اولی رو نمیدونم ولی اکثر دوربینایی که من دیدم حداقل دو حالت دارن. که یکیش نورو زیاد میکنه که در برابر تابش خورشید ال سی دی قابل دیدن باشه.
مورد دومی رو تقریبا مطمئنم. همه ی دوربین ها تنظیمات دستی رو نگه میدارن و وقتی روشن بشن روی همون حالت هستن.
اولی رو نمیدونم ولی اکثر دوربینایی که من دیدم حداقل دو حالت دارن. که یکیش نورو زیاد میکنه که در برابر تابش خورشید ال سی دی قابل دیدن باشه.
مورد دومی رو تقریبا مطمئنم. همه ی دوربین ها تنظیمات دستی رو نگه میدارن و وقتی روشن بشن روی همون حالت هستن.
به نظرم همون خوبه البته اگه يه 20-30 تومن بيشتر خرج كنه فوجي s2000HD هم ميتونه مطرح باشه.ولي sx110 هم دوربين خوب و جديديه.نقل قول:
سلام.ابی جان جواب سوال آخرم رو نمیدی؟
شما که فوجی 2000 رو داری کمکم کن.
نقل قول:
نور ال سي دي كم و زياد ميشه.سرعتش هم به صورت 30 و 60 fps قابل تنظيمه.بعد از خاموش روشن تنظيمات پاك نميشه
سلام.ابی دستت درد نکنه.در مورد این عکسهایی که ازشون عکس گرفتی:
کیفیتی که خودت از نزدیک عکسهایی که چاپ کردی رو میبینی از کیفیتی که من میبینم بهتره؟
اندازه این عکسها چند در چند هست؟
ابی سوال آخر:عکسبرداری داخل اتاق خیلی برام مهمه.مطمئن باشم که در اتاق اگه از چند نفر عکس بگیرم عکسهای خوب و درست و حسابی میگیره؟
منظورم عکسهای روشن و شفاف هست .یعنی از دوربین های انالوگ بدتر نشه.
اینو یادم رفت.زمان بازخوانی فلاشش چقدر هست؟یعنی با فلاش که عکس میگیری چقدر طول میکشه دوباره آماده بشه.
این دیگه آخریش بود.شرمنده.مرسی
چند عکس با fz28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند تا عکس من با fz28
ابی نیستی؟ابی........
بچه ها من فردا دارم ميرم كيش ميخواستم يك nikon d90 بگيرم ميخواستم ببينم تو اينجا (مشهد) قيمتش مناسبتره يا در كيش ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
در ضمن اگه ميدونيد نمايندگي nikon در كيش كجاست ممنون ميشم
كيفيت عكس هاش در اتاق بد نيست.با يه كم دست كاري قابل قبوله.اون عكس هايي كه گذاشتم اندازش 16در 21 بود.ببين اگه ميخاي عكس رو در اندازه بزرگتر از اين سايز ها چاپ كني بايد يه دوربيني بگيري كه مگاپيكسلش بالا باشه مثلا g10 كانن با 14 مگا پيكسل.هر چه مگاپيكسل بالاتر باشه عكس رو ميشه بزرگتر چاپ كرد.تا 16در 21 خوبه و از اين بزرگتر بخاي چاپ كني فكر كنم افت كيفيت پيدا كنه.مدت بازخواني فلاشش دقيقا نميدونم اما فوقش 6-7 ثانيه است(دقيق نميدونم)نقل قول: