آره. پینگ که افتضاحه، دیشب واسه منم 480 بود.نقل قول:
Printable View
آره. پینگ که افتضاحه، دیشب واسه منم 480 بود.نقل قول:
نقل قول:
تهران هستم
بله می دونم اون قیمت می افتاد منتها باید 15000 تومن هم می دادم 3 گیگ ترافیم بخرم تا بشه مجموعا 9 گیگ که باز همون میشه دیگه. چون من ماهی دقیقا 3 گیگ رو مصرف میکردم تازه آخر ماه به زور 100 رو نگه می داشتم تا شبانه بتونم استفاده کنم پس هرکسی به نسبت مصرفش سرویس میگیره. باز هم اگر 13900 بود سرعت 64 شاشتل کجا و 140 پارس کجا.
همونطور که خیلیها برای غالب کردن کارت طلایی تعریف شاشتل رو می کنند خیلی ها هم دچار توهم می شوند که از پارس بد بگن بلکه شلوغ نشه و سرعتشون پایین نیاد. در صورتی که سیاست دو شرکت کاملا با هم فرق میکنه.
شما خودتون پارس آنلاین داشتین؟ کدوم سرویس؟
من پارس نداشتم ولی تو تاپیک کاربرای اینترنت پرسرعت اهواز بچه هایی که پارس آنلاین دارن میگن که شبها با 30 دانلود میکنن.نقل قول:
البته واسه روز موافقم، سرعت دانلود روزانه پارس از شاتل بهتره ولی شبانه شاتل بهتره.
(من در مورد اهواز صحبت میکنم و از شهرهای دیگه بی خبرم)
من شاتل آرت 1 داشتم پارس آنلاین 256 هم دارم پینگ شاتل خیلی پایین تره و سرعتش تو شبانه روز یکیه ول پارس پینگ همش بالای 500 600 و صبحها(ساعات اداری)و شبانه رایگان اصلا سایتم باز نمیکنه.
دوستان سرعت و پینگ منو ملاحظه کنید 128اکو (این پینگو بیان بکنن 1000ما ها رو راحت کنن دیگه)
سرويس من اكو 512 شاتل مركز مخابراتي مالك اشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 صبا نت! رو ۱ مگ بستن
دوستان این اسپید تست قابل اطمینان نیست چه برای سرعت چه برای پینگ
برای بدست اوردن پینگ، در محیط داس ، سرور 4.2.2.4 یا www .yahoo .com را پینگ کنید:46:
پ.ن:سایت speedtest برای من چند وقتی هست اصلا باز نمیشه ...کسی هچنین مشکلی نداره؟
واسه منم چند روزی باز نمیشد ولی چند روزه که واسه باز کردنش مشکلی ندارم.نقل قول: