;کسی نمی دونست ipرو توی فایروال کاسپر چه جوری می شه مخفی کرد؟ بدون بالا بردن درجه ی امنیتی؟؟
Printable View
;کسی نمی دونست ipرو توی فایروال کاسپر چه جوری می شه مخفی کرد؟ بدون بالا بردن درجه ی امنیتی؟؟
با سلام
من از کاسپر اسکای 7 استفاده می کنم و معمولا برای آپدیتش فایل و دانلود می کنم بعد آپدیتش می کنم
اما بعضی وقتا نمی دونم چرا آپ نمیشه و این پیغام و میده
یه عکس از ارورش موقع آپدیت گرفتم،ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:http://www.divshare.com/img/display/2429875-cb5
مدیر محترم با قسمتدوم صحبتتون کاملا موافقم وقتی از نزدیک این دو ورژن رو مقایسه میکنیم میبینیم که نسخه 7 امکاناتش بیشتر از 6 هست.نقل قول:
اما در مورد قسمت اول باید خدمتتون عرض کنم که بنده بمدت 7 یا 8 ماه بود که ورژن 6 رو داشتم و با کلیدی که داشتم بخوبی کار میکرد اما نسخه هفت من رو وسوسه کرد و منهم 6 رو پاک کردم و 7 رو بجاش نصبیدم. اما وقتی با بازی های کاسپر مواجه شدم و دیدم که دایم کلیدهای برنامه رو میبره تو لیست سیاه، مجبور شدم کاسپر 7 رو پاک کردم و دوباره ورژن 6 رو نصب کردم و مجددا همون کلیدهای قبلی رو دادم و الان سه روزه که بخوبی آپدیت میشه و هیچ مشکلی نداره.
پس نتیجه ای که میگیریم اینه که کلیدهای سالم ورژن 6 نرفتن تو بلک لیست و انگار سایت کاسپر با این ورژن کاری نداره.:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم Blacklist برای همه نسخه های کاسپرسکی یکسان است ولی خوب بعضی از کلیدهای نسخه 6 روی
نسخه 7 کار نمی کند این مربوط به Blacklist شدن این کلیدها نیست بلکه اگر به پیام برنامه در این گونه موارد دقت کنید
می بینید که نوشته این کلید مربوط به این برنامه نمی باشد چون بنا به تصمیم این شرکت تنها کلیدهایی که مخصوص
نسخه 6 بوده اند( یعنی مخصوص نسخه 6 خریداری شده اند ) قابلیت ارتقا به نسخه 7 را پیدا کرده اند و بقیه کلیدها
یعنی آنهایی که از نسخه های قبلی ارتقا یافته اند قابلیت استفاده روی نسخه 7 را ندارند.
سلام
با این که بارها چگونگی بازگرداندن آپدیت های کسپر بعد از عوض کردن ویندوز توضیح داده شده اما اصلا برای من کار نکرده.شاید اشتباه انجام دادم.اگه کسی راهنمایی کنه ممنو میشم
من آنتی ویروس Kaspersky رو روی یک سیستم آپدیت کردم.حالا میخوام این آپ دیت رو روی سیستم دیگم هم انجام بدم .
چه کار باید کرد؟
من به هر صورت یک کلید معتبر پیدا کردم و کسپر را آپ دیت کردم.در کادر Update جلوی status نوشت complate
اما امروز این کادر ظاهر شد و جلوی statusحالا نوشته databases are out of date .
این یعنی چه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هنوز كامل آپديت نشده.يك عكس از DataBase كاسپر بگيريد ببينيم وضعيت آپديت به چه صورته.شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالا مشکل از تاریخ سیستمتان است نگاهی به آن بیاندازید چند روز این طرف یا آن طرف چنین مشکلاتی را پیش می آورد.
این ورژن جدیده و من ازش بعد از کلی سرگردانی پیداش کردم فعلا سالمه تا بعد خدا بزرگه ...........
http://rapidshare.com/files/65513650/Kaspersky_Antivirus_7.0.0.125__4key.rar
از این کی ها( داخل پوشه زیپ هستن) فقط برای این ورژن و برعکس استفاده کنید.