سلام دوستان عزیز کسی از این سرویسهای نامحدود جشنواره بهاره مخابرات استفاده کرده؟ میخوام از پارس برم مخابرات
Printable View
سلام دوستان عزیز کسی از این سرویسهای نامحدود جشنواره بهاره مخابرات استفاده کرده؟ میخوام از پارس برم مخابرات
سلام. ببخشید من دوتا سوال ازتون داشتم:نقل قول:
1. سرعت آپلودتون چند کیلوبیت هست؟
2. آیا در طول روز مشکل زیاد شدن پینگ با سرورهای ایرانی دارید؟(پینگتون با سرورهای ایرانی بالای 100 میره؟)
سلام.نقل قول:
1.آپلودم روی 1024 بود اما خودم زنگ زدم پشتیبانی و ازشون خواستم تا آپلود رو روی 512 کیلوبیت ببندن تا کیفیت خط بهتر بشه و نویز کمتر بشه.
2.وضعیت پینگم خیلی ایده آل نیست ولی برای سایتای داخلی مشکلی نداره و به ندرت بالای 100 میره.هر سایت ایرانی که میخواید رو بگین تا پینگ بگیرم.
ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.21] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=17ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=17ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=18ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=18ms TTL=53
Ping statistics for 94.182.146.21:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms
ping farsnews.com
Pinging farsnews.com [185.14.160.1] with 32 bytes of data:
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=17ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=18ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=18ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=17ms TTL=54
Ping statistics for 185.14.160.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms
دوستان من نامحدود 256 گرفتم دو روزه ، نزدیک 4 گیگ دان کردم ولی اکثر مواقع سرعت بیشتر 80 نمیشه یهو چند ساعت 130 او ... میشه ولی بیشتر ساعات زیره 80
میخواد زنگ بزنم بپرسم چرا اینطوریه ؟ چون اول که پارس گرفتم یه 2 گیگ 256 تست دادن سرعتش همش روی 140 به بالا بود ولی الان با این نامحدود مشکل دارم
اینم از این :
Data Rate : 4096 512 kbps
نمیشه این کم یا زیاد کرد به صورت دستی شاید این زیاد باشه که اینطوریه نه ؟
این رو هم روی این تنظیم کردم نمیخواد کم یا زیاد کنم ؟
vci 0
dci 59
پینگ شما با سرورهای ایران بسیار خوبه...نقل قول:
ممنووون بابت پاسخگویی.
دوست عزیز به شرط درست بودن خط و یا درست اراءه شدن سرویس ۵۱۲ ۲۰۰ گیگ باید در ماه بده ولی مشکل این کلاهبرداره که هیچ چیزش حساب کتاب درست حسابی نداره .میگم کلاه بردار چون تا دعوا نکنی یا تهدید نکنی که خطو جمع میکنم درست نمیشهنقل قول:
تو کرمان که هستیم فقط مونده پارس یه دست کوتکمون هم بزنه .مزخرفه اینجا.کم کم و یا شایدم تند تند داره سراسری میشه :n24:نقل قول:
شارلاتان .شارلاتاننننننننننننننننن: n21:نقل قول:
نقل قول:دو حالت داره یا خیلی خوش شانسی یا نفوذی هستی :n10:نقل قول:
نقل قول:اصلا هیچ حسابی رو اون ۲ گیگ نکن من خودم همیم ۱۰۲۴ دارم .باید n به توان n فاکتور دست به دست هم بدن که در pars oflineee تو گیگی به کف آریو به غفلت نخوری :n07: من دینم را نسبت به غافلان ادا کردم و هر چه گفتنیست گفتم :n16:نقل قول:
شما تا همین دو روز پیش که اصلا باور نمیکردی سرعت بالاتر از 2 مگابیت با پارس امکان پذیر باشه حالا هم که دوستان تو صفحات قبل تست سرعت گذاشتن اینجور نظر میدی.نقل قول:
حالا تو منطقه شما به هر دلیلی امکان ارائه سرویس 4 مگابیت وجود نداره.(یا بخاطر قدیمی بودن زیرساخت مخابرات یا نبود فیبر نوری).اما این دلیل نمیشه هر کی تست سرعت میذاره بهش تهمت بزنی که.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال تست سرعت بر و بچه های همین تاپیکه.از اول مهر 91 پهنای باند رو روی 4 مگابیت بستن.اگه به تاریخها دقت کنی میبینی که از 23 هفته پیش تا الان تستها بالای 2 مگابیت هستن.آخه مسلمون!!! همه این کاربرا که دسته جمعی تو پارس آنلاین کار نمیکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما دوست عزیر و گل:n09: حداقل برای حرفهای خودت ارزش قائل بشی.چون این یکی از کامنتای قدیمی خود شماست:
(((دوستان همونطور که میدونین در هر شهر یک isp به خاطر نوع زیرساخت هاش در اون شهر بهتر جواب میده.حتی گاهی در مراکز مخابراتی مختلف هم کیفیت متفاوت هست. )))
اگر هم 3 ماهه تمدید کردی یک بار هم 6 ماهه تمدید کن میشه 9 ماه ولی در عوض در قرعه کشی شرکت داده میشی. باز زنگ بزن پشتیبانی بپرس ولی ظاهراً در اینصورت باید در قرعه کشی شرکت داده بشی.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من .گل من نمیدونم کجای این حرف من جنبه جدی داشت که که به من تهمت تهمت زدن را میزنی حالا خوبه با شکلک و شوخی کامنت گذاشتم و با یک کاربر دیگه بودم :n04:
.هنوز هم رو حرف خودم هستم به همین دلیل هم نوشتم تو کرمان..در ضمن بازهم دوست عزیز بنا بر همین لینکی که از یوزرها در پارس گذاشتی که کاملا هم قابل استناد هم است میانگین سرعت که در بالای صفحه هست ۱.۷۶ Mb/s است که معادل ۲۲۵.۲۸ kb/s است که دقیقا معادل نصف سرعت تبلیغ کاذب پارس مبنی بر ۴ مگ است (سرعت ۴۵۰kb/s تا ۵۱۲ kb/s).من هم بصورت لحظه ای یا دقیقه ای با پارس سرعت ۴۰۰ داشتم ولی ملاک میانگین است .میزان رای ملت است :n06:
شما ها هم افت سرعت دارین امشب ؟