منتظرم کسی از دوستان نمی دونه چی باید کرد؟؟؟نقل قول:
سپاس
Printable View
منتظرم کسی از دوستان نمی دونه چی باید کرد؟؟؟نقل قول:
سپاس
نسخه سکیوریتیشو نصب نکن ، نسخه پریمیوم خوبه ولی اینترنت سکیوریتی مثل این هست که اینترنتت قطعه :31:نقل قول:
دوستان یه کمکی بکنین:من از آویرا استفاده میکنمیه بار ویندوز برای فعال کردن بخشAntiVir Guard اخطار داد منم گذاشتمتا اون بخش فعال بشه وقتی اون بخش فعال شد بخشOnline Protection آویرا disable شددیگه هر کاری کردم نتونستم فعالش کنم، یعنی بعبارتی
AntiVir Guardغیر فعال بود خود ویندوز تو بخش
solve pc issue یه اخطار داد که باید فعال بشه و از ای حرفا ما هم هر کاری خواست انجام دادیم
وقتی که فعال شد بخش online protection اون disableشد.
کمکم کنین که دوباره بتونم فعالش کنم
کسی نمیدونه چکارباید کرد ؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوستان یه کمکی بکنین:
من از آویرا استفاده میکنم
یه بار ویندوز برای فعال کردن بخشAntiVir Guard اخطار داد منم گذاشتم
تا اون بخش فعال بشه وقتی اون بخش فعال شد بخشOnline Protection آویرا disable شد
دیگه هر کاری کردم نتونستم فعالش کنم، یعنی بعبارتی
AntiVir Guardغیر فعال بود خود ویندوز تو بخش
solve pc issue یه اخطار داد که باید فعال بشه و از ای حرفا ما هم هر کاری خواست انجام دادیم
وقتی که فعال شد بخش online protection اون disableشد.
کمکم کنین که دوباره بتونم فعالش کنم
دوستان الان بهترین نسخه انتی ویروس تکیش کدومه غیر از اونیکه رایگانه و میشه دانلودکرد و به راحتی استفاده کرد؟؟
دوست عزیز مرجع تقریبا مطمئن برای انتخاب آنتی ویروس مناسب سایت av comparative هست که تو آخرین تستش آویرا و کسپراسکی رو انتخاب کرده.ضمنا تعریف bitdefender رو هم زیاد شنیدم
جدید ترین نسخه رایگان آویرا رو کجا میتونم دانلود کنم؟
حدودا 6 ماهه آنتی ویروسم کی اش تموم شده، حالا میخوام کی جدید که تو این تاپیک معرفی شده رو وارد کنم؛ به صورتی که در پست اول گفته شد نشد!
چیکار کنم؟