نه فکر نکنم باشهنقل قول:
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
Printable View
نه فکر نکنم باشهنقل قول:
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
نقل قول:
میتونه به مودم ارتباط داشته باشه ولی در صدش کمه اون شاید کلا از ریشه مشکل داره مثلا سیم کشی ساختمان
مودم هم asus 602 و billion با شاتل بهترین ساز گاری رو دارند مثلا شما اگه billion 5210 رو با یه شرکت دیگه امتحان کتی میبینی که ارور هایه مختلف میده یا به سختی متصل میشه یا هی قطع میشه به سختی باشرکتای دیگه سازگاری داره ولی تو شاتل بهترینه خود شاتلم اینو به همه پیشنهاد میکنه من خودم asus am602 دارم چون با همه شرکتا سازگاری داره :8:
البته DLINK رو هم یادم رفت اینم مورد خوبی هست ولی TP link کلا از قیمتش هم میشه متوجه شد که........!
در مورد فرم هم بله تو سایت موجوده.
2 حالت دارهنقل قول:
1-اگه میخوای دیگه نگیری و قطع رانژه بشه لازم نیست اگر بعدا بخوای بگیری باید هزینه نصب را دوباره بدی
2-اگه میخوای بعدا بگیری و قطع رانژه نشی باید یک هفته قبل از اتمام سرویس اطلاع بدی که برای هر ماه نصف هزینه اکانت مصرفی را میگیرن تا قطع رانژه نشی
اینم فرمی که میخواستی:نقل قول:
مودم رو هم asus602 بگیرکد:http://www.2shared.com/file/4539654/cb55f333/Shatel.html
نه اگه خودتو تيكه تيكه كني ميتوني 25 گيگ مصرف كني! :31:نقل قول:
10x60x60x24x30=25920MB
:31::31::31:
ببخشید این هزینه نصب و راه اندازی دیگه چی چیه ؟ 15 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط برای انژه کردنو کانفیگ کردن ....
فرم شرکتی رو ازشون گرفتم ، چقدر ماده پاده داره .... مخم سوت کشید ...
تو فرم نوشته اگه مودمی که مورد تایید شاتل نباشه مشکل پیش میاد .... asus 602 که انشاالله مورد تایید هستند ؟
15 هزار تومان پول زور هستش که میگرن باید بدی حتی اگه خودت نصب کنی :27:نقل قول:
مودم asus 602 هم مورد تایید هستش هم من دارم و هم مهدی قهرمانی عزیز و سایر دوستان
راستی من اگه الان 3 ماهه بگیرم بعدش که شارژم تموم میشه .... اگه 1 ماه بینش فاصله بیوفته چی میشه ؟ بعدش کلا چقدر میگرن دوباره شارژ کنن ؟ 15 تومنو دوباره میگرن ؟
اگر شارژ هجمی نه فکر نکنمنقل قول:
ولی اگه شارژ نکنی بعداز 3ماه قطع رانژه می شی بعد از 15 روز مگر اونی که توی چند تا پست قبل گفتم
همون هزینه نصب اره 15
سلام
ببخشید شاتل اصل فرم امضاء شده از طرف دانشگاه برای 512 رو می خواد یا کپی آنرا
لطفاً اگر می دانیم بگویید