سلام
اگر امکانش هست یکی از دوستان آمار دقیق بگیره این سرویس رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ماه 60 گیگ داره یا برای کل دوره 6 ماهه 60 گیگه؟ ممنون
Printable View
سلام
اگر امکانش هست یکی از دوستان آمار دقیق بگیره این سرویس رو
هر ماه 60 گیگ داره یا برای کل دوره 6 ماهه 60 گیگه؟ ممنون
سلام برای کل دوره 60 گیگ هست یعنی ماهی 10 گیگ برای اطمینان به 2020 زهم زنگ بزن ولی من مطمعنم برای کل دوره ستنقل قول:
دقیقا من همین طرحو استفاده میکردم 6 ماهه کلا 163 تومن پرداخت کردم ماهی 90 گیگ بین الملل ولی الان اصلا به درد نخور شده طرح ها و قیمت هم دو برابرنقل قول:
منظورم اینه که با توجه به سه برابر شدن نرخ ارز و گفته-های رئیس سازمان تنظیم مقررات قابل پیش بینی بود و بهتر بود مشترکین قراردادهای یکساله و بلندمدت میبستننقل قول:
:n01:
نقل قول:
سلام
یه مدت اینترنت نداشتم, امروز دوباره وصل شدم, چرا هیچ سایتتی باز نمیشه(البته با قند شکن)؟؟
تنها یوتیوب (با فریگی.ت) باز میشه اونم که فیلم هارو پخش نمیکنه فقط میشه سرچ کرد, تلگرامم که اصلا وصل نمیشه؟؟
اتفاق خاصی افتاده ما بی خبریم؟
نظرم همه اشتباه میکنن, حجمها ماهانس, خوده کارمندان مخابرات از کم اطلاعی احتیاطی میگن تمام مدت
قبلا همین مساله با این طرح ها داشتیم, 1/4 حجم درج شده بینالمللی هست
خودشون مینویسند حجم مثلا 960 گیگ ماهانه, زیرش هم 240 گیگ 1/4 بینالمللی
آخه 960گیگ ماهانه برای 500 سایت داخلی به چه درد میخوره, 1گیگ در ماه برای اینها زیاده:n08:
برا بازپخش اینترنتی سیما aio نیازی نیست , سیما خودش 24 ساعته باز پخش داره
سلام من با کارشناسشون صحبت کردم و واقعا هیمنطوره متاسفانه برای کل هستنقل قول:
مثلا یه طرح دوستمون گذاشته بالا سرعت 4 مگ با 60 گیگ بین املل 60 هزار تومن . اصلا جور در نمیاد 6 ماهه ماهی 60 گیگ 60 تومت قیمتش باشه پس برای کل 6 ماه هست 60 تومن شکی نیست
در اون مورد درسته, ولی در مورد طرح 960گیگ ماهانه نه, اون 1/4 بینالمللیهنقل قول:
تا یکی دو هفته بعد واضح مشخص میشه, الان کارکنان پشت خط طرح های جدید هیچ اطلاعی ندارن
سرعت تک کانکشن و کیفیت به قدری افت کرده که با سرویس ۱۶ مگ یه ویدئو 480p هم نمیشه بدون بافر شدن دید ...
ملّت هم همچنان درگیر حجم و قیمت، بلکه شاید بتونن ۲تا فیلم و بازی دزدی بیشتر دانلود کنن ...
سلام.
الان دارم یوتیوب با کیفیت ۷۲۰ میبینم بدون مشکل.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk