[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم شما میدونید این فلش دقیقا چی میگه؟چرا همیشه روی 4096 هستش؟من نتم 10 مگ هستش .فیبر نوری خوزستان هستم.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم شما میدونید این فلش دقیقا چی میگه؟چرا همیشه روی 4096 هستش؟من نتم 10 مگ هستش .فیبر نوری خوزستان هستم.
خط شما روی 4 مگ بسته شده.نقل قول:
تا 6 مگ و اگر نویزتون کم باشه تا 8مگ هم احتمال داره بکشه.
6 مگ پایدار هست
سرویس 10 مگ احتمالا خریداری کردید شما
بله .دیشب تقریبا 5 گیگ دانلود رایگان داشتم 4069 مگ دقیقا.الان خوبه یا بده؟نقل قول:
اولاً 4069 مگ بیشتر به 4 گیگ نزدیکه نه 5 گیگ، چطور روندش کردی؟ :n02:نقل قول:
اگه سرویس ده مگ گرفتی با این نویز خوبی(کم) که داری راحت ده مگ رو جواب میده و باید واست ریت رو ببرن بالا. همونطور که خود مودم هم تشخیص داده(خط بالای همینی که فلش زدی) حداکثر تا 18 مگ میکشه خطت!! البته یه چیزی بگم بعیده با این محدودیت سرعت زیاد تاثیری تو دانلود شبانت داشته باشه نهایت به جای 4 گیگ میشه 5 گیگ(سرعت 250 کیلو) مگر اینکه جزو اون دسته از افراد خوش شانس باشی دانلود داخلیت محدودیت نداشته باشه!
اها چراغ dsl الان نگاه کردم نه نمی پره حالا یعنی چه؟نقل قول:
داشی شرمنده 4960 اگر ساعت ها رو جمع بزنی میشه 4960 مگ .به خاطر اینکه دانلود سر 9.55 بسته میشه تا ساعت 9 نشون داده .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی برم زنگ بزنم دقیقا چی بگم بشون .
مطمئنی خط نویز داره؟پس شکایت از چی داری؟اینکه دان استریمت رو 3 مگ هست؟اکانت چی داری؟سرعت دانلود شبانت چقدره؟نقل قول:
هیچی دیگه پیله کن که خطتتو رو ده مگ ببندن، بگو پول ده مگ دادم الان رو چهار مگه ... حتی ممکنه طبق گفته دوستان تا 12 مگ هم بتونی بگیری.نقل قول:
فقط باید سمج باشی اگه کارتو راه ننداختن!! بازم بگم اگه به خاطر دانلود شبانه میخوای تاثیری روش نداره فعلا... منم ده مگ دارم 250کیلو میده
هر بار زنگ زدم گفتن خطت نویز دارهنقل قول:
snr هم مرتبا بالا و پایین میشه یه بار رو 29 یه بار رو 5 همش تغییر میکنه
سرعتمم به شدت بالا و پایین میشه
دانلود هم مثلا میاد روی 250 یه دفعه استپ میکنه بر میگرده رو 100 اینا . این روند هی تکرار میشه
اصلا سرعت دانلودش ثبات نداره
در شرایط عادی باید دانلود به صورت خطی از بدون هیچ تتوقفی از پایین بیاد بالا تا یه جا که ثابت شه
ولی برای من بالا پایین میشه ( از 100 میاد روی 250 بعد 2 ثانیه استپ میشه و بر میگرده روی 90 اینا دقت کنید که استپ میکنه )
اره روی 3 است
شبانه تست نکردم اما الان نهایت 250
در اینصورت پس حتما شکایت کن .زنگم بزن اینجوری وقت هدر نمیره زنگ بزن بهشون بگو خطت خرابه از اون طرف شکایت هم کن . یک حمله ی گاز انبری و تمام :n02:نقل قول: