میدونید ؟! میخوام وصلش کنم به مانیتورم ! 20 اینچ سامسونگه . رابط DVI هم داره پشتش . چه کابلی باید بگیرم ؟؟؟؟ ( با رسم شکل توضیح دهید ؟ :31: :31: ) میخوام بدونم همزمان میشه از کامپیوتر و XBOX استفاده کنم؟؟؟؟ چطوری ؟؟؟؟نقل قول:
میدونید ؟! میخوام وصلش کنم به مانیتورم ! 20 اینچ سامسونگه . رابط DVI هم داره پشتش . چه کابلی باید بگیرم ؟؟؟؟ ( با رسم شکل توضیح دهید ؟ :31: :31: ) میخوام بدونم همزمان میشه از کامپیوتر و XBOX استفاده کنم؟؟؟؟ چطوری ؟؟؟؟نقل قول:
XboX Live New Offer
بچه هایی که لایو میرین یک خبر خوش. طی آخرین آفری که لایو داده اگه 3 ماه اکانت GOLD خودتون رو شارژ کنید از طرف لایو 3 ماه اکانت GOLD اضافی و 2 ماه اکانت Netflix مجانی می گیرید. با اکانت netflix می توانید به راحتی از طریق لایو جدیدترین فیلم های هالیوود را تماشا کنید ، و با گرفتن 3 ماه اکانت گلد ، 3 ماه دیگر نیز جایزه ببرید. به حسابی دیگر می تونید با نزدیک به 25 دلار تا آخر تابستان اکانت گلد داشته باشید.
این فرصت رو از دست ندهید. چون این آفر تا چند روز آینده برداشته میشه. پس هرچه سریع تر از اون استفاده کنید.
از 15 تومن شروع میشه تا 80 تومن . البته هرکی یه قیمتی میده !!!!نقل قول:
البته یه اصل تو بازار دزد بازار ایران : هرچی بازی جدیدتر باشه گرون تره . مثلا Black ops الان بین 60 تا 80 !!!!!!!!!!!!!
چقد خوبه دور همی اسپم میدیم و لذت میبریم..............نقل قول:
اگه مانیتورت دو تا خروجی داره میتونی از هر دو استفاده کنی...فکر کنم رابط dvi به hdmi بگیری کارت راه بیوفته...نقل قول:
ببین میتونی یه دونه از اینا پیدا کنی؟ یه سرش hdmi و سر دیگش dvi. مشکل اصلی مال صداس. وقتی hdmi رو به کنسول وصل میکنی جلوی پورت component رو میگیره. واسه اونم یه درمونی هست یه کابل composite که فقط صدا رو از کنسول میگیره و میتونی ازش خروجی stereo یا optical بگیری. کانکتورش کوچیک تر از کابل comosite خود کنسوله و همزمان میتونی با hdmi وصلش کنی. اگه مانیتورت اسپیکر نداره (که نداره) باید هر دوتاشو بگیری.نقل قول:
اینم از عکساش:
کد:http://www.x-mods.co.nz/images/Microsoft%20XBOX360%20HDMI%20AND%20OPTICAL%20ADAPTOR.jpg
ویرایش:کد:http://www.epiphan.com/images/jj2.jpg
مانیتورت خروجی صدا 3.5mm داره؟ اگه اره فقط اولیو بگیر با یه تبدیل 3.5mm به این فیشا (چی میگن بهشون؟). تو عکس ببین
کد:http://img107.imageshack.us/img107/3198/bnfbfbfyb2.png
دوستان برای جواب دادن هاتون یه جوری هماهنگ کنید که تو تاپیک خودش بحث بشه.
سلام
بچه ها کنسول Slim رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟ آیا -- و کپی خور شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلی برای نخریدنش وجود داره؟
قیمتش چنده؟
تو بازار هست؟
یکی میگفت مشکلش فقط اینه که هاردش فقط 4 گیگه درسته؟
خوب اگه یه هارد اکسترنال بهش وصل کنیم مشکل حل نمیشه؟
Xbox هر هاردی بهش میخوره یا هارد مخصوص خودش رو میخواد؟
ممنون
سلام.
من می خوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت به کنسولم وصل کنم ...
می خواستم ببینم باید کار خواصی انجام بدم ؟؟؟
میگن به زوردی هکش میاد !!نقل قول:
بچه ها کنسول Slim رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟ آیا -- و کپی خور شده؟
من با این اوضاع بازار (( دزد )) ایران کلا با خرید xbox مخالفم !!نقل قول:
دلیلی برای نخریدنش وجود داره؟
قیمت ندارمنقل قول:
قیمتش چنده؟
مثل اینکه کمیاب شده !!نقل قول:
تو بازار هست؟
به نظر من مثل همون Arcade خودمون هست فقط به جای 512مگ / 4گیگ گذاشتننقل قول:
یکی میگفت مشکلش فقط اینه که هاردش فقط 4 گیگه درسته؟
اگر هارد اورجینال وصل کنی ، بله مشکلت حل میشهنقل قول:
خوب اگه یه هارد اکسترنال بهش وصل کنیم مشکل حل نمیشه؟
هارد مخصوص خودش رو داره ولی توسط usb هم میشه وصل شده که در صورت اتصال با usb فقط از 16 گیگ هارد بهره می بریدنقل قول:
Xbox هر هاردی بهش میخوره یا هارد مخصوص خودش رو میخواد؟
فقط باید مثل فلش مموری Config کنی !!نقل قول:
من می خوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت به کنسولم وصل کنم ...
می خواستم ببینم باید کار خواصی انجام بدم ؟؟؟