به نظر من اگه دنباله شبانه ای اره بگیر اگه دنباله روزانه ای به هیچ وجه همچین کاری نکننقل قول:
الان چه سرویسی از صبا داری؟سرعتت چنده روزا؟شبا چی ؟
Printable View
به نظر من اگه دنباله شبانه ای اره بگیر اگه دنباله روزانه ای به هیچ وجه همچین کاری نکننقل قول:
الان چه سرویسی از صبا داری؟سرعتت چنده روزا؟شبا چی ؟
سلام
مودم واسه adsl چی بگیرم خوبه ؟ قیمتش هم بگید ...
و اینکه از کدوم شرکت بگیرم بهتره ؟
128 دارم رو به پایانه.نقل قول:
روزا سرعتم حدود 40 نهایتا 50
شبارا دو بار امتحان کردم بدتر از dial up بود دیگه بی خیالش شدم.
اینو بت قول میدم که سرعت روزانه پیشگامان 1000 سال به صبا نمیرسه هیچ وقت --اما شبانه پیشگامان خیلییی بهتر از صبانته اینم بت قول میدم حالا خودت ببین نیازت چیهنقل قول:
وایرلس میخوای یا سیمی!؟نقل قول:
از اصفهان میخواهی بخری؟
کلا این چندتا برند توی اصفهان موجوده که همشون خوبند:
asus
d-link
tp-link
zyxel
خودم d-link 2500u دارم.ازش راضیم.حدود 31000 خریدم.
ممنون از راهنماییتنقل قول:
آره از اصفهان میخرم ... یه چیزی میخوام زیاد گرون برام در نیاد فکر کنم وایرلس گرون باشه نه ؟
وایرلس tplink باید ارزون باشه
اگرم مارک بهتر می خوای linksys بگیر
سلام پیشگامانی های عزیز
همونطور که میدونید سرویس ها و قیمت های شرکت فرق کرده، من 128 که داشتم بنا بر سرویس های قدیم سرعت دانلودم از 60 تا 100 متغیر بود حالا کاری نداریم مال بعضی ها کمتر یا بیشتر از این بوده،
من با خودم فکر کردم زرنگی کنم و طبق سرویس های جدید رفتم 64 نامحدود بگیرم که سرعتش مثلا 20-30 باشه، اما وقتی گرفتم دیدم روی 8 ثابته ثابته
حالا میخوام بدونم کسی هست طبق سرویس های جدید 128 گرفته باشه؟ سرعت همون سرعت بالای قدیم هست یا تغییر کرده؟
اگه همونه بگید تا برم این سرویس رو 128 کنم
نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
واسه ما که فرقی نکرده
توی سرویس های با ترفیک مشخص واسه اینکه زودتر ترافیک تموم شه تمام شرکت ها توی روز سرعت رو بالاتر و حتی چندین برابر میکنند مثل 128 شاتل که روزا 512 بستنش اما سرویس های art حتی 1 کیلوبایتم اضافه تر نمیدند و این طبیعیه تمامی شرکت ها همینند یعنی سرویس های نامحدودشون هیچ اضافه سرعتی نمیدند چون دیگه زیادی خوشتون میشه توی تاپیک شاتل هم یه تحقیقی بکنید در مورد سرویس های art به همین نتیجه میرسید اگه قبل از گرفتن سرویس میگفتید بتون میگفتم که سرعت اضافه نمیدند
یکی از نارضایتی های من از روزه پیشگامان همینه که 256 رو باید سرعت 100-150 بدند توی روز اما 48-50 بیشتر ندادند یعنی فقط 20 تا اضافی نسبت به 32 که باید باشه و این واسه روز اصلا جالب نیست + پینگ که از 380 واسه من کمتر نشده تا 1010
همین طور که این دوستمون گفت tplink مدل های ارزونتری نسبت به بقیه داره.اما اگر مورد مصرفت وایرلس نیست نگیری بهتره.نقل قول:
به نظر من یا asus بگیر یا d-link.البته کسانی که tplink داشتند هم راضی بودند.linksys هم که معروفه اما قیمتش بالاست.بیشتر به درد کسانی میخوره که شرکتی هستند یا کافی نت دارند.