معمولا" هر ماشینی که حرکات دورانی داشته باشه (پمپ ، کمپرسور یا حتی همین موتور ماشین) به دلیل ایجاد ذرات ریز ناشی از سایش اولیه کارکرد اون ماشین ، توصیه شدید میشه که روغن اول در یک فاصله کوتاه تعویض بشهنقل قول:
Printable View
معمولا" هر ماشینی که حرکات دورانی داشته باشه (پمپ ، کمپرسور یا حتی همین موتور ماشین) به دلیل ایجاد ذرات ریز ناشی از سایش اولیه کارکرد اون ماشین ، توصیه شدید میشه که روغن اول در یک فاصله کوتاه تعویض بشهنقل قول:
میشه یکی به من بگه چرا پست های من پاک شده ؟
نقل قول:
آره بهنام جان ولی همین که آقا اشکان میگه درست هست از اون نظر که میگم برم عوض کنم یا نه ؟ یا اگه 2000 زود هست کی ببرم خوبه 5000 تا؟
سرویس 20 تا بحثش جداست :31:
من خودم رو 1500 عوض کردم
البته میخواستم 1000 ببرم وقت نشد
آهاننقل قول:
اگه بخوان اون رو ملاک قرار بدیم آره به نظر من 2 هزارتا فکر کنم زود باشه.
به نظر من هم 5 هزار تا وقت خوبی برای تعویض روغن هستش!
اما بگم این نظر شخصی من هست اما باز هر جور دوست داری!!
من خودم که قرار نیست تا ۱۰ هزار تا در کاپوتش رو باز کنم:31:
دوستانی که مشکل کپ دنده 1 و 2 رو مخشونه کاری که میگم رو انجام بدن بهتر میشه
البت مشکل به طور کلی که برطرف نمیشه ولی باز خویه!
ریست کردن گاز ماشین:
1- کلید رو 5 ثانیه باز بزارید (درست مرحله قبل از استارت)
2- 10 ثانیه پدال گاز رو تا آخر پایین نگه دارید بعد رها کنید
3-بدون فشار دادن پدال استارت بزنید
4- بعد از یک دقیقه روشن بودن خاموش کنید
دقت کنید زمان های بالا کمتر نشه, بیشتر مشکل نداره
تبریک میگم شما حافظه گاز رو ریست کردید , تغییرات از همون لحظه اول برای من محسوس بود
امیدوارم به کار شما هم بیاد, البته این روش برای ریست کردن گاز در ecu 7.4.5 هست.
از حالا به بعد سعی کنید پیرمردی با ماشین تا نکنید
درسته ریست دریچه گاز هم موثر هست :46:نقل قول:
فقط یه چیز از وقتی که دریچه رو ریست کردیم دیگه گاز رو ببندیم بهش ؟ :31: که بد عادت نشه !؟
لامصب خیلی زود به رانندگی کم گاز عادت میکنه :31:
مخصوصا اگه تو شهر باش رانندگی کنی که زودتر تنبل میشه, هی تو ترافیک 1 و 2 کم گاز میدی اینم زود عادت میکنه!
من 200 پول گذاشتم کنار نمی دونم گاز 5 سیمه بگیرم یا آینه برقی :41:
شما از این گاز جدیدت راضی هستی؟
دوستان یه سوالی من با ماشین نزدیک 2000 تا رفتم ولی تا حالا فقط 4-5 بار دنده 5 تونستم برم . چون فقط تو شهر بودم و هنوز نتونستم باهاش خارج از شهر برم ، منظورم اتوبانه ( کاره دیگه ! نشده:31:) . ماشین دیگه آبندی شده ، به نظر شما من برای اینکه دنده 5 هم آبندی بشه باید ببرم بیرون از شهر یا اینکه دیگه مهم نیست که 5 هم باهاش برم یا نرم و دیگه تاثیری نداره (آیا این برای ماشین ضرر نداره؟)؟
نقل قول:
سخت میگیریا!
داخل شهر هم میشه دنده 5 رفت!:21: