[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چلسی خرج کرده که همه دنبالشن دیگه:27:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چلسی خرج کرده که همه دنبالشن دیگه:27:
آقا خواهشا از این بحث ها نکنید که من تاپیکو به خاکو خون می کشم :31: یعنی یه کوچولو به چلسی توهین کنید خودتون می دونید :31:
بالاخره هر تیمی از یه جایی شروع می کنه منچستر هم قبل از این که فرگوسن بیاد قهرمانی هاش زیاد نبود و بعد از اومدن اون اکثر قهرمانی هاشو بدست اورده
چلسی هم تقریبا از سال 2003 - 2004 این سیر صعودیش شروع شده
امسال هم چند تا بازی بد شانسی اوردیم و حداقلش به جای دو تا باخت الکی که در یه زمانی از فصل داشتیم اونارو می بردیم الان امتیاز ها خیلی نزدیک بود
همون که فصل پیش تو اولدترافرد بردیمتون و قهرمان شدیم به همه شکست های نا حق امسالمون میارزید:27:
خوب آرسنال هم که دیشب برد
گل اول رو آفساید خورد
ولی با 2 تا تعویض خوب بازی به دست گرفت و برد
Gunner For Ever
واقعا نمیفهمم مشکل این داور های انگلیسی دقیقا چیه
کورن یعنی؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت : :دی
خوب کاملا مشخص هست که عصبانی شدید و دارید از قضیه اصلی دور میشیم...اگه درباره گذشته صحبت کنیم باید به اخرین بازی این 2تا تیم نگاه کنیم که 3-1 شکست خوردین....اون بازی هم با گل افساید دروگبا بردین....نقل قول:
در کل تیمی که 4/5 سال هست که به قول خودتو قوی شده باید زیر سایه تیمی که به قول خودتون بعد اومدن فرگوسن(البته قبل اومدنش هم 7بار قهرمان شده که از تعداد کل قهرمانی هی چلسی 3تا بیشتره)یعنی 24 سال پیش شروع به قووی شدن کرده باید زیر سایه منچستر باقی بمونه...به بزرگتر هاتون احترام بزارید و سعی تو جنجال نباشید....
اگه بحث امتیاز از دست دادن های الکی باشه که منچستر الان با اختلاف فاحش اول بود که الانم کم اختلافی نیس....
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نقل قول:
تو یک فوتو شاپ کار حرفه ای هستی:31:
رنگ زمینه 100 با صفر میفرقه:13:
ای خدا ببینم آرسنال بعد از چند سال میتونه جام اتحادیه رو بگیره یانه یعنی میشه؟ای خدااااااااااااااااااا
go arsenal go
میلاد منظورش بلک پول و ساندرلند و نمیگم لیورپول چون میدونم همش همینجوری نمیمونه...تیم هایی که تو تاریخ ریشه دارن نابود نمیشن....نقل قول:
بیخیال...یه نگاه به جدول بندازی بعد حرف بزنی ثواب داره
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
ولی من دوس دارم ارسنال قدرتش رو واسه لیگ قهرمانان اروپا بزاره....نقل قول:
البته گرفتن یک جام مثل اتحادیه واسه روحیه تیمشون خیلی خوبه....
من به ارسنال خیلی علاقه دارم و دلم میخواد هرچه زود تر 1جام به هواداراش تقدیم کنه:10:
نقل قول:شاهنامه آخرش خوشه :27: 103 تا گل :18:نقل قول:
ببین...من اگه جدول فصل های قبل رو بزارم که از خجالت اب میشی...بیخیال بابا چرا کل کل میکنی....
آرسنال 3تا مصدوم بد دیگه داده.
نصری که بازی قبل مصدوم شد و ولکلت و سانگ