نقل قول:
داداش فعلا سرعت شبانه رو زياد كنيد:13:....بعدا به اينتذانت هم ميرسيم...
Printable View
نقل قول:
داداش فعلا سرعت شبانه رو زياد كنيد:13:....بعدا به اينتذانت هم ميرسيم...
نقل قول:
دقيقا بايد به كجا اعتراض كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید زنگ بزنیم به پشتیبان فنی !!
متاسفانه تا زمانی که اعتراض ها زیاد نشه هیچ اصلاحی انجام نمیشه !!
البته اگه حضوری باشه بهتر میشه ولی من نمیدونم باید کجا رفت !
سلام دوستان عزیز.
خوب شد لااقل یه مسئول امده اینجا از افتضاح بودن اینترنت مخابرات و از افتضاح تر بودن کیفیت اون ، باخبر میشه.
امیدوارم این بنده خداهم این حرفها رو وارونه به گوش بالادستی ها نرسونه.تا یه فرجی بشه.
راستش یکی از دوستان من احتمالا بعد از اینکه بیاد همدان و جاش اینجا ثابت بشه، قصد راه اندازی یه نمایندگی فعال رو داره.
البته فعلا 100درصد نشده! ولی با کارهایی که دارم روی مخش میکنم، امیدوارم که بتونم راضیش کنم.(توی همین تابستون!).
در این اثنا میخواستم ببینم چه شرکتی برای شما عزیز جذبه بیشتری داره:
شرکت اینترنتی که دانلود شبانه بالا داشته باشه؟؟؟
شرکت اینترنتی که داتلود شبانه محدود اما سرعت ثابت داشته باشه.
در این بین نظری در مورد ISP خاصی دارین؟؟؟
مطمئن باشین که شرکتهایی که از قانونهای من درآوردی محدود کردن استفاده میکنن،در لیست سیاه قرار دارن.
میخواستم با شما عزیزان در میون بگذارم تا ببینم بهترین انتخاب و بهترین ISP کدومه تا اگر شرایط پیش اومد، دوستم رو به اون
سمت متمایل کنم تا بهترین کارایی رو در کنار رضایت کامل داشته باشیم.
ممنونم.
اگه دانلود شبانه زياد داشته باشه خوبه....
من از 3 4 نفر شنيدم صبا نت خيلي خوبه حالا نميدونم درسته يا نه....
امیدوارم روزی شاهد این باشیم که همدان هم یه چندتا شرکت قوی داشته باشه تا دست من و شما برای انتهاب باز باشه.نقل قول:
ممنون بابت نظرتون. من هم به شخصه از چنین شرکتی بیشتر استقبال میکنم. چون دانلود شبانه برام خیلی مهمه.البته
باید یه ریتم ثابت داشته باشه یا لااقل نوسانش کم باشه.
دوستان دیگه نظری ندارن؟؟؟
ممنون حامد جان بابت پستت.
یه شرکت خوب به نظرم باید سرعت مناسب در تمامی ساعت داشته باشد نه اینکه بعضی ساعات محدود بشه رو سرعت خاصی. همچنین تعرفه ها مناسب باشن
این ریتون دیگه گندش رو در آورده اول روزی 20 بار قطعی داشت حالا 2 روزه که کلن قطعه و به پشتیبانی بیشعورش هم که زنگ می زنم میگه مشکل از ما نیست مشکل از عمه ماست.
واقعم متاسفم براشون که جز دروغ گفتن حرف دیگه ای بلد نیستن..
به نظر منم سرعت باید ثابت باشه !! مثل اوایل ریتون !! شب و روز یه سرعت داشت !
سلام داش وحید.نقل قول:
این ریتون دیگه گندش رو در آورده اول روزی 20 بار قطعی داشت حالا 2 روزه که کلن قطعه و به پشتیبانی بیشعورش هم که زنگ می زنم میگه مشکل از ما نیست مشکل از عمه ماست.
واقعم متاسفم براشون که جز دروغ گفتن حرف دیگه ای بلد نیستن..
بابا بکن ازین ریتون لعنتی! تلفن زدن به پشتیبانی اشتباه محضه. منم دلم خوش بود به دروغاشون که اوضاشون بهتر میشه اما بهتر که هیچ بدترم شد.