وضعیت دانلود برگشته به حالت خوب.با idm شبها 2 مگ سرعت دانلود برای سرویسهای 2 مگ.
وضعیت پینگ افتضاح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
وضعیت دانلود برگشته به حالت خوب.با idm شبها 2 مگ سرعت دانلود برای سرویسهای 2 مگ.
وضعیت پینگ افتضاح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثل ان طرف؟ یعنی واسه گوگل بود انجا هم؟ یا از قبل هفته پیش هم هم مشکل داشتی؟نقل قول:
مشکل از گوگل بوده یا نه رو نمیدونم اما تصور خودم اینه که شکل کاریشون رو عوض کردن چون تو همون دوران درگیری با گوگل اینها یه قطعی سراسری داشتن و بعدش سرویس 2 مگ رو کلا از تعرفه هاشون جمع کردن و الان فقط 1 مگ دارن....ما که از قدیم 2 مگ گرفته بودیم رو هم بر اساس این سیاست فکر میکنم شبانمون رو محدود کرده بودن رو 1 مگ چون اصلا بحث کاهش سرعت نبود موضوع محدود شدن بود(به محض ورود به شبانه فیکس تو 5 ساعت رو 1 مگ بود)اما بعد از داد و بیدادهای کاربرهای 2 مگ فکر میکنم وضع 2 مگ ها رو بهتر کردن.....ولی متاسفانه این سرویس از ماه دیگه موجود نیست.نقل قول:
اینها دارن چی کار میکنن؟(پروک.....سی رو ترکوندن؟)هر کاری میکنم کار نمیکنه.
سرويساي شبانه محدودتر شدن
اما ظاهرا كيفيتشون بهتره شده
حداقل ديشب كه 900 تا گرفت با 512
سرعت هم حدود هفتاد بود
با 1 مگ سرعت دانلود شبانه شما چنده دوستان ؟؟؟
برای من 120-130
منم یک مگ دارم همین سرعت رو میدهنقل قول:
دوستان من تهرانم، محدوده ونک، میخواستم نت بگیرم این ISP خوبه یا نه؟ شما راضی هستین؟ پیشنهادی دارین؟
والا من که راضی نیستم دلایلم رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر کردم میتونید ببینید و تصمیم بگیرید همینطور چند صفحه آخر رو نگاه کنید متوجه عملکرد این شرکت میشید .نقل قول:
من هم کاملا موافقم
این شرکت از نظر پشتیبانی فنی ، قیمت ، سرعت و ... نمره بسیار بدی میگیره و در قیاس با شرکتهای دیگه عملکرد مطلوبی نداره
امروز درخواست جمع آوری خط رو دادم
فعلا دارم پرس و جو می کنم تا از یک شرکت بهتر سرویس بگیرم
تنها راه اصلاح این جور شرکتها عدم استفاده از سرویس و از دست دادن مشتریه تا ناچار به خدمات بهتر بشن
خواهشاا سرویس و شرکت بهتر پیدا کردید خبر کنید .من خسته شدم دیگه انقدر از یه شرکت به شرکت دیگه پریدم و همه یکی از یکی بدترنقل قول: