:n02:نقل قول:
طرف پشیمون شد :n02:
فکر کنم تا چند سال دیگه به مخیلشم خطور نکنه همچین فکری:n02:!!!!!!!!!!!
Printable View
:n02:نقل قول:
طرف پشیمون شد :n02:
فکر کنم تا چند سال دیگه به مخیلشم خطور نکنه همچین فکری:n02:!!!!!!!!!!!
من که از بهمن ماه سرعت سرور داخلیم 800 بود، 2 هفته ذوق و شوق داشتم، بعدش در حد دانلود یه برنامه چیزی استفاده میکردم! باز بزارن همیشگی نیست که! بعد یه مدت هاردا پر و دانلود تموم میشه
دوستان اسياتك ٢ مگ نامحدود برنزيو رو چند ميبنده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من نت 10 مگ گرفتم اما خطمو روی 3مگ بستن هرکاری میکنم هرچی زنگ میزنم فقط میپیچونن
لطفا اساتید یه راهنمایی کنن؟؟؟؟؟
خط هم به شدن نویز داره حتی رفتم از سرخط سر کوچه سیم کشیدم هیچ تاثیری نداشت
لعنت به این زندگی که ما میکنیم
شاید خطت مشکل دارهنقل قول:
خیلی گیر نیستند راحت میبندند روی 10 و 12 مگ
سلام دوستان
من میخام اسیاتک بگیرم ،خطمون فیبر نوری هست و فقط اسیاتک و مخابرات میتونم بگیرم،خونمون اهواز هست،
ایا سرویس محدود ۵۱۲ ده مگ که دو تا هشت رایگانه سرعتش خوبه ،کسی گرفته ببینه این تعرفش دانلود شبانش چقدره؟من الان خودم ایرانسل ۵۱۲دارم شبی ۱گیگ میگیرم ،اصلا آیا میصرفه برم سراغ اسیاتک؟ :n29:
خط نویز داره یعنی هرچند وقت لینک چراغش قطع میشه؟ببین من یک چیزی بگم در اینجور مواقع به احتمال 99 درصد مشکل از خودشونه ! منم قبلا مشکل داشتم بهم گفتن مشکل داری از ویندوزت تا دکمه های شلوارت باعث اختلال تو کار سیستم میشه :n27: بعد خودشون فهمیدن اومدن درستش کردن حالا فهمیدن فقط تا شکایت ازشون نکنی کاری نمیکنن .اینجا مردم پوست کلفت شدن باید یه مرجع بالاترشون بزنه تو سرشون تا کار کنن .راستی امتحان کن مودم رو حالت adsl 2 .حالت های دیگه رو وردار ببین نویزت چند میشه ؟ gdmt , .....نقل قول:
والا خودشون میگن از خطه ولی مخابرات میگه خطت مشکل ندارهنقل قول:
یعنی سروبسم کردننقل قول:
اره بعضی وقت ها چراغش می پره
این حالت ها که میگی دقیقا تو کدوم قسمتشه
من روی adsl 2+ گذاشتم درست نشد بعنی کلا دیگه وصل نشد به نت
دوستان عزیز
سلام
چند تا نکته خدمت دوستان در مورد نویز و مشکلاتی از این دست بگم :
راه حل هایی که خود کاربر میتونه انجام بده در درجه اول بررسی سیم کشی داخلی از جایی که سیم مخابرات تحویلش شده.
اگر دم در با جدا کردن سیم کشی داخلی مشکل حل شد که هیچ. نشد یعنی اختلال تا مرکز مخابراتی وجود داره.
یه سری از مراکز مخابراتی سیم کشی های زیرزمینیشون مشکل داره پس اگر جزو اون دسته هستید زیاد تلاش نکنید ( مثل محله خودمون که نهایت ریت خط 3 مگ هستش )
اما اگر از منطقه خودتون مطمئن هستید و یا قبلا ریت خطتتون بالاتر بوده این نکات رو بررسی کنید
یه مودم دیگه روی خط بزارید و بررسی کنید
اگر اختلاف ریت کم بود مدلاسیون مودم رو روی حالت g.dmt بزارید ( برای ریت های زیر 4 مگ کاربرد داره )
نحوه اتصال سیم دم در که اگر پریز رو کار هست ببینید سولفاته نشده باشه و یا از کنار سیم برق رد نشده باشه.
یه تجربه عجیب : برای برخی از مشترکین استفاده از سیم برق به جای سیم تلفن کارساز بوده . ضرر نداره امتحان کنید :n01:
و اما اگر با تمام این موارد مشکل حل نشد به پشتیبان شهرتون باید بگید تا از مرکز مخابراتی بررسی کنه.
اما نحوه بررسی از مرکز بسته به حال پشتیبان :n02:
اگر پشتیبان مثل من باشه :n05: باید حضوری پاشه بره مرکز مودم رو روی بوخت مشترک بزاره ( بوخت : زوج مسی تحویلی به مشترک ). ببینه اونجا چه وضعیتی داره.
که اونجا دو حالت داره :
1- روی بوخت سالم هست که در این صورت به مشترک اطلاع داده میشه که ایراد از سمت خودش هست. ( توی 99 % این مواقع ایراد های داخلی باعث این موضوع شدن طبق تجربه من )
2-روی بوخت مشکل داره. snr در مرکز با ریت 2 مگ حدود 44 میشه که اگر زیر این بود ( تا 40 هم قبوله ) یعنی رانژه و یا پورت مشترک مشکل داره.
اگر حالت 2 پیش اومده اسپیلتر توی مرکز رو تعویض میکنن و دوباره چک میکنن
نشد سیم رانژه تعویض میشه. نشد قیچی زده میشه روی پورت تا حل بشه
تک تک این فرایند ها رو خود پیشتیبان انجام باید بده.
حتی بعضی از اوقات داخل pap باید پورت چک بشه تا عیب یابی کامل انجام بشه.
ضمنا پشتیبان های هر شهر و هر استان دسترسی به سامانه پورتال دارن که میتونن خیلی راحت خط شما رو روی میزان 1 مگ تا 12 مگ ببندن
بیشتر از 12 مگ باز نیست.
سرعت آپلود هم حداکثر 1 مگ با دانلود 6 مگ قابل ارائه هست.
امیدوارم توضیحاتم بتونه کمکی هرچند کوچیک به دوستانی که مشکلات خطی دارن بکنه.
موفق باشید
فکر کنم متوجه سوالم نشدید منظورم این بود که هر چند لحظه لینک میپره ؟ 30 ثانیه یکبار ؟چند وقت یکبار میپره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]