مسی به نظر سرحال میومد تو چند بازی آخر اینجوری نبود باید ببینیم تو بازی چه میکنه!!!
نیمه اول بازی قشنگی بود بارسا هم خیلی خوب کار کرد موقعیت هایی هم داشتن امیدوارم تو نیمه دوم گل هم بزنن
اشتباهات داور هم که دیگه گفتن نداره!!!
Printable View
مسی به نظر سرحال میومد تو چند بازی آخر اینجوری نبود باید ببینیم تو بازی چه میکنه!!!
نیمه اول بازی قشنگی بود بارسا هم خیلی خوب کار کرد موقعیت هایی هم داشتن امیدوارم تو نیمه دوم گل هم بزنن
اشتباهات داور هم که دیگه گفتن نداره!!!
خدایی خوشحالی دنی چه حالی داد.......:n02:
تبریک می گم بازی خوبی رو انجام دادیم و بردیم.....امیدوارم 2 هفته دیگه هم بازی با این کیفیت و حتی بیش از این جلوی رئال انجام بدیم و دوباره پیروز بشیم که این پیروزی آخر فصل خیلی به دردمون می خوره.
بازی خوبی بود در مجموع
همین ترکیب بهترین ترکیب هست
امیدوارم تاتا هی این ترکیب دستکاری نکنه
بدجور سوال شده برام که بارسا تیم قدرتمندی مثه منچسترسیتی رو رفت و برگشت میبره اونم با ارائه یک فوتبال خوب ولی میره تو لیگ جلوی امثال وایادولید و لوانته و سوسیه داد امتیاز از دست میده به راحتی
دهن دنی الوز هم سرویس با شادی گلش :دی آخر شبی داشتیم غش میکردیم از خنده:n09:
منم تبریک میگم
بازی در کل زیبا بود و هر دو تیم واقعا خوب بودن ولی بارسا از موقعیتاش بهتر استفاده کرد
از دیدن بازی لذت بردم به امید بردای بیشتر و جبران اشتباهات در لالیگا
سلام ب همه بروبچ ابی اناری ک از پای تی وی خوشحال بلند شدید و اومدید پا نت :n02:
خیر سرم خودمم صبح امتحان میانترم دارم ( حق بدید بخوام ب استاد بد و بیراه بگیم ک قبل از عید برامون میانترم نذاره :دی )ولی مگه این عشق ب فوتبال و بارسا میذاره ادم بخوابه اصن مگه میشه بارسا بازی داشته باشه ما ابی اناری های عاشق خوابمون ببره؟!!! اصن داریم؟ اصن میشه؟ :n09::n12:
چسبید این برد بعد از اون شکست بسیار تلخ در برابر وایادولید ، ایشالا بازی های بعدیمون رو هم با موفقیت پشت سر بذاریم.
بازی اگه مساوی میشد انقد شیرین نبود دم الوز گرم واقعا اون خوشالیش مخصوصا اخرای خوشالیش دوس دارم ببینم چی میگفت ب تماشاگرا ، ی اشاره ای بهشون میکرد و ازشون میخواست تیمو تشویق کنن بعد ی حالتی میکرد خودشو ک بشنوه چی میگن و گوششو سمتشون میکرد ( اینطوری بود خوشالیش دیگه؟! اخه خودمم خوشال بودم میترسم اشتب گفته باشم :n02: ) در کل دمش گرم با این سیبیلا باحالاش :n09:
پ.ن: اگه اون تیکه خوشالیشو داشتید و گیر اوردید از جایی بذارید اینجا :n16:
اینم ی عکس داغ و تازه از امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02: ... Sorry haters I can't hear you
خب خداروشکر صعود کردیم و از من سیتی که تو حمله معروف هست 4-1 عبور کردیم(لهشون کردیم:n09:).
تیم خوب بازی کرد!نمیدونم چرا تو لالیگا خارج خونه این قدر روون نیست(یه دلیل اصلیش زمین داغونه:n23:)
مسی بهترین بود. دفاع هم خوب کار کرد. مخصوصا پیکه. والدز هم که مثل همیشه. تاتا هم معلوم بود سرحال بود و تشنه پیروزی مقابل سیتی.
مثل رفت مسی و دنی گل زدن:n02: سلبریشن دنی:n08: اصن این بشر رو میبینم یه هفته شارژم:n08:
داوری هم که افتضاح در موردش صحبت نکنم بهتره.
پ.ن:این تیم بایرن رو تو الیانز برده بود.گفته که گفته باشم:n09:
محتوای مخفی: ...
چند وقت بود همچین بازی ای از بارسا ندیده بودم.مثل اینکه انتقادها کار خودش رو کرده.مسی عالی بود دیشب وانگار از خواب بیدار شده بود دنی آلوز هم عالی بود ولی نیمار زیاد خوب نبود و نیمه اول یه فرصت طلایی داشت برای گل زدن که راحت از دست داد جفت و جور نشدنش هم با مسی بعضی جاها کاملاً نمایانه.داور هم که کلاً شوت تشریف داشتن و حتی در حد قضاوت مثلاً لیگ هلند هم نبود.من نمیدونم این داور چجوری برای همچین بازی ای انتخاب شده بود.
به که چه چیپی زد این مسی :|
نقل قول:
اینم لینک گلِ دنی و شادی بعد از گلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [HTML][/HTML]