منتقل شدیم پرتاکنقل قول:
یادش بخیر فناوران 10 مگ شبانه داشت اما افسوس هرکاری کردیم دان استریم رو افزایش ندادن چون شمارمون تو سیستمشون نبود بخاطر اینکه پرتاک نبودیم
Printable View
منتقل شدیم پرتاکنقل قول:
یادش بخیر فناوران 10 مگ شبانه داشت اما افسوس هرکاری کردیم دان استریم رو افزایش ندادن چون شمارمون تو سیستمشون نبود بخاطر اینکه پرتاک نبودیم
اونایی که میخوان از روش روزهای من را بسوزان استفاده کنن بدونن ترافیک منتقل نمیشه و همه پولشون میسوزه:n33:
خدارو شکر از دیروز کلا مشکل پرش ایپی حل شده
اما همچنان با ایپی 2.185 پینگ بالاست
فرقی ندارهنقل قول:
در حالت عادی هم میسوزه اگر روی روز های من را بسوزان هم کلیک نکنن و بزارن تا زمان سرویس تموم بشه باز هم ترافیکشون میسوزه
اگر روزهای من را بسوزان رو نزنن که میشه مثل همون سرویس 2 مگ البته بدون شبانهنقل قول:
اما اینا میخوان فقط دان استریمو ببرن بالا و برن روی 2 مگ که در اون صورت ترافیکشون سوخت میشه اگر هم بخوان همون 10 مگ بمونن شبانه نداره:n31:
اقا شرمنده ما تازه اومدیم پرتاک درست متوجه نشدیم چی شد: دی
اگه من بذارم مهلت یک ماهه سرویس 10 مگ تموم شه یا شارژم تموم شه بعد دو مگ بگیرم کلا سرعتم میشه دومگ،اما اگه سرویس 2مگ رزرو کنم یا روز هارو بسوزونم سرویسم میشه دومگ اما سرعتم بالاست؟یا کلا بحثتون اینه که طرف حوصله 10 مگ رو نداره میخواد زود به 2مگ تبدیلش کنه؟
بحث اینه که طرف حوصله نداره صبر کنه میخواد زود بره 2 مگ:n33:نقل قول:
10 مگ هم بدون شبانه ارزشی نداره اصلا 10 مگ که هیچ 100 مگ هم ارزشی نداره بدون شبانه
اگر دان استریم بالا باشه سرعتتون تا حدی که اکانتینگ اجازه بده میره بالا که الان هم برا 2 مگ 650 کیلو بایت تعریف شده
اقا من با بعضی سایتها مشکل دارم مثل خبرانلاین یا فارس!!!؟؟؟ شرکت اکسین دارم.... این سایتا با فیل.... باز میکنم... مسخرست!!! کسی نمیدونه باید چکارکنم؟
مشکلی نیست به سرعت برق باز میشننقل قول:
این ارور میگیره.... Google Chrome could not load the webpage because [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.Access a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: