درودنقل قول:
دوست عزیز این مقدار سودی که شما فرمودین(950000 تومن ) مقدار سودی است که شما در یکسال بدست میارید... سود ماهیانه شما برابر با 79166 تومان( 950000 تقسیم بر 12 برابر 79166 ) میشه.
Printable View
درودنقل قول:
دوست عزیز این مقدار سودی که شما فرمودین(950000 تومن ) مقدار سودی است که شما در یکسال بدست میارید... سود ماهیانه شما برابر با 79166 تومان( 950000 تقسیم بر 12 برابر 79166 ) میشه.
می گم این طوری نمی شه ... وگرنه همه میرن بانک 5 تومن می زارن و کارو ... هم تعطیل!نقل قول:
ممنون
دوستان یه سوال!
چطور میتونم یه جایی پیدا کنم که کمتربن سود رو بهم بده!؟ راستش شرایط صندوق مهر امام رضا(ع) رو شندیم ولی ممنون می شم یکی دیگه بگین...یا یه ترفندی چیزی...!
چرا کمترین سود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه دنبال سود بیشتر ان!!!!!!!!!نقل قول:
شما قر ض الحسنه باز کنید دیگه .نقل قول:
چرا کمترین سود رو میخای .؟
نقل قول:
اشتباهه تایپی بوده انگار! :n09::n02:نقل قول:
من کارت بانکم گم شده - چیکار کنم حالا ؟؟؟؟:n02:
در اولین فرصت تشریف ببرید به بانک مربوطه و کارت قبلی را سوزانده و کارت جدید با رمز جدید را تحویل بگیرید ...نقل قول:
بانکهای خصوصی جدید اکثرا تو زمینه بانکداری الکترونیک موفقندنقل قول:
بانک مطمئنه دوست عزیز چون کلیه مراحل شکلگیری شون زیر ذره بین شدید بانک مرکزی هستش حتی صدور مجوز شعبات جدیدشون زیر فیلتر شدیده ، حتی کلیه بخشنامه هاشون از بانک مرکزیه ...
اکثر بانکهای خصوصی جدید سودشون بالاست میتوننین زنگ بزنید به شعبه هاشون و بپرسید
بانکهایی مثل سینا و پاسارگاد و پارسیان و تات و سامان و دی و اقتصاد نوین و ... نرخ سوداشون اختلاف کمی با هم داره ...
نه دوست عزیز ایکاش اینجوری بودنقل قول:
نوشته شده توسط a6543210 مشاهده تاپيک
آقا masoud_62005 عزیز!
یعنی با بیاناتی که داشتین اگه من 5 میلیلون تومن تو بانک (دی یا تات و... ) بزارم با سود 19 درصد ماهایانه بهم (19%*5000000=950000) یعنی ماهی بهم 950 هزار تومن پول می دن!!! اینطوری باشه که برجی یه تومن آقا یکم مارو توجیه کن اگه قضیه درست باشه فردا ساعت 6 جولو در بانکشونم که! م
ممنون می شم دوستان دیگه هم توضیح بفرمایند.منتظرم
پنج میلیون تومن 19 درصد ماهیانه میشه 80685 تومن :n03: