سلام دوستان شرکت امرتات در لیست جدید محصولاتش Z2 رو هم معرفی کرده و نوشته به زودی اما متاسفانه خبری از A5 نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان شرکت امرتات در لیست جدید محصولاتش Z2 رو هم معرفی کرده و نوشته به زودی اما متاسفانه خبری از A5 نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی داره دیر میاره :13: کاش x9رو میاورد. اگه قرار باشه 16g بیشتر از420-450 باشه دیگه ارزش زیادی نداره. xperia u میتونه ی جورایی بهتر باشه. چون هم قیمت هم باطری بهتره
سلام به همه دوستان راستش من چند روزیه که با کووان آشنا شدم و حالا هم قید خرید آیپاد رو زدم وتصمیم دارم یکی از دو مدل i9 یا c2 رو برا خرید انتخاب کنم میخواستم یه راهنماییم بکنید که کدومشون بهتره نسبت به قیمت و امکانات و اینکه i9 خیلی خوبو جمع و جوره اما c2 به نظر میرسه یکم چاق و یقر باشه اما قشنگ تره میخواستم ضمن گفتن ویژگی هاشون بهم بگید اگه جای من بودید کدومو میخریدید
علت اصلی که ما از کووان استفاده میکنیم به خاطر صداستنقل قول:
از لهاذ صدا هم تفاوت زیادی با هم ندارند.
هر کدوم رو بیشتر پسندیدید تهیه کنید.
البته اگر i9 تهیه کید دیگه نمیتونید از فالهای ویدیویی استفاده ی لازم رو ببرین. ولی در عوض پول کمتری میدین.
دوستان من امروز رفتم پایتخت تا کووان مدل i10 بگیرم که از شانس بد من8 گیگش رو نداشت من جای دیگه ای رو بلد نیستم اگه لطف کنید به من یه نمایندگی معرفی کنید که قیمتش هم خوب باشه و همه مدل هارو داشته باشه ممنونم اگه هم اینجا نمیتونید با پیام خصوصی بهم بگید ...
درود عزیزان
دوستانی که جی 3 دارند تنظیم صدا برای اروپا و غیر از اون رو انجام دادند؟چون با انتخاب دو گزینه هیچ تفاوتی
تو صدا برای من ایجاد نشد چون شنیده بودم تفاوت فاحشی داره!!!راستی چرا ساعتشو تنظیم میکنم هر دفعه به هم میخوره و عقب میمونه؟ممنون
دوستان کسی نیست به ما یه نمایندگی معرفی بکنه ؟
اگه به انجمن بسیج محله نامه فرستاده بودم تا حالا بهم جواب میداد!!!
از لحاظ کیفیت صدا j3 با i10 تفاوتی داره؟چون من از i10 خوشم اومده میخواستم بدونم اگه فرقی نداره همون i10 بگیرم
از راهنماییتون ممنون
سلام من از انجمن بسیج محله ام :D آقا من هم i9 دارم هم J3 حقیقت بهت بگم که تفاوت چندانی بینشون وجود نداره فقط j3 صدای هیس کمتر و نامحسوس تری داره . همه دوستان هم به اتفاق گفتن که محصولات کووان تفاوت صونی با هم ندارن . شما اگه از امکانات j3 استفاده ای نداری همون i10 رو بگیرفقط حجم بالا بگیر که بتونی یه آرشیو موسیقی با کیفیت روش داشته باشی . موفق باشینقل قول:
از طرف انجمن بسیج محله :D
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
خیلی جالیهنقل قول:
چون تفاوت واقعا فاحشه
یعنی ماکس ولوم هر دو با هم یکیه ؟
اگه update frimeware بکنید بد نیست شاید هر دو مشکلتون حل شد.