اره من هم صبح بردمش مادیران البته با گارانتی کامتل گفت اگه سریالش توی سیستم ثبت شده باشه قبول میکنیم الان توی ccu هنک کرده داره جون میده :42:
Printable View
اره من هم صبح بردمش مادیران البته با گارانتی کامتل گفت اگه سریالش توی سیستم ثبت شده باشه قبول میکنیم الان توی ccu هنک کرده داره جون میده :42:
آره بابا برو ببرش تا پشیمون نشدن! :دینقل قول:
یعنی الا منم میتونم ببرم مادیران ؟
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------
حالا واقعا قیمتاشون یکسانه؟! بدون گارانتیش که حدود 300 هست ولی رنوار با گارانتی 260......بگذریم....نقل قول:
اگه دو تا گوشی بذارن جلوتون... یکی renoir باشه و اون یکی Xperia mini باشه، کدومش رو می خرید؟؟؟ با توجه به اینکه قیمت های یکسانی دارن
مینی خیلی گوشی خوبیه فقط عیبه بزرگش همین صفحهش هست! خیلی خیلی کوچیکه و رزولوشن پایینی داره و اس ام اس دادن باهاش سخته....به نظرم سونی اریکسون نهایتش باید 2.8 میزد ال سی دی رو چون این دیگه مینی نیست، میکروهه!!! :دی
نکته دیگه اینکه نسخه اندرویدش 1.6 هستش و خیلی قدیمیه و مشکلاتی هم داره...
به جز این موارد گوشی خوبیه.....ولی نظر منو بخواید به نظرم بهتره واسه گلکسی 3 صبر کنید حالا حالا ها باید بیاد به بازار....فقط دوربین 3 مگا هست ولی در بقیه موارد از مینی بهتره....وای فای n، بلوتوث، قطب نما و مالتی تاچ هم داره....قیمتش اولیش هم همون حدود 300 خواهد بود....
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-3395.php
اقایون یه سوال دارمنقل قول:
پس عکسا کو؟:18:
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.:14:
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟:angry:
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.:29:
ببین رفیق عکسات خوب بودن ولی اینقدر تایپیک رو سنگین می کرد که نگو و نپرس:41:نقل قول:
حتما به همین خاطر حذف یا جابه جا شده رفیق:46:
در ضمن سعی کن عکسا رو تو تایپیک خودش بذاری لطفا:10:
ایا کسی با ThemeEditor رنوار کار کرده ؟ میشه با اون تغیرات اساسی ایجاد کرد ؟:6:
دوستان.... باطری هم شامل گارانتی می شه؟؟؟
اگه زبونت چرب باشه آره :دینقل قول:
اگرم نه که نه ؟
ظاهرش تغییری کرده ؟ مثلا بادکردگی ؟
گوشی خودم نیستنقل قول:
یه گوشی kp105 هست که از همون اول هم زود باطری خالی می کرد
بیشتر از یه روز نگه نمیداره در حالی که اصلا هیچ استفاده ای هم ازش نمی شه
ظاهر باطری کاملا نو و سالمه
خوب حالا کجا باید ببرم؟؟ گارانتی عوض شده؟
این پست ، تاییدی است بر حرف های من . عرض کردم که ، کلا ً اکثر محصولات ال جی همیشه یه جاشون ( بلکه چندجاشون ) می لنگه .نقل قول:
من که بعد از این رنوار که دارم ، عمرا ً دوباره یه مدل از ال جی بگیرم .
گوشی من داره میمیره :19: توی این شبها براش دعا کنید:42:
امروز بعد از یک هفته هنوز منتظر قطعات هستم ( صفحه نمایش و برد اصلی ) :41:
باطری هم که از روز اول مرخص بود خدا را شاکرم که سوکت و قابش نسوختند :18::18::18::18::18:
فردا میرم مادیران ببینم اینا چه گلی سر گوشیم میگیرن:41:
ولی تا گوشیمو بگیرم لطفا یکی تست بزنه ببینه این ThemeEditor رنوار چه کارست ؟:7: