سلام دوست عزیز بهترین جا برای خرید فیلیپس خ جمهوری قبل از پل حافظ پاساژ شرکا سمت راست اواسط پاساژ.من از همون جا خریدم.موفق باشی.
Printable View
سلام دوست عزیز بهترین جا برای خرید فیلیپس خ جمهوری قبل از پل حافظ پاساژ شرکا سمت راست اواسط پاساژ.من از همون جا خریدم.موفق باشی.
سلامنقل قول:
بله دوستمون کاملا درست میگن این فروشگاه چون نمایندگی هستش قیمت های کاملا مناسبی داره.
من یه مدت خوب اینجا فعالیت می کردم و در حد خودم دوستان رو راهنمایی می کردم ولی بنا به دلایلی مدتی نبودم و باز می بینم یه عده دارن محصولات نامناسبی رو خرید میکنن
من هم مثل شما اول آشنایی با محصولات نداشتم و بعد از کلی تحقیق sony ns728 رو انتخاب کردم ولی موقع خرید فروشنده ای philips 3588 رو بهم معرفی کرد. من 115 تومن خریدم درسته که قیمتش نهایتا 100 تومن بود ولی به عنوان اولین محصول فیلیپس می ارزید. بعد از اون خرید دیگه به کسی سونی و سامسونگ و ال جی معرفی نکردم مگر اینکه تعصب خاصی روش داشته باشه .
برا عموم هم یه سینمای خانگی مدل 3540 فیلیپس خریدم 350 تومن که جفتشون عالی اند.
مزایای 3588
1 زیبایی خاصی تو طراحیش دیده می شه
2 کیفیت ساخت بالایی داره ( سفارش هلند و ساخت مجارستان ( کلا اجناس استاندارد اروپا رو دارن ) )
3 انواع خروجی ها رو داره HDMI +( کابلش ) +خروجی های a\v
4 خروجی لازم برا ردیف کردن سیستم صوتی داره { چپ جلو - راست جلو - چپ عقب - راست عقب - وسط - ساب ووفر }
5 کامل ترین پشتیبانی رو از فلش داره لااقل تو مدل هایی که من سرچ کردم ( تا 160 گیگ ) ( دقیقا یادم نیست ولی در کل چند مزیت داشت نسبت به 728 سونی یکیش یکیش پخش ultra divx بود )
6 خروجی صدای دالبی داره
7 قابلیت خوندن سی دی و دی وی دی دیتا رو داره ( البته مطمئن نیستم بقیه نداشته باشن ) ( فیلم و عکس و آهنگش رو پخش می کنه )
8 قابلیت تبدیل فایل های صوتی روی دیسک رو به mp3 و ذخیره اون رو فلش رو داره
9 مهمترین کار فیلیپس کنترل های شیک و خلوتشون ا . ( بر خلاف بقیه ریموت ها که برای هر کاری یه دکمه میذارن این قفط دکمه های اساسی رو رو گذاشته و بقیه رو تو دکمه info هش جا داده مثل repaet a-z - track time - total time - و .... )
اگر وقت کنم چند تا عکس می گیرم و آپلود می کنم.
باز اگر سوالی بود در خدمتم
چیز دیگه ای نمی خوای دوست عزیز ؟ می خوای روش یه ال ای دی هم جایزه بدن ؟نقل قول:
DVD writer ؟
بعید می دونم هم چین دستگاهی وجود خارجی داشته باشه یا لااقل قیمت پایین داشته باشه
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
همه رو نمی دونم ولی تو 3588 فیلیپس و 728 سونی هستنقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
********************************************نقل قول:
خب 100% 728 بهتره . البته اگر با اختلاف قیمت کمش مشکل نداشته باشین. در کل من اینجوری پیشنهاد میدم :نقل قول:
1 اگر سونی بودن مهم نیست 3588 فیلیپس نهایتا 100 تومن قیمت داره
2 اگر سونی بودن مهمه 728 سونی
3 در آخر هم 718 خودتون
سلام یه dvd player کیفیت صداش خوب خوب باشه وصل کنم به اسپیکر موزیک گوش کنم
کیفیت صداdvd player در حد کامپیوتر های امروزی هست
usb برای mp3 aac داشته با شه قیمت تا 100 تومان
میخوام وصلش کنم به edifier c3
لطفا پاسخ بدید با تشکر
درودنقل قول:
دی وی دی پلیری که کیفیت صداش خوب خوب باشه خیلی خیلی گرون می شه و از اسپیکرهای شما که رنج متوسطی داره خیلی گرون تر در میاد مضافا اینکه حداکثر کیفیت پلیر شما محدود می شه به کیفیت آمپ و اسپیکرهایی که داری بنابراین یه پلیر معمولی تو رنج 100 تومن می تونه جواب گوی کار شما باشه... بخشی از جمله اولت رو متوجه نشدم...یعنی کیفیت پخش کامپیوترهای امروزی جواب گوی کار شما نیست؟ و اینکه پلیری می خواهی که از PC بالاتر باشه؟ <<کیفیت صداdvd player در حد کامپیوتر های امروزی هست>>
منظورم این بود که اگه اسپیکر رو وصلش کنم به dvd player کیفیت صداش مثل کامپیوترم هست
بعد کیفیت صدای کدوم مارک زیر بهتره
pioneer
sony
philips
بعضی دی وی دی ها خروجی صدا رو زدن 24bit\192khz بعضی مدل ها16bit\96khz برای اسپیکر من این دو فرقی داره
سلام دوستان.من یه بلوریbd-c5500 خریدم.ولی زیرنویس رو نشون نمیده...مشکل از چیه؟(زیر نویس به صورت srt)
خیلی وقت ها بخصوص اگه مادربورد کامپیوتر رو اخیرا و از یه برند معتبر خریداری کرده باشی.... کیفیت صدایی به مراتب بالاتر از خیلی از پلیرهای تجاری بازار داره.... اگر هم یه کارت صدای مجزای خوب داشته باشه که دیگه نور علا نوره! اما در خصوص کیفیت صدا با مبلغ 100 هزار تومن چیزی خیلی بهتری از کامپیوتر خونگی نصیبت نمی شه...! منظورم اینه که تفاوت فاحشی رو حس نخواهی کرد!نقل قول:
در مورد اینکه کدوم برند بهتر خیلی قاطعانه نمی شه اظهار نظر کرد ولی نظر شخصی من اینه که تا مبلغ زیر 250 هزار تومن برند پایونیر و فیلیپس خیلی تفاوت زیادی باهم ندارند ( زیر 250 هزار تومن من پلیرهای فیلیپس رو بیشتر می پسندم) ولی در پلیرهای گران قیمت قاعدتا برگ برنده دست پایونیر هست چون اینجا معمولا بهتر می تونه خودش رو نشون بده.....
سونی هم در آخر اگه چیزی پیدا نکردی می تونه بهش فکر کنی..... و صد البته یه پلیر با کیفیت 24 بیت و 192 کیلوهرتز به یه پلیر 16 بیتی ارجحیت داره چون هم با کیفیت تره و هم اینکه صدای نرم تری خواهد داشت...
دوست عزیز خیلی ها با مشکل که شما داری مواجه هستند و چیز خیلی عجیبی نیست که فونت فارسی تو زیرنویس اونم از نوع srt مشکل ساز بشهنقل قول:
خیلی ممنون
اگه میشه چند تا پلیر خوب تا 100 تومان از pioneer و philips معرفی کنید با قیمت
کد:http://mmf66.blogsky.com/
نقل قول:
اول از همه اگه به خیابان جمهوری دسترسی داری برو یه سر ببین تو پاساژ شرکا ببین چه مدل هایی از فیلیپس موجود هست و یا اینکه زیر پل حافظ فروشگاه راستین.... چون من دقیقا الان نمی دونم که چه مدل هایی در حال حاظر تو بازار موجود هست... هر مدلی پیدا کردی بگو مشخصاتش چک کنیم... اگر هم که حال جمهوری نداری یه سر به این سایت بزن ببین چی پیدا می کنی....مضافا تو صفحات قبل به کرات گفته شده که کدوم پلیرها تا 100 هزار تومن بهتر هستند.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&sort_by=price&sort_order=desc