مرسی آقا پرهام لینک جالبی بود سری 2012 خیلی زیبا هستن...
Printable View
مرسی آقا پرهام لینک جالبی بود سری 2012 خیلی زیبا هستن...
سلام ..نقل قول:
ولی من در مشاهده سایتهای ال جی سایر کشورها متوجه تغییر دیگر هم شدم که آن هم در 660 قابلیت netcast داریم ولی در 670 smartTV !!!!!
شاید با فیرم ور جدید 670 این امکان ممکن بشود و یا تغییر در ناحیه ...
نقل قول:
محمد رضا تایید می کنی.
منوی اسمارتا مثل خوده tv توی 670 داری واسه برنامه ها
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنن......
اول اینکه نمایندگی های ال جی ایا به صورت اقساط هم میدن یا نه؟؟؟و شامل هدایا هم میشه
بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟
دوست من :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رفیق مدل ها نسبت به کشور های مختلف توش تغییر ایجاد می کنن و احیلی چیزا رو کم و زیاد می کنن.
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
نقل قول:
نه هیچ نمایندگی مستقیمی به هیچ وجه قسطی نیمدن البته چکی میتونه با 2 تا حداکثر 5 تا چک هم بخری اونم چک کارمندی یا تضمین شده
نه داداشنقل قول:
شاید با آپدیت جدید بشه
ولی در حال حاضر همچین منوای نداره
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام دوستان یه کانال تست 3d تو ترک ست هست من رو اون کانال میرم و گزینه 3d رو انتخاب میکنم هیچکدوم از اون حالتها فعال نمیشه فقط دو بعدی به سه بعدی فعاله ایراد از کجاست؟ مدل تی وی هم 57000 هستش
احتمالا كانالي رو مي فرماييد كه از اون سه بعدي هاي آبي قرمزه كه با عينكهاي دو رنگ قديمي قابل دبدنهنقل قول:
اون كانال سه بعدي واقعي قابل استفاده در تي وي شما نيست دستگاه گيرنده تان اچ دي هست؟
اگر آره يه شبكه تو بدر هست بنام hd1 كه كانال سه بعدي واقعيه برو سراغ اون
اساتید من به گلدایران زنگ زدم :نقل قول:
متاسفانه بعلت اینکه از آی پی ایران کانکت میشه سرویس ها غیر فعال هستند و فقط accu weather فعال میباشد . نکته جالب اینکه مشاور گلدایران گفت که اسمارت تلوزیون ها باز است !!! فقط یک سوال آیا دوستان تا کنون تجربه پروکــــسی کردن یک سیستم و استفاده از سرویس هایی از قبیل یوتیوب و ...
را دارند ؟؟
:41: