ممنون از حسن نظر شما. من نمیدونم شغل شریف شما چیه. اما اگه میفرمودید چند تا مثال از شغل خودتون براتون میزدم که یه چیزی ایراد داره ولی مطمئنا ناشی از کوتاهی شما نبوده.
بهر حال جملات محبت امیز شما رو میزارم به حساب دلخوری شما از وضعیت نامطلوب سرویس اینترنت در کشور که کسی منکرش نیست.
وگرنه تحلیل یه مشکل فنی به این سادگی حتی اگه فنی نباشید هم خیلی سادست. غیر اینکه سرویس شما که نمیدونم شاید نامحدود هست بعد از انمام حجم تضمینی تون کم شده که فعلا موضوع بحث ما نیست اصلا توجه کردین که اگه سرویس دهنده مشکل داره چرا فقط سایت های بخصوص ویا پروتکل های بخصوص مشکل داره. یعنی سرویس دهنده شما نشسته گفته بیایم یه کاری کنیم جیمیل مشکل داشته ولی مثلا یاهو اوکی باشه. این ناشی از عدم تسلط شما روی نحوه مهندسی ترافیک رو گیت های کشور توسط پروتکل های bgp هست. نظرتون محترم عیبی هم نداره
وقتی اصرار دارید تصور شما رو یه موضوعی لزوما منطبق بر واقعیت هست دیگه سعی من برای توضیح به نظر بی فایده میاد.
تکرار میکنم اگه مشکلی دارید که دارید لطفا گزارش بدین تا پیگیری شه و گرنه پست های محبت امیز با پیش زمینه غلط فنی سرویس شما رو مطلوبتر نمیکنه. ضمنا مشکل شما با gmail به زیر ساخت گزارش شد هر چند هیچ اطلاعاتی در مورد source Ip, traceroute خطتتون - مسیر uplink ارائه نکردین که کمکی کنه.