سلام خوبید؟نقل قول:
من یه سوال از سما داشتم من برای فیزیک از روی گاج سفید میخوندم و تست میزدم بعضی وقتها درسنامش جواب نمیداد الان فیزیک پ رو از روی رمزینه میخونم و تستاش رو هم از گاج سفید خوبه یا بد؟
Printable View
سلام خوبید؟نقل قول:
من یه سوال از سما داشتم من برای فیزیک از روی گاج سفید میخوندم و تست میزدم بعضی وقتها درسنامش جواب نمیداد الان فیزیک پ رو از روی رمزینه میخونم و تستاش رو هم از گاج سفید خوبه یا بد؟
سلام دوستان.
دوهفته داغونی داشتم.. کل ساعت مطالعم در این 2 هفته روی هم به 40 نمیرسه. خیلی عقبم، خیلی خستم، خیلی به خودم و بقیه قول هایی دادم که به عمل نرسیده، همه تکالیف هفته پیشم رو سمبل کردم، و کار به جایی رسید بعد اولین آزمون جامع فیزیکمون در حال زار زدن رفتم به معلمم گفتم "آقا من گند زدم آزمون رو!" و بیچاره که نمیدونست چجوری جمعم کنه، پرسید "خوب چرا؟!" و جواب من "هیچی نخونده بودم!" واقعا کپ کرد. شجاعت میخواد این قدر رک با دبیر حرف زدن. از قضا فردا باز آزمون فیزیک داریم، و من باز هیچ کار نکردم، و این چرخه متاسفانه ادامه خواهد داشت ...
در هر حال، کارنامه آزمون من.
محتوای مخفی: آمار از کاظم
و بهترین قسمتش اینه کلاس شیمی مون افتاده در تعطیلی آخر هفته و کنسل ـه.. وگرنه دبیر مربوطه رسما و قطعا به خاک و خون میکشیدتم: "گم شو از کلاس من بیرون تا با سر پرتت نکردم از پله ها پایین!".. پایه ای که 50 زدم، درس روز قبلمون بود :41:
نظری، پیشنهادی، فحشی داشتید استقبال میکنیم . . .
درصدات که خوبه از چی می نالی؟نقل قول:
من خودمو پارسال برای کسب نمره عالی تو پیش کشتم ولی اصلا به دردم نخورد(تو کلاسمون شاگرد اول بودم مثلا!).به نظر من تو پیش به فکر فقط پاس کردن درسا باش .بیشترم سعی کن طی کنکور به حاشیه کشیده نشی!
موفق باشی
ناله من ز رنج سوختن است :دی خوب هم نیست البته..نقل قول:
شانسم این بود که بودجه بندیش بیشتر مربوط به موقعی بود که کمکی درس میخوندم.. به درس های الان که برسیم، گند قضیه در میاد.
اما مثلا هندسه تحلیلی و گسسته، و فیزیک لعنتی، خیلی در موردشون به خودم قول داده بودم، وقتی نمیخونم معلومه چی میشه اما وحشتناکه یاد "حتما آزمون بعدی فلان .. !" گفتن هات بیفتی، و اون آزمون بعدی انگار هرگز نمیرسه. بیشتر از این که در خود درصدا ناراحت باشم، از چیزی که به یادم میاره ناراحتم، این که باز هم فقط حرف زدم، نتونستم عمل کنم.
نمره کلاسی هم هیچ جارو نگیره، کم کم انگیزه میده. امید میده..
ممنونم در هر حال!
سلام
من جزو اون دستهایم که کد سوابق تحصیلی ام را باید از آموزش پرورش بگیرم که ثبت نامم میوفته برای 25 بهمن !!
آیا الآن باید رمز اینترنتی بگیرم ؟؟! یا اون موقع دوباره دفترچه میاد ؟!؟!
سلامنقل قول:
نه باید همین الان بگیرید ... دیگه قرار نیست دفترچه ای بیاد ...
اقا ما تبریک میگیم اینشالا ترازت زودتر بیاد بالای 6500نقل قول:
به به چه تفاهمی:)نقل قول:
سلام
من جزو اون دستهایم که کد سوابق تحصیلی ام را باید از آموزش پرورش بگیرم که ثبت نامم میوفته برای 25 بهمن !!
آیا الآن باید رمز اینترنتی بگیرم ؟؟! یا اون موقع دوباره دفترچه میاد ؟!؟!
منم باید با مدارک برم آموزش پرورش و ثبت نامم می مونه برای ۲۵ بهمن. دفترچه و رمز رو به صورت آن لاین میشه میشه خرید. احتمال میدم بشه ۲۵ بهمن به بعد هم خرید. اما الآنم بخرید ضرر نمی کنید (نهایت ۷ تومن)
نقل قول:
بچه ها چرا من نمیتونم کارنامه ایشون رو ببینم ؟:13:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
واسه اینکه خودتون زمین رو خوب میزدید پرسیدم . :10:نقل قول:
میخوام بگم وقتی که برای درس خوندن میذارین برای غیر زمین بازدهیش بیشتره در کنارش زمین رو هم بخونین بخصوص اگه به داروسازی علاقه دارین که حتما بخونین
مرسی سینا جان ؛ ایشالا که بچه ها استفاده کنن از تجربه ی شما .
سلام
دوستان عزیز اگه در کد پستی به جای یه عدد ، عدد دیگه ای رو بنویسیم مشکلی پیش میاد ؟
کد پستی ما اینه :
4371944944
ولی نوشتم اشتباهی :
4341944944
به جای 7 نوشتم 4