1. با پخشم صدای خوب میدهند؟نقل قول:
2.میخواهم کمی هم بلندی صدا داشته باشم (با رویکرد به سیلد بودن باکس و 75 واتی بودن کامپوننت)
3. به عایق بندی درون در نیازی است؟ اگر هست هزینه آن چند خواهد شد؟
1. با پخشم صدای خوب میدهند؟نقل قول:
2.میخواهم کمی هم بلندی صدا داشته باشم (با رویکرد به سیلد بودن باکس و 75 واتی بودن کامپوننت)
3. به عایق بندی درون در نیازی است؟ اگر هست هزینه آن چند خواهد شد؟
کاستی پخش چیست؟نقل قول:
کاستی پخش شما نداشتن چیپ و DAC مناسب و ضعف در وکال و های رنج هست.
یکی از اقوام آقا حمید، کانفیگی که بهتون معرفی کردند رو روی ماشینش داره. شاید بتونید تشریف ببرید بشنوید.
عکس های سیستمی که گفتم همینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا م حدود 500 .600 تومن مشاوره می خواستم برای خرید ظبط و باند .که صداش تیز نباشه.شاید فقط یه امپ اضافه بشه.
نقل قول:
پیشنهاد شما برای پخش چیست؟ کاربری من 99% با USB است؟
سلامنقل قول:
شما پکش رو بخر خودت نصب کن.خیلی راحته فقط تمیز کاری میخواد و سلیقه.
حتما نصب کن.خیلی موثره.
شما کامپ سنگین بخری ولی از بازدهیش کامل استفاده نکنی به نظرت صحیحه؟
ما قبلا به این گونه متریال دسترسی نداشتیم ولی الان که موجود هستند حتما استفاده کنید.بزارید نصبه ا مون به جهانی تا حدودی نزدیک بشن.
سلامنقل قول:
1-ممکنه کمی تیز بشه صدا ولی تو مرحله اول به نظرم به پخش دست نزنید.
2-منظورتون پرتاب صدا هست به بیرون؟چون داخل اطاق حجم صدا واقعا کافیه.
3-اگر از من سوال میکنید میگم بدون شک.حتی اگر ارزونترین اسپیکر رو هم تهیه کردین حتما از دمپینگ استفاده کنید.
پک پروفشنال برای دو در شامل آیرو مولتی+ایرو ویو+ایرو بوتیل هست 320 تومن.
پخش BT600 کن وود.قیمت 430نقل قول:
اسپیکر گلیدن آلفا 609 قیمت 375 تومن.
" فوکال 690AC قیمت 385 تومن
" هلیکس E69X قیمت 320 تومن
ممنون از پاسختون.فوکال بهتره یا گلیدن
حمید آقا یک پک برای 2 در پرشیا کافیه؟ این لینکی هست که نوشته این پک شامل چیه و توضیحاتی رو هم داده راجع به هر ورق.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپی یا لینکی دم دستتون ندارید که نمونه انجامش باشه؟ البته خودم جند تا دیدم ولی گفتم یک چیزی که مورد تایید شما هم باشه. خودمم ایشالا وقت میذارم و انجامش میدم.فقط یکم توضیح بدید که این ورقا هر کدوم کارشون چیه و مثلا مولی رو کجاها بزنم و بوتیل رو کجا و فوم شونه تخم مرغی رو کجاها بزنیم. :n40: خودم انجام بدم خیلی به صرفه تر هست فقط فکر کنم 2 روز طول بکشه که عیبی نداره :n08: