مدل جاسپر 3 چراغه نمیشه خیالت راحتنقل قول:
ولی حدود نمیدونم چند تومن خرج داره:31:
مدل جاسپر 3 چراغه نمیشه خیالت راحتنقل قول:
ولی حدود نمیدونم چند تومن خرج داره:31:
نقل قول:
این رو من نمیگم ، هر کسی که هم تجربه ی بازی با ماوس رو دار هم با جوی این رو میگه دلیلش عم علمیه .
شما با جوی با یک سرعت محدود مجبورید در محور X و Y حرکت کنید ولی با ماوس این محدودیت رو ندارید برای همین راحت تره و اصولا بازی های شخص اول برای PC درست میشند و اگر هم برای کنسول باشند یک کنترلر مخصوص دارند که در ایران گیر نمیاد .
شما رو نمیدونم ولی من که اگه دسته نباشه نمیتونم شوتر یا هیچ سبک دیگه ای بازی کنم. قبلآ با موس و کیبورد half-life 2 و چند تا شوتر دیگه بازی کردم که اصلآ حال نداده. move و kinect هم که بعید میدونم به درد شوتر بخورن. کلآ دسته عشقه :40:نقل قول:
حال نداد ، با نمیشه یا سخته خیلی فرق داره .نقل قول:
من با موشن Wii بازی های شخص اول رو بازی میکنم خیلی خیلی بهتر از جوی هستش .
با Move هم همچنین - خیلی خیلی کار قشنگ تر راحت تر و البته واقعی تر میشه .
نقل قول:
سلام
فوق العاده بود مخصوصا اون موزیک متناقض با تصاویر عالی کار شده بود.
ولی نظر من خلافه نظره میلاده . منو یاده اویل ننداخت بلکه بیشتر رفتم تو فضای dead rising و یا left 4 dead .
اویل شاهکاریه که دیگه تکرار نمیشه ( البته منظورم 1 و 2 و 3 هستش )
البته تم این بازی هم کاملا زیبا بود ولی اویلی نبود.
من lt+ رو دارم :41: ولی الان که به داشبورد جدید آپدیت کردم دیگه این بازی ها نمیاد.کسی نمی دونه راه حلش چیه؟:worried:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:راحت بودن با کنترلر سلیقه ایه علمی نیست . من خودم کلی با PC کلب بازی انجام دادم و حال هم داده اما دسته یا JoyStick رو بیشتر میپسندم .نقل قول:
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
نقل قول:نقل قول:راحت بودن با کنترلر سلیقه ایه علمی نیست . من خودم کلی با PC (کیبورد+ماوس) کلی بازی انجام دادم و حال هم داده اما دسته یا JoyStick رو بیشتر میپسندم .نقل قول:
اتفاقا دقیقا علمیه دوست عزیز .نقل قول:
شما با ماوس برای حرکت در هر یک از محور های X و Y و رسیدن به نقطه Z اگر به مقدار N زمان لازم داشته باشید - برای همون کار با کنترلر NX2 زمان لازم دارید و نمیتونید کرزر رو از در کسری از زمان به مانند ماوس به نقطه ی مورد نظر برسونید و اگر بازی یک بازی شلوغ پلوغ مثل دوم 3 باشه و نیاز به عکس العمل سریع داشته باشه شما نمیتونید درست بازی کنید چون هر چه قدر هم که مهارت داشته باشید نمیتونید با جویستیک عکسل عمل سریعی داشته باشید .
این رو قبلا آزمایش کردند و جوابش رو هم پس داده و همیشه - تکرار میکنم همیشه افرادی که با ماوس بازی میکردند حتی اگر تجربه ی زیادی هم نداشتند در مقابل اونهایی که با جوی بازی میکردند برنده بودند و درست به همین دلیله که امروزه بیش از 1000 مدل انواع ماوس و کیبورد مخصوص بازی های شخص اول در دنیا وجود داره و تولید میشه ولی برای کنسول ها همون کنترلر معمولی هست و بهینه نمیشه .
با اومدن نسل جدید کنترلر ها که بر پایه تکنولوژی موشن کپچر کار میکنند این ماوس ها و کیبوردها جاشون رو به اونها میدند .
شما هرگز نمیتونی ادعا کنی که اگر یک اسلحه دستت بگیری و با چرخیدن خودت کاراکتر هم بچرخه و تجربه ی دنیای واقعی رو در دنیای مجازی داشته باشی لذتش از بازی کردن با کنترلری که سرعت عملش در مقابل حتی ماوس خیلی پایین تره کمتره !
شما اگر تونستی فقط و فقط یک راند کانتر استرایک رو در مبارزه با کسی که با ماوس بازی میکنه با جویستیک ببری با فرض اینکه تجربه ی هر دوتون در بازی یک اندازست اون وقت تازه میشه در مورد حرف شما فکر کرد !
عزیزم الان این فرمتها رو نمیخونه اسلیم ؟؟؟؟؟ منظورتون اینه ؟؟؟؟؟ با آپدیت داشبورد میخونه ؟؟؟؟؟ کی اسن آپدیتا واسه داشبورد میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان می خواستم چه جوری می شه یه هارد کامپیوتر رو به ایکس باکس وصل کرد؟
دوستان هارد اکسترنال هم می شه به ایکس باکس وصل کرد؟
دسته بی سیم ایکس باکس چنده جنس خوب؟
دسته های بی سیم شارژی هستند یا باطری قلمی می خورند؟
ایکس باکس xbox 360 arcade چه قدر کشش داره برای بازی کردن یه سره؟
xbox 360 arcade کپی خوره فول هستند اصلا ایکس باکس مثل پی اس پی هست منظورم کپی خور موقت و فول کپی ؟
دوستان لطفا این سوال ها رو جواب بدید من تازه دارم ایکس باکس می گیرم می خوام بدونم.