سلامنقل قول:
يا پودرت خوب نبوده
ويا كاتريجت احتياج به سرويس داره فوم غلطك بليد و ... اينها بعد از يه دوره كارركد بايد تميز بشند
Printable View
سلامنقل قول:
يا پودرت خوب نبوده
ويا كاتريجت احتياج به سرويس داره فوم غلطك بليد و ... اينها بعد از يه دوره كارركد بايد تميز بشند
کسی نیست جواب در خواست ما رو بده :دی
سامسونگ مدل SCX-4300 را يه نگاهي بكننقل قول:
سرچ كن
توي سايت SAMSERVICE.COM هم هست
با سلام وخسته نباشید خدمت همه ی کاربران محترم
من میخواستم به من پیشنهاد یک پرینتر لیزری رنگی برای پرینت کاور بدهید که قیمت کارتریجش و شارژ زیاد گرون نباشه و قیمتش تا حدود 300 باشه و بشه با هر بار شارژ یه 1000یا 500 تایی کاور زد البته اگه مدل جوهر افشانی مناسبی موجود است ممنون میشم پیشنهاد بدهید
سلام
دوستان میخواستم به من پیشنهاد یه پرینتر لیزری رنگی برای پرینت کاور که قیمت خودش و شارژ کارتریجش مناسب باشه و در ضمن بشه با هر بار شارژ بشه باهاش یه 500 یا 1000 تایی کاور زد . اگر مدل جوهر افشان مناسبی هم موجود است ممنون میشم پیشنهاد کنید.
دوست عزیز من کپی اسکن و پرینتر هر 3 با هم میخوام ولی در این مدل فقط اسکن و دستگاه کپی هستنقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد مربوط به پودری میشه که استفاده کردن. در قسمت مربوط به تنظیمات پرینتر در قسمت Quality جایی هست به اسم Toner Density با افزایش اون یه مقدار رنگ متن پرینت شده پر رنگ تر میشه.
سلام / میتونید یک پرینتر خوب به من معرفی کنید میخوام باهاش کاور دی وی بزنم .
اصلا چاپ کاور فیلمهای دی وی دی با پرینتر مقرون به صرفه هست یانه .و اگه پاسخ مثبته به نظر شما
هزینه هر کاور چقدر تموم میشه . ممنون
درود.
من 4 کاره cx9300f اپسون رو انتخاب کردم.
لطفا نظر بدید.
نقل قول:
سلام عزيز
اسمش پرينتر ديگه - غير از پرينتر اسكن و كپي هم هست
شك نكن 3 كاره اس ما خودمون هم ميفروشيم هم تعميرش ميكنيم :20: