نمیشه کاری کرد تعرفه اینترنت ارزون تر در بیاد ترفند داره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
Printable View
نمیشه کاری کرد تعرفه اینترنت ارزون تر در بیاد ترفند داره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
افرادی که فایلهای حجیم برای دانلود دارن میتونن سفارش دانلود بدن
هستن کسایی که با گیگی ۲۰۰ تا ۵۰۰ ت براشون دانلود میکنن.
دوستان منطقه ما 3g سرعت دانلودش بین 100 تا 400 هست ثابت نیست نمی دونم چرا.....حالا به نظر شما 4g در منطقه ما سرعتش چه مقداره چون می خوام مودم 4 بخرم برای همین می خوام مطمئن بشم سرعت خوبه بعد بگیرم ؟
با گوشي پشت پنجره ٣ خط آنت از ٥ تانقل قول:
بعضي اوقات ٤ هم ميشه برميگرده
شما انتن بگیری به شرط اینکه خود بی تی اس پهنای باند بالایی داشته باشه مطمن باش پشیمون نمیشینقل قول:
یکی از اشناها توی روستا هست حدود 16 کیلومتر با شهر فاصله داره یه انتن خریده بود با فورجی سرعت 22 مگ میگرفت در حالی که اونجا نسل دوم هم نت نداره
نقل قول:
آره رایتل هم برد سیگنالش خیلی زیاده و من در کوه و بیابون هم اینترنت خوبی داشتم جاهایی که حتی تصورش هم نمیکردم
به نظر من گفتن اینترنت ارزون کم لطفیه !!نقل قول:
به خدا مفت بود !! :n02: من 2 تا فعال کرم !! هرچی نیاز داشتم رو در عرض چند ساعت بدون دردسر دانلود کردم :n02:
=========
داشتن سرعت های بالا تا یکی دو سال پیش رویا بود !! حتی اگر ایرانسل نبود شاید همین الان هم رویا بود !! به لطف چپاول آقایون که همیشه دوس دارن از همه چی بخورن :n02:
=======
همین ظهر !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مودم هایی که قابلیت پشتیبانی از فرکانس TD هم داشته باشه مثل tp-link mr200نقل قول:
با همین سه خط آنتن، به شرط اینکه در نظر بگیرم این سیگنال رو از روبرو (یا تقریباً روبرو) ی پنجره دریافت میکنید، آنتن SXT LTE قدرت سیگنال فول و کاملی رو برای شما فراهم میکنه... هرچند که ممکنه به BTS ی هم متصل بشه که کاملاً با BTS ی که گوشی یا مودم شما متصل میشه فرق داره... در واقع ممکنه به BTS دورتر اما با کیفیت سیگنال بهتر متصل بشه...نقل قول:
سلام
بین این دو مودم کدومش باند های بهتری پشتیبانی میکنه برای نت های ایران ؟
1.
4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz)
TDD-LTE B38/B40 (2600/2300MHz)
3G: DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS B1/B8 (2100/900MHz)
2G: EDGE/GPRS/GSM Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
2.
GSM Band
- 850/900/1800/1900 MHz
UMTS/HSDPA/HSUPA/HSPA+/DC-HSPA+ Bands
- 900/2100 MHz
- Power Class 3
LTE Band
- 800/900/1800/2600