از کی مشترک آسیا تک شدی ؟نقل قول:
قبلا هم شبانه دانلود داشتی ؟
من از 5 تا 8 دانلود دارم - شبانه از خوده سرور اسیاتک دانلود میکنم - 10گیگ بهم میده - خطم روی 10 مگ بسته شده - ولی تو رایگان بیشتر از 700 تا نمیره
Printable View
از کی مشترک آسیا تک شدی ؟نقل قول:
قبلا هم شبانه دانلود داشتی ؟
من از 5 تا 8 دانلود دارم - شبانه از خوده سرور اسیاتک دانلود میکنم - 10گیگ بهم میده - خطم روی 10 مگ بسته شده - ولی تو رایگان بیشتر از 700 تا نمیره
بسیار شگفت زده هستم از اینکه به هنگام شروع فایل تورنت سرعت دانلود کل سیستم به زیر 64 میاد و هنگام بستن برنامه تورنت سرعت دانلود به بالای 380 میرسه .این رو دیگه کجای دلم بزارم ؟کسی هست شبانه تورنت دانلود کنه مثل من براش پیش بیاد؟
حدود 6 ماهی هستنقل قول:
البته 3 سال پیش یک سال سرویس نامحدود از آسیاتک داشتم که جمع آوری کردم
واسه منم سرور داخل شانسی هست مثلا دیشب حدود 700 بود از 2 تا 8 صبح
ولی پریشب روی 1.2 مگ بود
ولی در کل خیلی خوبه همین 700 هم تو این اوضاع واقعا عالی هست ....
کسی اینجا مرکز مخابراتی شهید محلاتی هست؟ سرعت شبانه چنده؟
حدودا 1 سال پیش اسیاتک داشتم که اصلا خوب نبود! سر تخلیه هم حدودا 2 ماهی طول کشید با دعوا و... خط رو تخلیه کردن موندن الان اسیاتک بگیرم یا های وب! الانم فن اوا هستم که به گند کشیده سرویس هاش رو :l
من 29 ارديبهشت شكايت كردم و هنوز در حال بررسيه.
من هرشب چندتا فایل از تورنت می گیرم ولی سرعتم عادیه ، از کی این مشکل براتون پیش اومده ؟نقل قول:
راجع به چی ؟نقل قول:
من نویزم زیاد شده خطم از 4 مگ بییشتر نمیشه ! چی کار کنم !؟ یع دفعه این جوری شده ! پشتیبانی زنگ بزنم فایده ای داره ؟
فقط سرعتت رو کم میکنن... پیشنهاد میکنم از پست بیرون یه سیم مستقیم به داخل منزل بکشید !نقل قول:
من دیشب خطم از10 مگ رسوندم به 17مگ:n02:نقل قول:
سیم کشی داخلی رو عوض کردم با اسپیلیتر
بیشتر این اسپیلیتر تاثیر داشت با یک مارک چینی تا 12 مگ اومد بعد عوضش کردم با دیلینک اومد روی17