یه کار دیگه هم می تونی بکنی. با یک دیسک Live لینوکس بوت کنی. اون جوری حداقل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی.
Printable View
یه کار دیگه هم می تونی بکنی. با یک دیسک Live لینوکس بوت کنی. اون جوری حداقل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی.
فک کنم فقط یه راه واسط مونده(البته اگه اطلاعاتت واست مهمن) هاردت رو در بیار و از اطلاعاتت کپی بردار بعد ویندوزت رو با خیال راحت عوض کن.نقل قول:
چون اگه همین جوری بخوای لینوکس نصب کنی هیچ تضمینی وجود نداره که اطلاعاتت باقی بمونن.
من نگفتم لینوکس نصب کنن!:41: گفتم با دیسک Live لینوکس سیستم رو بوت کنن.نقل قول:
جالبه لینوکس لایو اومد بالا اما ویندوز نمیاد
حتی ریکاوری....
برادر من تو 3 تا پستم نوشتم که هیچ ستاپی برام بوت نمیشه .....نقل قول:
فک کنم فقط یه راه واسط مونده(البته اگه اطلاعاتت واست مهمن) هاردت رو در بیار و از اطلاعاتت کپی بردار بعد ویندوزت رو با خیال راحت عوض کن.
چون اگه همین جوری بخوای لینوکس نصب کنی هیچ تضمینی وجود نداره که اطلاعاتت باقی بمونن.
اصلا چیزی بالا نمیاد
اما جالبه که لینوکس لایو اومد بالا
رجیستر جان لطفا یه مرحمتی به این پستم بکن
من مجبورم هر صفحه که جلو میره پستم رو برات کپی بگیرم تا ببینی
آهان اینم بگمنقل قول:
رجیستر جان کاش پست قبلی منو نو اون صفحه هم میدیدی
اصلا چیزی لود نمیشه که بخوام چیزی نصب کنم
ببین
مثلا این ویندوزی که الان نصب هست تا اون قسمت که خط های ویندوز پر میشه تا صفحه ی ولکام بیاد , تا همون خط هاش پر میشه دیگه صفحه ی ولکام بالا نمیاد
همینجوری خط هاش پر میشه ولی اتفاقی نمی اوفته
دی وی دی ریکاوری رو هم که گذاشتم
اول ستاپ رو لود میکنه و بعد هیچ اتفاقی نمی اوفته
اصلا هیچی لود نمیشه
با بایوس رفتم هارد و رم رو تست کردن هر دو سالم بودند
آقا من چیکار کنم
این پست قبلی منه
نقل قول:
سلام دوستان
"یه مشکل تازه"
من ویندوز اکس پی نصب کردم رو لپ تاپ
گرفتم درایوراشو نصب کردم که مشکلی نداشت (-کارت صدا و -وایرلس و بلوتوث)
لپ تاپ رو ریستارت کردم ویندوز هرچی خط هاش پر میشه چیزی بالا نمیاد
گفتم بی خیال دی وی دی ریکاوری رو گذاشتم دیدم اینم بعد لود کردن ستاپ تو فضای کنسول وقتی خطش پر میشه که فضای ستاپ بیاد بالا اینم هر چی پر میشه چیزی بالا نمیاد و "فقط خطش پر میشه"
اصلا چیزی رو دیگه بالا نمیاره "هیچ ویندوزی رو"
احتمالا برای یکی از درایورها بوده که زده ....تو لپ تاپ
دوستان دستم به ....تون مشکل از کجاست
من قبل از آخرین ری استارت (خدا بیامرز لپ تاپ) پارتیشن مجیک رو نصب کرده بودم
میخواست بالا بیاد هی ارور میداد که من گفتم ریست کنم شاید خوب بشه , که این شد
=========
ویرایش سوم
این عکس پس از 10 دقیقه هست که داشت ویندوز رو لود میکرد(همونطور که در بالا توضیح دادم ،هنگامیکه داشت خط ها میرفت)که در آخر این صفحه ی بلو اسکرین رو نشون داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پریروز یه لپ تاپ studio xps 1340 خریدم، ولی چند تا مشکل باهاش دارم:
1- بعضی از دی وی دی ها و سی دی ها رو نمیخونه
2- وسط خوندن بعضی ها تیک میزنه و هنگ میکنه
3- کیفیت تصویر موقع پخش فیلم خیلی افتضاحه!
قبل از این یه 1520 داشتم که همه دی وی دی هایی که الان روی 1340 تست کردم قبلا با 1520 دیده بودم بدون مشکل و با کیفیت خیلی خوب.
سوالم اینه که آیا این کلا مشکل 1340 هاست یا ایشون باید تشریف ببرن گارانتی؟! و آیا راهی هست برای برطرف کردنش؟
.
.
.
با سپاس
سلام من هم چند وقت پیش که با پازتیشن مجیک رو نوت بوکم کار می کردم و می خواستم پارتیشن کنم یه گندی رو نوت بوکم زد که به این حالت دچار شد و همین جوری واسه من همنقل قول:
حتی ریکاوری هم از حال رفته بود و حتی قادر به repair ویندوز با دی وی دی ویستا هم نبودم و کلا ویندوزو داغون کرد رفت
مجبور شدم تمام بکاپ های رو که گرفته بودم رو بریزم که درست بشه
اگه ویندوز عوض کنی یا بکاپ ها رو روش بریزی قکر کنم مشکلت حل شه :11:
از اون موقع به بعد با تیشن مجیک رو ویستا کار نمی کنم فکر کنم نسخه 8 هم بود که با ویستا هم سازگاری نداشت:18:
آقا مشکل اصلی من اینه که سی دی ویندوز اکس پی یا ریکاوری رو بوت نمیکنه و بالا نمیاره که من بخوام نصب کنم
در ضمن من اکس پی نصب کرده بودم نه ویستا
دیسک و یا نسخه دیگری از ویندوز XP یا ویستا را تست کردی ؟ مثلا می تونی از اون ویندوزها بگیری که اتومات نصب میشوند.
اون بلو اسکرین که میاد مربوط به یک ناهماهنگی سخت افزاری هست !
چند تا راه داری :
1- با یک برنامه مثل Norton ghost و یا Paragon بیای و برنامه های مورد نیازت را جایجا کنی ... یکی از اینا حتما اجرا میشه و اگر نشد مشکل از رم و یا خود هارد هست
2- ویندوز را با روش USB Boot نصب کنی ... یعنی نصب از روی USB
اصلا دیسک ریکاوری داری ؟ چطوره که نه دیسک کار میده و نه F11 ؟ اگر نمیشه باید این مشکل رفع بشه
رجیستر جان خدا پدرتو بیامرزه
تروخدا سریع تر بیا فروم
من واقعا کارم لنگه
من هارد و رم رو با خود بایوس چک کردم هیچ مشکلی نداشتن
آره دیسک ریکاوری دارم
ببین
دیسک رو وقتی میزارم اول یه خط تو فضای کنسول پر میشه که ستاپ رو لود میکنه و بعد این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت گیر میکنه دیگه بالا نمیاد
همینجوری این خط میره ولی اتفاقی نمی افته
ویندوز اکس پی هم که الان روش نضب هست همینجوریه
فقط خط این قسمتش پر میشه ولی اتفاقی نمی افته
دکمه ی اف 11 کار نمیکنه ولی بقیه کار میکنه (نمیدونم چرا اینجوری شد ولی همه یدفعه ایی شده )
آره ،ویندوزهای دیگه کا لینوکس رو لایو آورد بالا بدون هیچ مشکلی
راحت من یه ویدئو آوردم بالا و .... هیچ مشکلی نداشت
برای همین میگم هر چی هست سخت افزاری نیست
من چیکار کنم
عزیزمن لینوکس اگر هم مشکل سخت افزاری داشته باشی باز هم میاد بالا(اونم نسخه ی live )البته اگه مشکلت زیاد حائ نباشه.نقل قول:
به نظر من هم مشکلت سخت افزاریه چون ارور صفحه آبی معمولا نشون دهنده ی مشکلات سخت افزاریه.