ثبت نام آزاد مگه شروع شده ؟
من که تصمیم دارم اصلا ثبت نام نکنم :31:
Printable View
ثبت نام آزاد مگه شروع شده ؟
من که تصمیم دارم اصلا ثبت نام نکنم :31:
متاسفانه من اصلا گواهی دیپلم رو ندیدم چون دست مدرسه هست... اما مدیر ما اومد و معدل های کل رو برامون خوند که همون معدل کل سال سوم(همونی که سمت راست کارنامه ی سال سوم نوشته بود)هست اما وقتی تو سایت سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد میرم معدل کل من رو یه چیز دیگه نوشته که تقریبا برابر جمع همه ی معدل های سه سال دبیرستان من هست... حالا خیلی گیج شدم...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست.... من خرداد سال 90 دیپلم گرفتم قاعدتا من در سال 89-90 دیپلم گرفتم اما این سایت آزاد نوشته 90-91.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=alone one;6754174]بعید میدونما،شما تجربشو داری
واس اضافه کردن علاقه مندی حتما باید کارتشو بخرین که سنجش حتی به صورت اینترنتی همیشه کارتارو نمیفروشه و فقط تو زمانهای مشخص هس
تازه اینجا ایرانه،تو چیزایی که اعلام رسمی میشه نمیشه حساب کرد،چه برسه به چیزی که رسما هم اعلام نشده:41:
پارسال اینجوری بود ....
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نقل قول:
معدل کل سال سوم ......
من هم این معدل رو تو ثبت نام کنکور سراسری اشتباهی وارد کردم !! و باید ویرایش کنم
معدل کل دیپلم فکر کنم منظورشه که من معدل کل سال سوم رو وارد کردم
تو ثبت نام دانشگاه ازاد هم تو بخش سوابق تحصیلی معدل رو نوشته و تو هنگام ثبت نام هم خودش وارد میکنه
خب با کدومش تو سراسری ثبت نام کردی ؟نقل قول:
ولی سایت دانشگاه ازاد درست زده و معدل کل دیپلم یا همون 3 ساله دبیرستان مد نظر هست (هم واسه ثبت نام سراسری و هم دانشگاه ازاد )
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
[QUOTE=alavi71;6754804]نقل قول:تو ثبت نام دانشگاه ازاد تو بند 22 که نوشته معدل کل دیپلم !!نقل قول:
همون معدل کل سال سوم هست ؟!!!
میتونی درصدا رو از یادگار ماندگار قلمچی ببینی:نقل قول:
دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟
سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !
منم سه هفته است میخونم :31: میخوام هوا فضا بخونم :40:
+
ازاد و غیرانتفاعی رو حتما ثبت نام کنید هرکی نکرده پشیمون شده دیدم که میگم
شاید بهمن واسفند که برای اصلاح افرادی که نمراتشون درست نبوده ...نقل قول:
ولی الان تا 21 مهلت داره تصمیمتون را بگیرید در صورت تمایل ثبت نام کنید کار را به ام و اگرها نکشانید .
موفق باشید..
این که سال اخذ مدرکو اشتباه نوشته حتما پیگیری کن تا درستش کنن ولی اگه معدلو خودشون تو فرم ثبت نام وارد کردن که دیگه بحثی توش نمیمونهنقل قول:
اصلاحیه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از همه دوستان که راهنمایی غلط کردم معذرت میخوامنقل قول:
درستش اینه که الان میگم
به همه دوستان که میخوان برن مقطع پیش دانشگاهی یه کارنامه میدن که کارنامه کل مقطع دبیرستان هس،از اول تا سوم دبیرستان
پایین اون کارنامه،سمت چپ یه معدل به اسم معدل کل نوشته شده،هر نمره ای که جلوش نوشته همون معدل کل دوره دیپلم شما یا همون سه ساله دبیرستانه
من جای معدل و بقیرو درس میگفتم اما اشتبام این بود که بالای کارنامرو ندیدم که ذکر شده کارنامه فارغ التحصیلی
تو این کارنامه همه نمرات سه سال هس و معدلم ذکر شده
ضمنا تو گواهی پایان دوره دبیرستان میدن،معدل کل دیپلم هس که من به اشتباه گفتم مال سال سومو ذکر کردن
بازم از همه عزیزان واسه این راهنمایی غلط معذرت میخوام
حتما دوستانی که معدل سال سومو وارد کردن ویرایشش کنن(البته تو سراسری،آزاد که خودش وارد میکنه)(البته تو سراسریم واس من خود سیستم وارد کرده بود)
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
مهندسی برق- قدرت بهتره یا مهندسی صنایع - تولید صنعتی