نقل قول:
بله ، بقيه درايو ها سالم سالم هستن
Printable View
نقل قول:
اگه منظورتون sevice pack هست sp2 هستش نه عوضشم نکردم...نقل قول:
ویندوزت رو عوض کردی (منظورم یه نسخه دیگست)
ولی نکته جالبش اینه که اگه بعد از 3یا 4 دقیقه بخوای از stand by خارجش کنی خارج میشه ولی بعد از 1 یا 2 ساعت نه مانیتور روشن نمیشه!!
واقعا دارم دیوونه میشم چون من زیاد با کامپیوتر کار میکنکم و نمی تونم هر نیم ساعت یه بار کامپیوتر رو روشن وخاموش کنم لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه ممنون میشم...
اقا من یه مشکل دارم هر کاری میکنم درست نمیشه!!
هر وقت ویندوز رو shutdown میکنم،وقتی که سیستم خاموش شد هر وقت که موس رو تکون بدی دوباره کامپیوتر روشن میشه،یعنی اگه دو شاخه رو از برق نکشی و موس رو تکون بدی کامپیوتر روشن میشه؟!! راه حلی هست که درستش کنم؟؟قبلا اینجا مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم!!ممنون
شاید mainboard شما همچین قابلیتی داشته باشه.(با دابل کلیک دیدم روشن بشه ولی اینطوریشو نه)نقل قول:
سلام
من یه فایل dll رو اول توی پوشه system32 کپی کردم و بعد با استفاده از دستور:
توی محیط cmd ،اونو رجیستر کردم و یه پیغام داد که رجیستر شد!کد:regsvr32.exe CAPICOM.DLL
حالا می خوام ببینم میشه توی رجیستری ویندوز ، اسم این dll رو دید، یا اینکه اصلا بعد از رجیستر شدن یه dll ،اسمش جایی ثبت میشه؟
ممنون
توی setup bios برو توی یکی از گزینه هاش ( احتمالا power ) یک قسمتی برای این جور تنظیمات داره !نقل قول:
شاید درست شد
مادربرد من با دابل کلیک موس روشن میشه ( خیلی با حاله :31: )
سلام
من امروز ویندوز نصب کردم اما فقط یه درایو دارم.اگه میشه خیلی راحت و به طور ساده بهم توضیح بدین که چه جوری میتونم تعداد درایوامو زیاد کنم؟؟؟
ممنون
یه chkdsk انجام بده ببین چی میشهنقل قول:
نه منظورم یه سی دی دیگستنقل قول:
اگه منظورتون sevice pack هست sp2 هستش نه عوضشم نکردم...
ولی نکته جالبش اینه که اگه بعد از 3یا 4 دقیقه بخوای از stand by خارجش کنی خارج میشه ولی بعد از 1 یا 2 ساعت نه مانیتور روشن نمیشه!!
واقعا دارم دیوونه میشم چون من زیاد با کامپیوتر کار میکنکم و نمی تونم هر نیم ساعت یه بار کامپیوتر رو روشن وخاموش کنم لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه ممنون میشم...
شما باید هنگام نصب ویندوز پارتیشن بندی میکردیدنقل قول:
سلام
من امروز ویندوز نصب کردم اما فقط یه درایو دارم.اگه میشه خیلی راحت و به طور ساده بهم توضیح بدین که چه جوری میتونم تعداد درایوامو زیاد کنم؟؟؟
ممنون
اما حالا می تونید از برنامه پارتیشن مجیک استفاده کنید که کار باهاش راحته
نقل قول:
بله یکی دوتا ویندوز رو امتحان کردم فایده نداشت.:41:
از سخت افزار که مطمئنم ولی به نظر شما اگه sp3 رو نصب کنم درست میشه؟؟