نه من اصلا نمیخواستم دفترچه پست کنم.بعد از اینکه آزاد قبول شدم فرداش رفتم انصراف دادم.اونا هم نامه رو دادن که موقع استعلام دو رشته ای در نیاد اسمم. مشخص بشه که از پیام نور انصراف دادمنقل قول:
نه من اصلا نمیخواستم دفترچه پست کنم.بعد از اینکه آزاد قبول شدم فرداش رفتم انصراف دادم.اونا هم نامه رو دادن که موقع استعلام دو رشته ای در نیاد اسمم. مشخص بشه که از پیام نور انصراف دادمنقل قول:
کمک کنید خواهشانقل قول:
آقا این یعنی چی؟
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
دقیقا :31: حالا هیچ راه حلی نیست آخه من جمعه کنکور دارم و اگه قبول نشم نمی دونم چیکار کنم طرفم که چند روز پیش پزشکی دولتی قبول شد تا 4 سال نمی بینمشنقل قول:
نه دوست عزیز شما هنوز 1 سال دیگه وقت دارید
چه عجله ایه
همه میخوان فرار کنن از خدمت شما میخواین زودتر برین؟؟
نکنه میخوای زن بگیری؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله عزیز میتونی. حتی اگه تا 4 ترم هم تو پیام نور بخونی باز هم میتونی:27: فقط باید رشته بعدیت هم کارشناسی باشه (که خوشبختانه یا متاسفانه کاردانی نمونده زیاد) و احتمال زیاد نیمسال دوم هم نباشه
آخه پس این چیه دیگه این وسط:نقل قول:
بله عزیز میتونی. حتی اگه تا 4 ترم هم تو پیام نور بخونی باز هم میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید رشته بعدیت هم کارشناسی باشه (که خوشبختانه یا متاسفانه کاردانی نمونده زیاد) و احتمال زیاد نیمسال دوم هم نباشه
نقل قول:
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
نمیدونم چی کار کنم!!
نقل قول:به این حرف سازمان سنجش توجه نکن شما قوانین نظام وظیفه رو بخون.متاسفانه من به خاطر این حرف بیحساب سازمان سنجش یه سال از زندگیم افتادم یعنی به جای اینکه پارسال که ترم دو بودم کنکور بدم امسال که ترم چهارمم کنکور دادم و البته قبول هم شدم و نظام وظیفه هم پریروز گفتن مدرک قبولی به اضافه ی اعلام انصراف بیار واست درست میکنیم به همین راحتی به همین خوشمزگینقل قول:
این طور باشه که خوبه:دینقل قول:
ه این حرف سازمان سنجش توجه نکن شما قوانین نظام وظیفه رو بخون.متاسفانه من به خاطر این حرف بیحساب سازمان سنجش یه سال از زندگیم افتادم یعنی به جای اینکه پارسال که ترم دو بودم کنکور بدم امسال که ترم چهارمم کنکور دادم و البته قبول هم شدم و نظام وظیفه هم پریروز گفتن مدرک قبولی به اضافه ی اعلام انصراف بیار واست درست میکنیم به همین راحتی به همین خوشمزگی
یه ترمم میتونم مرخصی بگیرم واسه خوندن کنکور؟
شما از پیام نور انصراف دادی به کجا؟
واحداتو تطبیق دادن؟
سلام دوستان /.
از این قانون جدید چه خبر ؟ مال سال 90 رو ...
مثل اینکه این دو سه روزه خبری از سربازی تو مجلس و اینا بوده ؟!!
در ضمن واسه لکنت زبان معافی هستش ؟ واسه لکنت نرمال چطور :دی
به دانشگاه کردستان روزانه- درساتم اگه بالا 14 بگیری برات تطبیق واحد میدن . ترم دوم رو میتونی مرخصی بگیری