سلام دوستان.
امروز تو اخبار گفت که از این به بعد گوشی و قطعات کامپیوتر با ارز مبادله ای وارد کشور میشه. خواستم بدونم این خبر چقد میتونه واقعیت داشته باشه و ارزششو داره که مدتی صبر کنم تا قیمتا بیاد پایین یا نه این روند صعودیش کماکان ادامه داره؟
Printable View
سلام دوستان.
امروز تو اخبار گفت که از این به بعد گوشی و قطعات کامپیوتر با ارز مبادله ای وارد کشور میشه. خواستم بدونم این خبر چقد میتونه واقعیت داشته باشه و ارزششو داره که مدتی صبر کنم تا قیمتا بیاد پایین یا نه این روند صعودیش کماکان ادامه داره؟
به نظر من که بعیده! چون اولاً واردات گوشی و قطعات کامپیوتر به صورت عمده به ارز بسیار زیادی احتیاج دارند که هممون میدونیم جمهوری اسلامی این مقدار ارز رو در اختیار نداره (با توجه به تقلیل صادرات نفت) دوماً فروشندگان ایرانی خیلی سودجو و بیانصاف هستند _ :D (با پوزش از فروشندگان محترم) حتی اگر با ارز ارزانتر هم وارد بشه باز هم این ها قیمتاشون رو به اون صورت نمیارن پایین. پس به نظر من این وضعیت حداقل تا اواخر سال آینده ادامه داره تا ببینیم چی میشه...
من پیش بینی نمیکنم و نمیگم حتما همین طوره ولی اوصولا بعد از نوروز، (اردیبهشت و خرداد) بازار راکت میشه و قیمت ها پایین تر میاد، الان همه تب و تاب خرید دارن.
البته همینطور که اطلاع دارید اینجا ایران است مرز دلیران است:n02: پس هیچی قطعی و مشخص نیست....
موفق باشید.
به شخصه Babolat رو ترجیح میدم. خخخخخخنقل قول:
انقدی که از من تو فروما و اینا غلط املایی گرفتن تو دبستان و راهنمایی نگرفتن:n02:نقل قول:
الان رو هر گوشی 50 تا 150 تومن اومده دم عیدی :n03:
سلام
یه گوشی آندروی حول و حوش 1 تومن میخوام
موتورولا سامسونگ یا اچ تی سی؟؟؟
سلام دوستان..یه گوشی خوب و مطمئنن تا حول و حوش 1 و 500 می شه معرفی کنید؟
ممنون
سلام، من بهتون 2 تا گزینه رو معرفی میکنم.نقل قول:
1. HTC One X گوشی عالی پردازنده تگرا 3 (چهارهستهای) و قابل رقابت با S3 سامسونگ اما مشکل بزرگی داره اینکه باتریش ضعیفه و هر کی از اطرافیان من One X داشتن از باتریش ناراضی بودن اگه با باتریش بتونی کنار بیای بهترین گزینهاس.
2. Sony Xperia T/ Sony Xperia TX این دو تا گوشی سونی مشخصات یکسانی دارن و فقط در ظاهر کمی با هم متفاوت هستن. پردازنده دوهستهای کوالکام S4 که با اینکه دوهستهای هست اما به علت بهینه سازی که شده قدرتش با تگرا 3 توی One X تقریباً برابره و یک مزیت دیگه Xperia T نسبت به One X دوربین بهترشه اما توی صفحه نمایش توی تستهایی که توی سایت GSMArena.com انجام شده بود One X از اچ تی سی عملکرد و کنتراست بهتری نسبت به Xperia T سونی داشت.
اما از من میشنوی شما حدود 250 بزار روی پولت یک Galaxy S3 سامسونگ بگیر پشیمون نمیشی. کنتراست خارقالعاده توی صفحه های Super AMOLED ساخت سامسونگ (و در نتیجه کیفیت بهتر / حداقل از نظر من)، ساپورت بهتر سامسونگ برای گوشی های سری Galaxy S و امکانات جانبی بیشتر و ... همه از خصوصیات بهتر S3 هست که ارزش 250 تومن هزینه بیشتر رو داره.
بین این هایی که گفتید سامسونگ بهترین عملکرد رو داشته، بهتون Samsung Galaxy S III Mini رو پیشنهاد میکنم، صفحه نمایش 4 اینچی با کیفیت Super AMOLED امکانات جانبی زیاد و اندروید 4.1 از ویژگی های S3 Mini هست. در ضمن در ظاهر هم با خود S3 مو نمیزنه فقط ابعادش کوچکتره. از برند HTC هم بهتون One S رو پیشنهاد میکنم که البته 200 تومن گرونتره (1.200) البته اگه بتونید 200 تومن بیشتر هزینه کنید One S خیلی بهتر از S3 Mini هست، هم از لحاظ صفحه نمایش، هم قدرت پردازش و هم دوربین One S بهتره. ولی اگر سقف توانایی تون 1 تومن هست به نظر من بهترین گزینه بین سه برند سامسونگ و اچتیسی و موتورولا همون Samsung Galaxy S3 Mini هست.نقل قول: