ایفون بعدی هنوز مشخص نشده اما پردازندش مشخصه.نقل قول:
چون پردازنده رو سامسونگ میزنه ,
اپل هم زياد گير بده به سامی , سامی ديگه بهش سخت افزار نميده :27:
ایفون بعدی هنوز مشخص نشده اما پردازندش مشخصه.نقل قول:
چون پردازنده رو سامسونگ میزنه ,
اپل هم زياد گير بده به سامی , سامی ديگه بهش سخت افزار نميده :27:
آقا مهدی
از کجا بفهمیم سوخته؟
سیب فروشی!!!:31:نقل قول:
من گوشیم تو این یکی دو روزه میرسه خیلی نگران این پیکسل سوخته و خط های افقی عمودی و دایره ای شکل هستم البته 24 ساعت مهلت تست رو دارم ولی نمیدونم اگه یه پیکسل سوخته ای چیزی باشه قبول میکنن عوض کنن یا نه فکر کنم این اخرین بار باشه اینترنتی میخرم:41:نقل قول:
و 1 درصد هم شک نکنین که شرکت های زیادی هستن که می تونن پردازنده هایی مث پردازنده های سامسونگ و حتی بهتر واس اپل بزنن که آرزوشونه توی سود اپل شریک باشن...نقل قول:
منظورت پردازنده i9000 و i9100 هست؟ اگه اینطوری هست در تئوری پردازنده 9100 دقیقا 3 برابر قویتر هست!نقل قول:
چون 25% راندمان بالا رفته+20% فرکانس بالا رفته+ یک جفت پردازنده داره، یعنی دقیقا 3 برابر! و اگه به این 3 برابر برتری GPU هم اضافه کنیم خیلی برتر میشه!
ولی وقتی پردازنده 9100 رو از 1200 به 1400 ارتقا بدن از 6000 هزار واحد به 7000 واحد ارتقا پیدا میکنه و با در نظر گرفتن اینکه GPU ثابت مونده، میشه اینطوری در نظر گرفت که در تئوری شاید 8 9 % قویتر بشه! یعنی کلا بعید میدونم بالای 10% اختلاف ایجاد کنه!
پردازنده GS2 در حالت عادی 1.0 بود که به 1.2 اورکلاک شد... منظورشون اینه...
فعلاً تا اين لحظه بهترين پردازنده ها رو سامی داره ميزنه و تو اين ضمينه حرف اول رو ميزنه :40:
سلامنقل قول:
820 ؟ از کجا گرفتین ؟ علائدین کدوم مغازش خوبه آدم بره ازش بخره ؟ راستی 5 شنبه صبح که تعطیل رسمیه بازن ؟
سوال آخر . شرمنده . این پیکسل و چجوری تست کنیم ؟
ممنون بابت توضیخاتتون. منظورم همین بود که جناب PARSA گفتن. البته خب اون اوایل که توی بنچمارک ها خوب عمل نکرده بود می گفتن که هنوز آب بندی نشده.نقل قول: