ممنون از اینکه جواب دادین. ببینید من حرف بدی میزنم؟ میگم ببینیم مشکل از کجاست؟ مطالباتمون رو از اون بخواهیم. اگه اندیشه پارس یا هر سرویس دهنده دیگه ای تو مرکزی یا سرویسی مشکل داره ازش بازخواست کنیم پیگیری کنیم حل شه ولی اگه سرویس دهنده خودش مقصر نیست چرا انواع و اقسام کلمات و جملات با بار بشدت منفی رو نثارش بکنیم؟ هر اشکالی یه دلیل داره . حتما وقتی اشکال هست کاربر ناراضی هست ولی بروز مشکل لزوما معنیش این نیست که سرویس دهنده عامل بروز مشکله.
من دارم سعی میکنم کمک کنم تا مشکلات سریعتر وبهتر پیگیری بشه. اینکه ذهینیت رو گذاشتین که همه حرفهای من توجیه هست وواقعا حرفهام درست نیست مشکلی نیست اگه از کسی که حرفش اینه بپرسید.
دوست عزیز تو این چند روز متاسفانه هیچ مساله و سوال فنی بخصوصی مطرح نشد که بخوام جواب بدم یا کمک کنم . با این حال هنوزم خوشحال میشم اگه کمکی ازم بر بیاد.
تو همین عکس چون ردیف 5 و 10 * میزنه یعنی سرویس اشکال داره؟
اگه جواب شما مثبته پس من باید بطور کامل براتون پروتکل icmp و بعضی از تایپ های اون مثل ping , ping reply رو توضیح بدم تا متوجه بشین اینکه تو traceroute یه نودی * میزنه لوزما به معنی بروز مشکل نیست
مثال ردیف 5 اینه . اون روتر زیرساخته ولی بهر دلیلی ادمینش نمی خواد شما بدونید Ip روتر رو چیه. برای همین بعضی از تایپ ها که دبرتر توضیح میدم فیلتر کرده. این یعنی مشکل فنی سرویس دهنده؟؟؟؟؟