سال بعد هم حتما 24 میشه . الان برو راحت بشی از این بدبختی و ننکگ:n03:نقل قول:
Printable View
سال بعد هم حتما 24 میشه . الان برو راحت بشی از این بدبختی و ننکگ:n03:نقل قول:
اگه امسال کسی اعزام بشه و سال بعد بشه 24 ماه مدت خدمت اون 21 ماه هست یا 24 ماه؟
21 ماه......نقل قول:
دوستان و کارشناسان گرامی امر خدمت سربازی، درود
به فردی که پا به سن گذاشته و اکنون قصد حضور به هم رسانیدن زیر پرچم، جهت کوبیدن پا به زمین را دارد، چه توصیههایی میکنید؟ بایدها و نبایدها و همچنین نکات مثبت و منفی این دوران فترت و زمانه عسرت چیست؟ مدیریت رفتاری کودکان و بالاخص عوام کالانعام، به چه نحوی نیکوتر است؟ راههای دوری گزیدن از اراذل و اجامر و اوباش و همچنین سفلگان و فرومایگان و ناکسان که بسیارند چیست؟
سپاس از شما نیکان. شاعر میفرماید :
مرا بسود و فرو ریخت هر چه دندان بود
نبود دندان، لابل چراغ تابان بود
سپید سیم زده بود و در و مرجان بود
ستارهٔ سحری بود و قطره باران بود
یکی نماند کنون زان همه، بسود و بریخت
چه نحس بود همانا که نحس کیوان بود
برادر کوچیک من خدمت هستش
س/پاه.
خودم هم 89 ارتش نیروی زمینی خدمت کردم.
دو هفته پیش رفته بودم دیدن داداشم که سپاه خدمت می کرد(محل رو برای مسائل امنیتی نمی گم:d)... توی پادگان کاری نبود که نکرده باشم!! دو شب اونجا خوابیدم(پنج شنبه تا شنبه) یکی نگفت این کیه اینجا چی کار می کنه.
پنج شنبه شب ساعت 10 اومدیم پادگان دیدم لامپهای اتاق دژبانی رو خاموش کردن و ps3 اوردن دارن فیفا بازی می کنن. تا 12 فیفا جام بازی می کردیم بعد هم رفتیم کپیدیم....
پادگانش هم وسط شهر بودا...
بعد ما هم 4 سال پیش خدمت کردیم..... :|
درودنقل قول:
دوست عزیز همه مقرهای سپاه مثل هم نیست!
خود من هم الان دارم سپاه خدمت میکنم ، رفیق و هم دوره ای خودم هم پادگانشون چسبیده به ما ، والا ما که تو این 16 ماه اسفالت شدیم و اون هم عشق و حال کرد و الان 9 کیلو اضافه وزن داره!(نوش جونش)
ما خودمون تو ستادیم و چند تا پاسگاه و موضع عملیاتی زیر نظر اینجاست اما ما داریم سرویس میشیم و اونایی که تو پاسگاهن دارن عشق و حال میکنن!(اونا هم نوش جونشون)
امیدوارم این 2 سال علافی به همه راحت بگذره
سلام
من یه دوستی دارم میخواد انتقالی بگیره با شرایط زیر به نظرتون بهش انتقالی میدن :
این بنده خدا پدرش 4 الی 5 ساله که به حالت قهر خونه رو ترک کرده و دیگه هیچ خبری ازش نیست . یه برادر کوچکتر از خودش داره ولی بالای 18 ساله که الان به خاطر خدمت این ، تعویق خورده خدمتش . ولی این برادرش نان آور خانه نیست . از اینجا که داره خدمت میکنه تا خونشون 1000 کیلومتر فاصله هستش . با این شرایط میتونه سرپرستی مادر و خواهر و برادرش رو بگیره و انتقالش بدن شهر خودش ؟؟(اعزامی برج 6 سال 92 هستش که بعد از دوره کد اومده این یگان)
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم
سلام
چند سری نیت کردم برم سربازی و ترسیدم .چه کنیم؟ تک پسر مدرک لیسانس کامپیوتر
به جز آموزشی بقیه مدت وضع چطوره؟ یعنی با لیسانس کامپیوتر کارمون اصولا مشخص هست؟ یا یک روز وسط چهار راه یک روز ...
بعله!نقل قول:
مطالب و تجربیات زیاده و مثل این میمونه که یکی 2 سال کامل که همش هم تجربه بوده رو بیاد بیان کنه.
شما میتونی نکته هایی رو توی تاپیک پیدا کنی و بخونی ، فقط باید بگردی دنبالش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونه کمکت کنه.
الان برادر ایشون داره قانونا نقش ایشون رو بازی میکنه و نمیتونه دلیلی بیاره برا انتقالنقل قول:
نقل قول:
اگر بند پ نداری پس خدمتت همش شانس و زرنگی خودت هست. یا جای خوب یا جای بد.
نمیتونی پیش بینی کنی.
ولی در کل با این رشته و مدرک زیاد بهت سخت نمیگزره نسبت به اکثر سربازا.
باید فقط تصمیم بگیری بری یا نه و اصلا به اینکه کجا میفتی فکر نکن.
سلام
دوستان تو آموزشی وقتی میری باید با شماره چند موهاتو بزنی بهتره ؟
آموزشی مرخصی نمیدن ؟ تو دوماه اموزشی وسطش مرخصی میدن یا اخرش ؟؟؟؟؟
و اخر اینکه وقتی میری اموزشی و موهاتو و ریش هاتو :n02: میزنی ، ظرف چند هفته در اموزشی بعد از بلند شدن ریش ها میشی افغانی ... گیر نمیدن به ریش های خیلی بلند شده ؟؟؟:n10: