سرویس 256 سه ماهه با ترافیک 6 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال عید اگه 13 روز رایگان بشه خیلی خوب میشه!
Printable View
سرویس 256 سه ماهه با ترافیک 6 گیگ
امسال عید اگه 13 روز رایگان بشه خیلی خوب میشه!
یه چند روزیه پینگ و سرعت من خیلی بهتر از قبل شده. سرویس 512-4G :
آقا یکی ما رو راهنمایی کنه ::
فرق 256 و 512 پارس انلاین چیه ؟؟
الان من با 256 پارس سرعت شبم 10 الی 25 ، شبی متوسط 400 مگ میگیره ، اگر 512 بگیرم ... به نظرتون میتونم شبی 1 گیگ بگیرم ؟؟؟؟؟
کاری به سرعتم تو روز ندارم ، الان تو روز 2 مگ بم دادن که زیادم هم هست .
دوستان، کسی پیدا نشد تو این تاپیک که از تهران باشه و اینترنت 512 نامحدود پارس آنلاین داشته باشه تا بتونه به تمامی سوالام پاسخ بده؟ :n27:نقل قول:
الآن با این سرعت 128 نا محدود داتک که سرعت دانلودم 16 هست، دارم دیوونه میشم! به خاطر افت سرعت های این چند روز اخیر، واقعا صبرم تموم شده ... . واسه همین تنها راحش اینه که سرعتم رو 4 برابر کنم.
من که سرویس 512 محدود دارم ، میانگین سرعت شبانه ام حدودا 60 تا 70 هست!
نقل قول:
دوست عزیز من از پارس انلاین سرعت 128 نامحدود دارم سرعتش 120تا 140هست.
سرویس 256 ماهیانه 2 گیگ دانلود.نقل قول:
پس چرا از حسابم کم کرده؟
راستی با اینکه شبانه بود اصلا افت سرعت نداشتم یعنی دانلودم حدود 150-160 بود.مگه سرعت شبانه من نباید 32 باشه؟
با سلامنقل قول:
اگه در ساعت رایگان از حسابتون حجم کم کرده به پشتیبانی شرکت زنگ بزنید براتون حلش میکنند
خیر دوست عزیز نباید کمتر 32 کیلوبایت باشه ولی بسته به منطقه ای که هستید و میزان دانلودی که از طرق دیگر کاربران میشه سرعت شما کمتر میشه اینکه سرعت حدود 150-160 بهتون داده خیلی خوبه
من دیشب 2 تا 700 مگابایت گرفتم با سرعت 512 . :n07::n02:نقل قول:
همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن باید به پشتیبانی زنگ بزنید تا حجم از دست رفته رو برگردونن.شبانه هم متغیره و ممکنه یه شب عالی باشه و یه شب افتضاح.نقل قول: