بینیم بابا!!! الان همچین تاپیک بره تو ترش تا این استقلالیهای خالی بند و ...ای که میان آمار غلط پخش میکنن حالیشون بشه چه خبره!!!
Printable View
بینیم بابا!!! الان همچین تاپیک بره تو ترش تا این استقلالیهای خالی بند و ...ای که میان آمار غلط پخش میکنن حالیشون بشه چه خبره!!!
از پرسپولیس های عزیز خواهش میکنم دیگه اینجا پست ندن چون مهم این بود که پرسپولیس بالاتر و سروره که معلوم شد پس کل کل کردن با این ابی ها ارزش نداره .:21:
ایول به هرچی قرمزه :11:
سلام.نقل قول:
کاملا درسته حاشیه میخواین درست کنند انگار توی ایران مد شده یک چیزی یا کسی موفق شده همه میخوان نابودیش رو ببینند متاسفانه میبینیم یک روز میگن قطبی میخواد بره یک روز دیگه میگن فلان .
متاسفم برای این ورزش که یک تیم اگه موفق بود همه نابودیش رو میخواین .
چه قدر این روز ها حاشیه کنار باشگاه های ما وکلا فوتبال ما زیاد شده!!!!
بالاخره بايد اينا هم دلشون به يه چيزي خوش باشه! تو ايران كه هيچي نيستن حالا اگه فكر ميكنن تو جهان چيزيند.....!!!
عجب!
حرف دل مارو زدی :31:نقل قول:
فعلا که توی 6 دوره لیگ بیشترین امتیاز هارو گرفتیمنقل قول:
تو اسیا هم که اعتبار فوتبال ایران رو اس اسکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%27s_Premier_Football_League
می چرخه هنوز یادمون نرفته 4 تا از عرب ها (الهلال) خوردید و ابرو ایرانو بردید
پس بدونید اگرهم فدراسیون امار و ارقامی بخواد رده بندی کنه تیمی که هنوز جام اسیارو نگرفته بالاتر از
تیمی که 2بار گرفته قرار نمیده اگه قرار بده باید بهش شک کرد امیدوارم یک روز حداقل مثل سپاهان به فینال برسید
قهرمانی پیش کش
لینکش رو هم بذاریننقل قول:
من توی گوگل یک جستجوی کوچولو کردم به این خبرها برخوردم:
رده بندی برترین تیمهای باشگاهی از سوی فدراسیون تاریخ و آمار فیفا
پرسپولیس در رده 371، استقلال در رده 654
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فیفا، هر ماه رده بندی تیم های باشگاهی برتر جهان را اعلام می کند. در این ارتباط طی روزهای گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه تیم استقلال تهران چندین پله بالاتر از پرسپولیس قرار دارد اما واقعیت چیز دیگری است!
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آخرین رده بندی که از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فیفا اعلام شده است، تیمهای پرسپولیس با 5/58 امتیاز در رتبه 371 و استقلال با 39 امتیاز در رتبه 654 قرار دارند و تیم سپاهان اصفهان نیز در جایگاه 59 قرار گرفته است. از تیم های باشگاهی آسیا نیز تیم اوراواردز در رتبه 54 قرار گرفته است.
عملکرد باشگاههای جهان از سوی فدراسیون تاریخ و آمار فیفا تا رتبه 60 به شرح ذیل به حضورتان تقدیم می گردد. ضمناً اعداد داخل پرانتز رتبه قبلی باشگاهها می باشد.
ضمنا جدول هم گذاشته
کد:http://www.perspolis-club.net/News.aspx?id=2993
خبر جعلی سایت استقلال
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فيفا، هر ماه رده بندي تيم هاي باشگاهي برتر جهان را اعلام مي کند. در اين ارتباط طي روزهاي گذشته خبري منتشر شد مبني بر اينکه تيم استقلال تهران چندين پله بالاتر از پرسپوليس قرار دارد اما واقعيت چيز ديگري است، در آخرين رده بندي که از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فيفا اعلام شده است، تيم هاي پرسپوليس با ۵۸.۵ امتياز در رتبه ۳۷۱ استقلال با ۳۹امتياز در رتبه ۶۵۴قرار دارند و تيم سپاهان اصفهان نيز در جايگاه ۵۹ قرار گرفته است. از تيم هاي باشگاهي آسيا نيز تيم اوراواردز در رتبه ۵۴ قرار گرفته است.
فاصله ای که توی آدرس گذاشتم بردارینکد:https://balatarin .com/permlink/2008/1/31/1220498
درسته میتونی بری توی سایت arteshesorkh.com و perspolis-club.net
خوب عزیز من تلویزیون شبکه 3 اعلام کرد استقلال در رده ی بهتری نسبت به پرسپولیسه!اونوقت چطور از بین این همه خبرگزاری و رسانه ها فقط سایت پرسپولیس این خبر رو داده بیرون و خودتون هم تاییدش میکنید!!من نه طرفدار استقکرم نه طرفدار پرسخولیسم!گور بابای سه تاشون!!!ولی اینکه دیگه خبری رو بخواهید تحریف کنید و توی سایت پرسخولیس یه طور دیگه عنوان کنید خیلی غیر معقولانه هست!در ضمن پرسخولیس بازی بعدیش با کیه؟؟من که دوست دارم امسال قهرمان بشه!پوز سپاهان زمین زده میشه!از اونور دوست دارم استقکر سقوط کنه دسته یک تا بلکه کمی از باد بازیکنهاش خوابیده بشه!!:13::13::31: