احتمالا برای نیمه شعبان ترافیک هدیه بده و دفعه بعدش میره تا عید فطر، یعنی یه ماه و نیم بعد.
من چون مودم رو از خودشون گرفتم بهم 2 گیگ هدیه میدن؟
Printable View
احتمالا برای نیمه شعبان ترافیک هدیه بده و دفعه بعدش میره تا عید فطر، یعنی یه ماه و نیم بعد.
من چون مودم رو از خودشون گرفتم بهم 2 گیگ هدیه میدن؟
ترافیک اضافی نخواستیم کاش اینقدر قطعی نداشت
ببین کار امثال من به کجا کشیده که وقتی یک جمعه مثل امروز بر خلاف همه جمعه های هفته های قبلی که بدترین روز برای شاتل بود , همه چیز عالی و خوبه اینقدر باعث تعجبم میشه
جمعه ها بدترین روز هفته بود برای من به شدت سرعت پایین قطعی های طولانی Timeout دادن های افتضاح
خیلی مشکوک میزنه درست شدن 4 روزه اوضاع فوق اسف بار شاتل در اینجا :31:
god knows what's going on there
من که منتظرم هر چه زودتر این دوره ام تموم بشه تا با شاتل خداحافظی کنم
کسی می دونه علت این همه Timeout چیه؟مودم من که سرویس شد از بس خاموش روشنش کردم!
1.راه حلی هست؟
2.مشکل عمومیه؟
با تشکر
در شرایط فعلی اینطور به نظر میرسه که بهترین isp صبانت هستش کمترین تعداد شاکیا رو داره مثل اینکه تقریباً همشون راضین ! :31:
نیمه شعبان احتمالش زیاده برای ترافیک هدیه. پارسال برای ماه رمضون هم 3 گیگ ترافیک هدیه داد،یادش بخیر، بر و بکس قدیمی یادشونه.:10::10::10:نقل قول:
خدا کنه زودتربده من ترافیکم داره ته میکشه
بد بخت شدم تازه خیلی هم گرونه ترافیکش
سلام
لطفا راهنمائی کنید مودمی دارم به این مدل symphony sy3200u که چند سال قبل از پارس آنلاین گرفتم ولی الان میخواهم از شرکت شاتل استفاده کنم و میخواهم بدانم مشکلی ندارد با این شرکت و اصلا کیفیت این مودم ها چگونه است
و اگر لطف کنید بگید که اگر مودم را از شاتل نگیرم اگر بعدا خواستن پهنای باند مجانی یا بعضی از خدمات مجانی بدن ممکنه به من از این سرویس ها ندن آیا کسی اطلاعی دارد
ممنون
خداحافظ
همین چند وقت پیش بود که یکی از بچه های صبا نت تو همین تاپیک از شارژ دزدی صبا نت شکایت داشت.نقل قول:
در ضمن سرعت دانلود شبانه شاتل شبها خیلی بهتر از صبا نته. من شبها با سرعت 60-70 دانلود میکنم در صورتیکه همشهریام با صبا نت شبها سرعت دانلودشون زیر 10 هست.