ببین من امروز دارم ماشینم رو معامله میکنمنقل قول:
87 دوگانه کارخونه دست اول بی رنگ بی خش
تا الان با 7300 توافق کردیم اگه دبه نکنه کمتر بگه
Printable View
ببین من امروز دارم ماشینم رو معامله میکنمنقل قول:
87 دوگانه کارخونه دست اول بی رنگ بی خش
تا الان با 7300 توافق کردیم اگه دبه نکنه کمتر بگه
صندوق دارهنقل قول:
بعدا برای خرید و فروش راحتتری و...
دعوت نامه های تیرماه امده؟
سلام به همگی
امروز رفتم کف کشی فابریک بندازم
شانس من یکی از پیچ ها بزور بسته شده بود همه دندانه هاش له شده بود مجبورم فردا برم بدم مهره رو غلاویز کنن
وافعا اگه توی کارخونه یه خوره دقت کنن به خدا چیزی ازشون کم نمی شه یه پیچه درست ببندنش تا اینجوری نشه زورکی می بندن همین می شه
نقل قول:
از این موارد خیلی زیاد پیش میاد
تو دینام کولر ما یک پیچ اضافه بود که باعث شد دینام بسوزه ولی خوب جای شکرش باقی بود که شرکت خسارتش رو تا حدود 80% جبران کردش
این که چیزی نیستنقل قول:
موقعی که من تحویل گرفتم بعد از یک ماه یه زنه زنگ زد بهم میگه یکی از شمعهای ماشینتون خرابه ببر فلان نمایندگی که با خونمون 30 کیلومتر فاصله داره برات تعویض میکنن
میگم چرا اونجا؟
میگه قطعه تون رفته اونجا
منم گفتم شمع که ارزش نداره ولش کن نمیرم
بعد از دو ماه ECU گاز رو عوض کردم!
ببینی تا چه حد میتونن دروغ بگن
پراید مدل 87 داشتم مغزی سوئیچ خراب شد و سیستمش ساژم بود.
هیچ کدوم از نمایدگی ها نداشتن تهران درخواست دادیم بعد از 1 ماه اومد تازه دیدم اشتباه فرستادن
چون زیمنز فرستاده بودن.
دوباره 2 هفته صبر کردیم تا قعطه اومد و مشکل حل شد.
تو این 45 روزه سوئیچ ماشینمون مثل ماشین های سرقتی باز شده بود.
خلاصه یک بارم که باتری ترکید.
در کل من از پراید دل خوشی نداشتم.
موقع باز کردن این رویه پلاستیکی های رکاب در بادیدن نحوه اتصال ورقه ها به هم تعجب کردمنقل قول:
انگار یه ورق حلبی رو به روز با دستگاه جوش دادن به هم یه عکس گرفتم فردا می زارمش اینجا
:31:
كاش ماشين هم بود و سواري مي داد آدم دلش نمي سوخت. :13:نقل قول:
دوست عزیز شرمنده من برای امتحانات شهرستان بودم امروز اومدم سریع این صحفه رو باز کردمنقل قول:
اولا شما بچه یزدی من بچه مشهد.فاصله ها خیلی زیاده دوما با احترام زیاد من مدل اواخر 88 به بعد می خوام بعدش من الان الان قصد خرید ندارم بیشتر می خواستم ببینم تفاوت بین اینا چیه که ماشا ا.. از در دیوار این فروم داره برای پست من اطلاعات واریز میشه