خب اون 2cpu قضیش چیه ؟ بعدش هم 3.6 گیگاهرتزی بهتره. سلرون اصلا خوب نیست.نقل قول:
Printable View
خب اون 2cpu قضیش چیه ؟ بعدش هم 3.6 گیگاهرتزی بهتره. سلرون اصلا خوب نیست.نقل قول:
فکر کنم یعنینقل قول:
2core
خب 2180 که گفتم core2 هستش دیگه . ولی اون 3 تای که شما گفتی P4 و از رده خارج هستن.نقل قول:
1- مدل کامل و دقیق سی پی یو ها رو بنویس.نقل قول:
2- مدل هایی که گفتی همه از رده خارج هستند.
3- از بین اینایی که خودت می گی اول نگاه کن کدوم دو هسته ایه. بعدش هم کدوم فرکانس بالاتری داره.
البته به نسبت کارایی به قیمت هم توجه کن. (محاسبه تقریبی: قیمت رو به فرکانس تقسیم کن، ببین برای هر مگاهرتز چند تومان داری پول میدی. البته فرکانس دو هسته ای ها رو اول ضربدر 2 کن بعد این تقسیم رو انجام بده. چون یه پردازنده دوهسته ای 3GHZ دو تا هسته با فرکانس 3000MHZ داره، یعنی در عمل 6000 هست. ضمنا این فرمول رو برای هر پردازنده دیگری تعمیم نده! فقط برای دو پردازنده از یک نسل و دارای یک تکنولوژی می شه این کار رو کرد.)
در باره خرید پردازنده های Pentium D اینجا یه توضیحاتی نوشتم:
4- سی پی یو خودت برای بازی خوب نیست. یعنی بعضی از بازی ها رو (اگر از یه کارت گرافیک خوب استفاده کنی) به زور اجرا می کنه و بعضی رو اصلا اجرا نمی کنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2847125#post2847125
حالا تو یکیشو انتخاب کننقل قول:
یا مال خودم بهتره
نقل قول:تایید می شه با این توضیحات:نقل قول:
- هارد 160 کمه. برای قیلم و بازی 250 انتخاب بهتریه. به این نکته توجه داشته باشید که هر چه ظرفیت هارد بالاتر می ره قیمتش هم مناسب تر می شه. پس حتی شده پولشو از کسی قرض بگیر ولی هارد کمتر از 250 نخر!
- DVDROM رو فراموش کن. همون طور که پروفسور گفت فقط DVD-WRITER
- فکر کنم پروفسور قیمت کیس رو خیلی بالا گفته. کیس یه کمی هم سلیقه ایه. اگر کیس ارزون تری خریدی، بقیه پولش رو روی کارت گرافیکی بذار. (اگر کارت بازیه، تا 130 تومان هم ارزش داره اگر برای کارت گرافیکی هزینه کنی.)
- اگر توی قرعه کشی بانک یا جای دیگه 50 تومان برنده شدی، سی پی یو رو به E7200 (قیمت: 120 تومان) ارتقا بده!
با عرض معذرت توانایی انتخاب سی پی یو ی از رده خارج ندارم !!!:13:نقل قول:
با سلام به دوستان محترم این تاپیک :
در صفحات قبلی این تاپیک بحثی درمورد فن کیس شده بود که من از دوستان محترم خیلی ممنونم.
حال سه سوال فوق العاده مهم دارم:
1- من یک کیس الگانس دارم که بر روی در آن یک جای فن وجود دارد(درست روبروی cpu)وپشت کیس (زیرپاور)هم یک جای دیگر برای فن دارم. حال با توجه به اینکه فکر می کنم درجه حرارت cpu خیلی بالاست (72درجه سانتیگراد)جهت این دوفن را چگونه با ید بگذارم که بهترین حالت خنک کردن بوجود بیاید.(ازلحاظ فرستادن هوا به داخل یا خارج)
----------------------------------------------
2-مادربرد من GA-8I848P ver 2.0
cpu من celeron d 2.55
درجه حرارت 69-72 درجه سانتیگراد
حال از کجا باید بفهمم که این سی پی یو دمای اضافی دارد یا خیر؟ آیا سایت سازنده حداکثر دما را اعلا م می کند ؟ اگر اعلام می کند لطفا لینک آنرا معرفی کنید...
------------------------------------------
3-یکی از دوستان به این موضوع اشاره کرده بودند که می توان سرعت فن را تغییر داد... چگونه این امر امکان پذیراست؟
با تشکر از توجه شما
بابا کجاش cpu 3.6 2 core قدیمی شدهنقل قول:
ای خدا بگو امام زمان ظهور کن:19::19::19::19::19::19::19::19:
قدیمی شده دیگه. وقتی سی پی یو های جدید 2 هسته ای و 4 هسته ای اومدن ، قدیمی شد و ارزش خریدش به صفر رسید.نقل قول: