سمند82 انژکتوری تو صفحه کلید یه علامت روشن میشه 2تا دایره که وسطش p زده این علامت چیه؟
Printable View
سمند82 انژکتوری تو صفحه کلید یه علامت روشن میشه 2تا دایره که وسطش p زده این علامت چیه؟
سلام
ماشین من 206 مدل 89 هست و 60000 تا رفته.
به صورت فابریک از کارخونه که تحویل گرفتم رینگ آلومینیومی و لاستیک میشلن آلمانی داشت.
لاستیک هاش تاریخشون اواسط سال 2008 هست.
مشکل اینجاست که لاستیک ها بدون اینکه پنچر باشن ( تا حالا هم هیچ وقت پنچر نشدن ) همشون با هم امروز که فشار بادشون رو 30 میکنم، چهار روز دیگه فشار بادشون به 15 میرسه!! این مورد روی دو تا لاستیک جلو شدید تره
میبرم پنچر گیری، هر چقدر چک میکنه میگه هیچ پنچری نداره و حتی یه پنچری ریز هم توشون پیدا نمیشه.
همیشه هم از روز اول فقط نیتروژن زدم.
جالب اینجاست که لاستیک زاپاس رو از روز اول باز نکرده بودم و اصلا نمیدونستم چجوری باز میشه! تا اینکه یه ماه پیش یکی از لاستیک های جلو بغلش به اندازه 5 سانتیمتر پاره شد! لاستیک زاپاس رو که نو نو بود جایگزینش کردم، ولی این لاستیک نو هم دقیقا با همین مشکل مواجه هست! چیکار کنمممممممممم؟
مشکل از تایرهاست. احتمالا تحت فشار باد خالی میکنه یا ریز پنچری داره که فقط تحت بار مشخص میشه. به آپاراتی بگو 50 تا باد بزنه تست کنه. ضمنا باد استاندارد 206 برای جلو و عقب 32 هست.نقل قول:
لنت تمام کردی و سطح روغن ترمز پایین اومده.نقل قول:
احتمال خرابی دسته ترمز دستی هم هست.نقل قول:
سلام. دوست عزیز منم مشکل تورو داشتم..... یعنی بار اول که ترمز محکم میزدم انگار لنت نداشت و ترمز ضعیف بود... ولی به یه مکانیک که نشون دادم گفت مشکلی نداره و abs باید اول بگیری و ول کنی دوباره بگیری.... امتحان کردم دیدم ترمز بار دوم اون مشکلو نداره.. دیگه نمیدونم حرفاش چقدر درست باشه.....نقل قول:
نقل قول:ترمز گرفتن با خودروهاي اي بي اس به همين صورتي كه گفتيد هست و نبايد با شدت روي پدال كوبيد( برعكس مدلهاي معمولي)در ترمز اول سيستم فعال ميشه و در دومي عملكرد بهتري پيدا ميكنه( مثل اينكه ترمز هوا گرفته باشه)اين رو نه تنها در خودروهاي ايراني داراي اي بي اس ديدم، بلكه در مدلهاي خارجي مثل انواع مرسدس بنز و يا هيونداي سوناتا و آزارا هم چك كردم و اتفاقا يكي از دوستان كه سوناتا داره از ضعف ترمزهاي اون شكايت داشت!اما بعد از ياد گرفتن اين روش ترمز كه در نمايندگي به اون گفته شد، خيلي هم راضي به نظر ميامد، منتها من نميدونم آيا واقعا اين فاصله زماني بين دو ترمز كه وجود داره، يه نقطه ضعف به حساب نمياد؟در هر صورت كارايي اي بي اس هم محدوديتهايي داره و نبايد انتظار معجزه رو از اون داشته باشيم و هميشه با سرعت ايمن و فاصله كافي از خودروهاي جلويي حركت كنيم.
سلام.نقل قول:
اگر بدونِ تیوب هست ( تیوب لِس ) مشکل یا از اطرافِ رینگ هست یا از والو یا از کرمکِ والو یا همونطور که گفتند از پنچر سوزنی
همونطور که خودتونم گفتید این یه نقطه ضعف هستنقل قول:
چرا که وقتی استفاده از ترمز حیاتی هست شما قدرت فکر کردن ندارید که حالا دوبار باید ترمز کنم تا درست بشه.
ماشین من 405 هست بخاریش گرم نیکنه ترموستات هم درست هست دلیلش چی میتونه باشه؟