مودم قبل از آپدیت چیزی به عنوان UMTS نداشته که مشکلی نداشتم ؟
........................
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.8.rar
هماهنگ با فبرمورهای E3372h_22.200.15.00.00, E3372s_22.300.09.00.00 и E3372h_22.200.09.*
لینک دانلود در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لینک نسخه Mod1.8 رو دارید برام بفرستید ؟
سپاس